Canım aynen bende ipten çok korkuyorum emin ol o anda ile falan bakmazlar ben dedim boşuna korkmusum ıpten
Acaba geçici daha mı mantıklıydı ya. Ben de bir kız bacağımda ip gördü eşim elbisenin ipidir dediğinden dolayı ve bazı yorumlarda da ip görünüyor eşin oraya diliyle temas etmesin falan dediği için korktum. O yüzden kalıcı işlem yaptırdım. Şunu baştan sona bir detaylı anlatır mısın ne olur bide eğer sorun olmazsa bana fotoğraf atabilir misin. Ben de mi geçici olsam ya ama artık tekrar o parayı vermem imkansız. Artık doktorla konuşucam bu kez de tutmadıysa ben ilişkiden bir gün önce geleyim geçici dikiş atalım diycem

Canımın ıcı sormak istediklerini ozelden sor

Kesinlikle en mantıklısı geçiciymis bana şimdi fotoğraf attı farkedilecek hiç bir şey yok ve kesin kanıyor gerek yokmuş kalıcınin zahmetini çekmeye

Senin diğer kontrolün ne zaman canım

Arkadaşlar kalıcı işlem yaptıran biri bana resim atabilir mi nasıl yaptıklarını merak ediyorum. Hatta karşılıklı resim atabiliriz sorun değil benim için. Yanı kalıcı yaptırınca nasıl duruyor onu görmek istiyorum

Kızlar alakasız ama beni sizden başka anlayacak kimse yok ben bu şeyden dolayı hayatımdaki insana kendimi mecbur hissediyorum onunla yaşamadım ama kabul ettiği için ya da ben kabul etti diye biliyorum ayrılırsam yeniden aynı şeyleri yaşamak zor geliyor. Aramız kötü bir aydır sevgili miyiz neyiz belli değil ve ben yaşımdan dolayı da artık kendi haytımı kurmak istiyorum bir çocuğum olsun çok istiyorum az önce düşün taşım kararını ver ben çocuğum olsun istiyorum artık dedim yine çoluk çocuk muhabbetleri dedi çok zoruma gitti ne yapacağımı bilmiyorum

Canim kimseye kendini mecbur etme ben o hatayi yaptim ama zaman kaybindan baska bir sey degil git ameliyatini ol kimseye soyleme senin kalsin hayatindaki insanin bunu sorgulamasina bileizin verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…