- 22 Ocak 2021
- 152
- 36
- 13
- 29
Kan gelir gelmez banyoya kaçıp güzelce yikayabilirsin, ipliklerin tam nerde oldugunu biliyorsan kontrol edebilirsin. Geçmiş konuşmalarda geçici yaptıranlar ilişkinin hemen sonrası nasıl davranmis okudun mu?Önerileriniz varsa söyleyin kızlar
Hadi bakalım Allah yardımcın olsunGündüz canım 1-2 gibi olabılır
Ya da kan gelir gelmez ilişkiyi bırakacaksaniz ve bulundugunuz ortamda tüm gün kalmayacaksaniz birkac gün içinde kendi düşebilirKan gelir gelmez banyoya kaçıp güzelce yikayabilirsin, ipliklerin tam nerde oldugunu biliyorsan kontrol edebilirsin. Geçmiş konuşmalarda geçici yaptıranlar ilişkinin hemen sonrası nasıl davranmis okudun mu?
Ya da kan gelir gelmez ilişkiyi bırakacaksanız ve bulundugunuz ortamda tüm gün kalmayacaksanız birkac gün içinde kendi dusebilir
Ben banyoya kactıgımda ya yatağa ip düşmüşse ve görurse.. İlişkiden sonra nasıl davranacagımı tam kestıremıyorum acıkcasıKan gelir gelmez banyoya kaçıp güzelce yikayabilirsin, ipliklerin tam nerde oldugunu biliyorsan kontrol edebilirsin. Geçmiş konuşmalarda geçici yaptıranlar ilişkinin hemen sonrası nasıl davranmis okudun mu?
Çarşafı toplarımda canım bilmiyorum kan gelince ilişkiyi keserım amaç sonuç odaklı olması ama sonrasında ne yapayımYa da kan gelir gelmez ilişkiyi bırakacaksaniz ve bulundugunuz ortamda tüm gün kalmayacaksaniz birkac gün içinde kendi düşebilir
Canim hemen lavaboya git ge kan gelince bidaha iliskiye girme hani agrim var yaram iyilessin sonra gireriz derÇarşafı toplarımda canım bilmiyorum kan gelince ilişkiyi keserım amaç sonuç odaklı olması ama sonrasında ne yapayım
Tamam kuzum sağolCanim hemen lavaboya git ge kan gelince bidaha iliskiye girme hani agrim var yaram iyilessin sonra gireriz der
Sen islem olmus muydun canimÜzerine oturmayacaksın yan oturacaksın kuzu
Ayy kendimi senin yerinde hissettim bir an. Sanki ben ilşkiye gircem bu günKızlar çıkış yapıyorum şimdi akşam mutlaka sonucumu yazacağım bizi bizden başka kimse anlayamaz Rabbim hepimizin derdine derman versin. Dualarınızda bana da yer vermeyi unutmayın
bence diktirdiğini dahi düşünmeyebilir, sen bildiğin için kendini bu denli ince düşünüyor olabilirsin. rahat ve akışına bırakDoktor gösterdi ipi hatta şeffaf yok mu dedim yok dedi canım akıntım var kahverengi beyaz olursa adet gunume denk getirdim sanar
İnşallah güzel haberlerle gel canımKızlar çıkış yapıyorum şimdi akşam mutlaka sonucumu yazacağım bizi bizden başka kimse anlayamaz Rabbim hepimizin derdine derman versin. Dualarınızda bana da yer vermeyi unutmayın
Ne içiyosun bilmiyorum canım da daha kuvvetli bi ağrı kesici alsanKizlar bugun 4.gunum ama dune gore daha cok agrim var
Asistana da yazabilirsin. Gerçi her şeye normal, olur filan diyo gibi amaKizlar bugun 4.gunum ama dune gore daha cok agrim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?