- 7 Şubat 2021
- 51
- 7
- 1
- 33
Bunu öğtendiğim iyi oldu sağol canımKullanmasam daha iyi ama kullanicaksan da bi bacaginin altina minik yastik koy bi kalcan havada kalsin dedi oyle yaptim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu öğtendiğim iyi oldu sağol canımKullanmasam daha iyi ama kullanicaksan da bi bacaginin altina minik yastik koy bi kalcan havada kalsin dedi oyle yaptim
sabahları aç karna bir bardak su kaynat iç sıcak şekilde en geç bir saate çok rahat çıkıyorsun tuvalete bende yapıyorum 10 gündür birde A101 de bitki çayı var karışık içinde sinemaki falan var diye bağırsakları rahatlatıyor gece uyumadan iç bir bardak sabahları çok rahat gidersin hemenInsallah ya tek isteğim bu kabizliktan korkuyorum sadece
Çok normal canım benim 5.güne kadar sızıntı şeklinde kanama oldu hep 5.günden sonra tamamen kesildiBu arada benim kanamam oluyor minik minik kizlar
Bn oldm canmTurgay beye ameliyat olan var mi arkadaşlar bir sey sormam gerekiyor
Ya cok sag ol yani ikinsam gidicem ama ikinmak istemiyorum yarin hemen deneyeyimSabahları
sabahları aç karna bir bardak su kaynat iç sıcak şekilde en geç bir saate çok rahat çıkıyorsun tuvalete bende yapıyorum 10 gündür birde A101 de bitki çayı var karışık içinde sinemaki falan var diye bağırsakları rahatlatıyor gece uyumadan iç bir bardak sabahları çok rahat gidersin hemen
Senin islem kac dk surdu canimBn oldm canm
Ben atardim ama daha yrni oldum sadece ameliyattan hemen sonraki fotografim varBana resim atabilecek var mı nasıl görünüşüyle alakalı resim atan çok arkadaş olmuş forumda ama hepsi gitmişler bide realself.com diye bi site var orda var öncesi sonrası fotoğraflar ama geçici mi kalıcı mı bilmiyorum bide her biri farklı.günlerdir okumaktan gözüm beynim sulandı
Atabiliyorsan onu at zaten canım sakin yeniden çekmeye çalışma aman ya video izliyorum şimdi ama iç dış dikiş falan yok bunlarda dokuyu kesip dikiyor turgay hoca nasıl yapıyor acabaBen atardim ama daha yrni oldum sadece ameliyattan hemen sonraki fotografim var
Hemen dene ıkınmadan çok rahat yaparsın bende ilk iki gün gidemedim korkudan ama sonra çok rahat ettimYa cok sag ol yani ikinsam gidicem ama ikinmak istemiyorum yarin hemen deneyeyim
Canım banada atar misin bende çok merak ediyorum . Yanii korkuyorumda açıkçasıBen atardim ama daha yrni oldum sadece ameliyattan hemen sonraki fotografim var
Bende baktım dediğin siteye ama gerçekten hepsi birbirinden çok farklıBana resim atabilecek var mı nasıl görünüşüyle alakalı resim atan çok arkadaş olmuş forumda ama hepsi gitmişler bide realself.com diye bi site var orda var öncesi sonrası fotoğraflar ama geçici mi kalıcı mı bilmiyorum bide her biri farklı.günlerdir okumaktan gözüm beynim sulandı
Canm ön görüşme biter bştmez hemen işleme aldı 15 dakka bılemedın 20 sonrasıda buyuk bir ağrı ağlamaaSenin islem kac dk surdu canim
Peki kanamaların nasıldi bu zamana kadar? Ped , peçete koyuyor musun?Kizlae bugun 3.gunum oncelikle sunu soyleyeyim kesinlille bi anormallik oldugu fark ediliyor disaridan yani cunku ben oturamiyorum dogru duzgun cok zor geliyor ve yeni olduğu için de ağrıyor. Onun disinda asiri bi agri yok yani ilk gun huzursuzluk oldugu icin uyandim gece sık sık ama asiri bi agri bi yanma durumu yok. Aileye bisiler uydurmak asiri zor hani o cok sorun oluyor ben belim agriyor ve enfeksiyon kapmisim dedim. Calistigim icin hemen 2.gun ise basladim ayakta duruyorum genelde. Onun disinda günde iki kez pansuman yapiyorum. Agir kaldirmamaya calisiyorum. Bugun agridan cok batma ve gerginlik.hissi var. Hala kanamalar devam ediyor kanamam azaldiginda ic camasieimi cikarip oyle yatacam. En zoru cesaret edip yapmak gidin yapin daha simdiden biraz ozguven geldi bana
Ped koyuyorum. Asiri degil ama var yaniPeki kanamaların nasıldi bu zamana kadar? Ped , peçete koyuyor musun?
Anladım canım teşekkür ederim. İlk günki gibi mi kanama, azalma var mı?Ped koyuyorum. Asiri degil ama var yani
BenKeşke işlemi tutan birinin 2 ay sonraki görüntüsü olsa. Orijinali gibi oluyor mu iyileşince acaba?
Ever bende öyle düşünüyorum kesinlikle bir anormallik anlaşılıyor bende enfeksiyon kapmışım karnım ağrıyor falan dedim hep ama annem ısrar etti hatta illa hastaneye gidelim diye belki de ben hep evde olduğum için bu kadar anlaşıldı bilemiyorum. Ama seni tebrik ederim en azından ikinci gün işe dönebilmişsin ben allahtan tatil zamanı yaptım diyorum yoksa ben gidemezmişim işe bu şekilde. Bu arada kanamalarım leke şeklinde değil mi ben ilk günde iç çamaşırı çıkarmıştım çünkü çok az leke şeklinde oluyordu kanamaKizlae bugun 3.gunum oncelikle sunu soyleyeyim kesinlille bi anormallik oldugu fark ediliyor disaridan yani cunku ben oturamiyorum dogru duzgun cok zor geliyor ve yeni olduğu için de ağrıyor. Onun disinda asiri bi agri yok yani ilk gun huzursuzluk oldugu icin uyandim gece sık sık ama asiri bi agri bi yanma durumu yok. Aileye bisiler uydurmak asiri zor hani o cok sorun oluyor ben belim agriyor ve enfeksiyon kapmisim dedim. Calistigim icin hemen 2.gun ise basladim ayakta duruyorum genelde. Onun disinda günde iki kez pansuman yapiyorum. Agir kaldirmamaya calisiyorum. Bugun agridan cok batma ve gerginlik.hissi var. Hala kanamalar devam ediyor kanamam azaldiginda ic camasieimi cikarip oyle yatacam. En zoru cesaret edip yapmak gidin yapin daha simdiden biraz ozguven geldi bana