• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ben kendimi 9 Mart gibi ayarlıyordum adetten dolayı ama Pazartesi iş başvurusu yapicam, mülakatlara ne zaman çağırırlar kestiremiyorum. Olumlu geçer de ise baslarsam -ki ne zaman başlanır onu da bilmiyorum- işlemden sonra 2 hafta yatmayı planlıyordum belki İstanbula tekrar gidemem iyi bakayım diye. Sizce napayım erkene mi alayim , 9 martta kalsın mi? Kalıcı olup da ise gidenler ne yapıyor? Nasıl davraniyor, ne öneriyor?
İş pozisyonu nasıl ? Masabaşı ise çok zorlayacağını düşünmüyorum ama koşuşturmalı bir iş ise bilemiyorum.

Kızlar tam anlamıyla ilişkiye gıremedık çok dar çok zorlandım iki defa denedık ilkinde kan geldi biraz ikincide sızıntı şeklinde geldı. Şimdi dikişler eriyince ilkinde görmüyordu şimdi niye girdi dermı acaba

Kızlar tam anlamıyla ilişkiye gıremedık çok dar çok zorlandım iki defa denedık ilkinde kan geldi biraz ikincide sızıntı şeklinde geldı. Şimdi dikişler eriyince ilkinde görmüyordu şimdi niye girdi dermı acaba
Şimdi artık korkmuyorum , iyi islandim bu sefer , rahattım daha önce yaptığımız için dersin

Şimdi artık korkmuyorum , iyi islandim bu sefer , rahattım daha önce yaptığımız için dersin
Aynen canım sen kendini kastıgın korktuğun için olmuyor falan dedi. Bende öyle düşündüm yine kendimi kasarım vajınamın çok geniş olduğunu düşünmüyorum kan bir defa geldi zaten. Sürekli kan gelmez ya. Hatta ilk kan geldikten sonra peçete koydum iç camasırıma kahverengi lekelenmeler olmuş bozuldu mu acaba leke gelmiş dedim ben nerden bileyım kaç defa yaptım dedi. Ama atletınde kırmızı kan var yanı onu da gördü ben çıkartıp çıkartıp baktım zaten bak gelmiş diye tamam boşver bakıp durma falan dedı

Boşver mi dedi bence güzel bişey bu
Aynen canım bende şaşırdım dar olduğu için inandı bence ben bağırıp durdum zaten çok acıdı. O kadar dikkat etmeye gerek bile yokmuş o kadar zorlamaya bozulmadı üstüne otursamda bozulmazmıs

Aynen canım sen kendini kastıgın korktuğun için olmuyor falan dedi. Bende öyle düşündüm yine kendimi kasarım vajınamın çok geniş olduğunu düşünmüyorum kan bir defa geldi zaten. Sürekli kan gelmez ya. Hatta ilk kan geldikten sonra peçete koydum iç camasırıma kahverengi lekelenmeler olmuş bozuldu mu acaba leke gelmiş dedim ben nerden bileyım kaç defa yaptım dedi. Ama atletınde kırmızı kan var yanı onu da gördü ben çıkartıp çıkartıp baktım zaten bak gelmiş diye tamam boşver bakıp durma falan dedı
İpler noldu ben onu merak ediyorum. Yanında değilse bakar mısın bı? Bir de girmeden önce baktı mi vajinana

Aynen canım bende şaşırdım dar olduğu için inandı bence ben bağırıp durdum zaten çok acıdı. O kadar dikkat etmeye gerek bile yokmuş o kadar zorlamaya bozulmadı üstüne otursamda bozulmazmıs
Bir de merak ettiğim kalıcıyi gördüm, nerenin dikildigini. Geçici nasıl nereden dikiliyor?

Bakmadı canım. Benim zar kalıntım olmadığı için vajına girişi daraltılmış ama çok dar olmuş.İpler de bence kalındı çok zorladık çünkü

Peki sürekli yan yana olacaksınız ya ipler düşerken gorurse
Canım ipler ilişki sırasında düşebiliyor tabi hepsi değil Düşmese bile ilişkiden sonra kontrol ederek el ile çekilmesini öneriyor doktorlar kimi iplerde eriyor suda daha ipi gören eş olmadı kuzum

Canım ipler ilişki sırasında düşebiliyor tabi hepsi değil Düşmese bile ilişkiden sonra kontrol ederek el ile çekilmesini öneriyor doktorlar kimi iplerde eriyor suda daha ipi gören eş olmadı kuzum
Biri yazmıştı eşim ipi gördü bacağımda çamaşır ipi dedim yazmış 😔 geçici işlem hiç gormedim o yorumdan sonra dikişleri çok farklı hayal ediyorum

Biri yazmıştı eşim ipi gördü bacağımda çamaşır ipi dedim yazmış 😔 geçici işlem hiç gormedim o yorumdan sonra dikişleri çok farklı hayal ediyorum
Ya canım ip düşme riski olduğunu doktor söylüyor ama o anda çok sorun olacağını sanmıyorum canım o yorumda da eşi inanmış sorun yapmamış bende ilk defa orda şahit oldum ip görülme olayına burda kaç kişi geçici ile kurtuldu sayısız kaç kişiyle bizzat konuştum süreçlerin de onlarda bi sorun olmadı dikişler içten oluyor canım dışarıdan ip gözükmüyor bende olucam geçici çok araştırdım halada araştırıyorum i

Canım aynen bende ipten çok korkuyorum emin ol o anda ile falan bakmazlar ben dedim boşuna korkmusum ıpten

Back