İnşallah canım nolur dualarınızda banada yer verinInsallah yarin cok iyi hi sonuc alirsin
Senden de Allah razı olsun inşallah canımCanımın içi Allah razı olsunİnşallah
İnan ki kalbimiz seninle. Yarın yazacağın durumdan hepimize umut olacaksın ışık olacaksın. İnşallah her şey güzel geçer.İnşallah canım nolur dualarınızda banada yer verin
İp gerçekten canım. Vücutta eriyen. Operasyona göre farklılık gösterir. Yağ bezesi, basur vs . İpek olanları bile varBenim kafama takılan bir konu var arkadaşlar. Kalıcı yaptıranlardan bazıları ipleri gördüğünü çamaşıra düştüğünü falan söylemişti. O diktiği gerçekten ip gibi bişey mi yani keşke doktora sorsaydım ne ile dikiyorsunuz diye.
İnşallah bıtanem sağolİnan ki kalbimiz seninle. Yarın yazacağın durumdan hepimize umut olacaksın ışık olacaksın. İnşallah her şey güzel geçer.
Ever canım beyaz çarşaf ser birde stres yapma sakin ol zaten o an pek dikkat edeceğini sanmıyorum ipliklere Allah yardımcın olsunKızlar çok korkuyorum yüreğim ağzımda iplikler şeffaf değil beyaz bende beyaz çarşaf sereyım değil mı?
Beyaz çarşaf ser ama kuzum korkma o an okadar dikkat etmez sen sakin ol atlatacaksın Allah’ın izniyle güzel haberlerini bekliyoruzKızlar çok korkuyorum yüreğim ağzımda iplikler şeffaf değil beyaz bende beyaz çarşaf sereyım değil mı?
Üzerine oturmayacaksın yan oturacaksın kuzuKızlar ya otururken nasil oturuyorsunuz bi öneriniz var mi
Eminsen beyaz olduguna hatta beyaz camasir giy benceKızlar çok korkuyorum yüreğim ağzımda iplikler şeffaf değil beyaz bende beyaz çarşaf sereyım değil mı?
Doktor gösterdi ipi hatta şeffaf yok mu dedim yok dedi canım akıntım var kahverengi beyaz olursa adet gunume denk getirdim sanarEminsen beyaz olduguna hatta beyaz camasir giy bence
Canim normal giy ama kendini kas ilsikiye girerken kolay girmesinDoktor gösterdi ipi hatta şeffaf yok mu dedim yok dedi canım akıntım var kahverengi beyaz olursa adet gunume denk getirdim sanar
Ayy canım o kadar çok açıyor Kı şimdi bile nasıl kasıcam bilmiyorumCanim normal giy ama kendini kas ilsikiye girerken kolay girmesin
Önerileriniz varsa söyleyin kızlarHım anladım canım, en iyi şekilde nasıl yapabiliyorsan öyle hareket et zaman sen daha iyi bilirsin
Biraz dyaan canim iliski ne zaman aksam miAyy canım o kadar çok açıyor Kı şimdi bile nasıl kasıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?