• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar dualarınızda ben de yer isteyeceğim. diğer arkadaşlarım gibi ben de yarın muayene olmaya gideceğim zedelenme mi yırtık mı anlamak için. eğer işlem gerekirse aynı gün yapacağım. dualarınızı lütfen eksik etmeyin🙏🏻
ya umarim sorunsuz gecer kurtulursun insallah her sey guzel olur hakkinda 💕💕

Amin kızlar ins yarin ameliyat olursam ve başarılı olursa doktor ismini açıklayacağım inşAllah. Çok duaya ihtiyacım var hepimizi de rabbim bu dertten kurtarır insAllah

canım İstanbul’a gidip gelirim koruyabilirim muayene için tekrar gidip gelirim diyorsan Turgay’da kalıcı ol ama Antep büyük bi şehir orda geçici olup bi doktordan sonuç alanda var kuzum zaten geçici yi her doktor yapabiliyor bende kendi şehrimde geçici olcam
sen korkmuyor musun geciciden ya aksilik
olursa diye bide bahsettigin doktor sezgin sonmez mi

Amin kızlar ins yarin ameliyat olursam ve başarılı olursa doktor ismini açıklayacağım inşAllah. Çok duaya ihtiyacım var hepimizi de rabbim bu dertten kurtarır insAllah
amiiinnnn cumlemizi 😅 umarim cok rahat gecer hic kasmadan gir kendini aciyomus oyle gececek hepsii💪🏻💪🏻

kizlar kafayi yicem artik nolur yardim edin ya 8 ay sonra dugun var istanbula gidip kalici mi yapsam antepte dugun oncesi gecici mi napicam bilmiyorum tam bi doktora karar veriyorum kotu yorumlar goruyorum sonra sasirdim iyi

hepimizin insallah ya son gune birakmak biraz korkutuyo aslinda olur mu olmaz mi geciciden sonuc alan cok ama ne bilim istanbulda kalma dururumum var bi sure ama tutarmi orasi kesin degil iste
Tutacağı Allah'a kalmis. Sen istersen bir dene , olmazsa geçici olursun. Yırtıldığından eminsen zaten iki seçenek var onunde

İnşallah gerekmez işleme ama gerekirse hasan yıldıza işlem olmaya nasıl karar verdin canım? Fiyat konustunuz mu?
hasta yorumları çok ilgili alakalı işinde de başarılı bir doktor olduğunu gösterdi niyeyse, ayrıca izmirin göbeğinde çeşitli kadın hastalıklarına dair kliniklerin de kurucusuymuş araştırdığım kadarıyla fiyatı henüz konuşmadık yarın gideceğim. teşekkür ederim dilerim işleme gerek kalmaz🙏🏻

sen korkmuyor musun geciciden ya aksilik
olursa diye bide bahsettigin doktor sezgin sonmez mi
Benim başka bi şansım yok İstanbul’a gidemem imkanım olsa Turgay’a gidicem ama yok işte kuzum aksilik olur diye korkuyorum tabi aklıma geldikçe ölecek gibi nefesim kesiliyor kalıcıda da tutmama riski bu işlemin her ikiiside riskli zaten elimden geleni yapacam allah büyük 🙏🏻

Benim başka bi şansım yok İstanbul’a gidemem imkanım olsa Turgay’a gidicem ama yok işte kuzum aksilik olur diye korkuyorum tabi aklıma geldikçe ölecek gibi nefesim kesiliyor kalıcıda da tutmama riski bu işlemin her ikiiside riskli zaten elimden geleni yapacam allah büyük 🙏🏻
yaa kiyamam sana ben niye olum falan aklina getiriyorsun iyi olacak hersey merak etme kendine zaman tani ufaktan arastir operasyon olursanda iyi beslen dikkat et hersey yoluna girer ayrica sana sunu soylim ben evet bekaretimi kaybettim ama pisman degilim sevdim yaptim bunda yanlis bisey yok bence erkekler her boku yerken guzel bize gelince namus oluyo bizimde duygularimiz var ve ben doguluyum daha zor hersey burda ama sene 2021 herseyin bi caresi var hiccc canini sikma 😘🌸

yaa kiyamam sana ben niye olum falan aklina getiriyorsun iyi olacak hersey merak etme kendine zaman tani ufaktan arastir operasyon olursanda iyi beslen dikkat et hersey yoluna girer ayrica sana sunu soylim ben evet bekaretimi kaybettim ama pisman degilim sevdim yaptim bunda yanlis bisey yok bence erkekler her boku yerken guzel bize gelince namus oluyo bizimde duygularimiz var ve ben doguluyum daha zor hersey burda ama sene 2021 herseyin bi caresi var hiccc canini sikma 😘🌸
Çaresi olduğunu biliyorum çok kişiyede şahit oldum ama zamanın yaklaştıkça korkum artıyor canım nasıl olucak kanayacak mı işlem olabilecekmiyim düşündükçe üzülüyorum ama allah büyük bizlere de yardım eder inşallah 🙏🏻 saol kuzum ♥️♥️😘😘

Back