Kan gelir gelmez banyoya kaçıp güzelce yikayabilirsin, ipliklerin tam nerde oldugunu biliyorsan kontrol edebilirsin. Geçmiş konuşmalarda geçici yaptıranlar ilişkinin hemen sonrası nasıl davranmis okudun mu?
Ya da kan gelir gelmez ilişkiyi bırakacaksaniz ve bulundugunuz ortamda tüm gün kalmayacaksaniz birkac gün içinde kendi düşebilir

Kan gelir gelmez banyoya kaçıp güzelce yikayabilirsin, ipliklerin tam nerde oldugunu biliyorsan kontrol edebilirsin. Geçmiş konuşmalarda geçici yaptıranlar ilişkinin hemen sonrası nasıl davranmis okudun mu?
Ben banyoya kactıgımda ya yatağa ip düşmüşse ve görurse.. İlişkiden sonra nasıl davranacagımı tam kestıremıyorum acıkcası

Ya da kan gelir gelmez ilişkiyi bırakacaksaniz ve bulundugunuz ortamda tüm gün kalmayacaksaniz birkac gün içinde kendi düşebilir
Çarşafı toplarımda canım bilmiyorum kan gelince ilişkiyi keserım amaç sonuç odaklı olması ama sonrasında ne yapayım

Kızlar çıkış yapıyorum şimdi akşam mutlaka sonucumu yazacağım bizi bizden başka kimse anlayamaz Rabbim hepimizin derdine derman versin. Dualarınızda bana da yer vermeyi unutmayın
Ayy kendimi senin yerinde hissettim bir an. Sanki ben ilşkiye gircem bu gün o derece heyecan sardı içimi.

Doktor gösterdi ipi hatta şeffaf yok mu dedim yok dedi canım akıntım var kahverengi beyaz olursa adet gunume denk getirdim sanar
bence diktirdiğini dahi düşünmeyebilir, sen bildiğin için kendini bu denli ince düşünüyor olabilirsin. rahat ve akışına bırak

Kızlar Turgay hocaya kalıcı olmak istiyorum , işlemle adet olma arası kaç gün olmalı? Dikişler kaç güne düşüyor?

Kızlar ben kendimi 9 Mart gibi ayarlıyordum adetten dolayı ama Pazartesi iş başvurusu yapicam, mülakatlara ne zaman çağırırlar kestiremiyorum. Olumlu geçer de ise baslarsam -ki ne zaman başlanır onu da bilmiyorum- işlemden sonra 2 hafta yatmayı planlıyordum belki İstanbula tekrar gidemem iyi bakayım diye. Sizce napayım erkene mi alayim , 9 martta kalsın mi? Kalıcı olup da ise gidenler ne yapıyor? Nasıl davraniyor, ne öneriyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…