• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim 10. Günüm yeni daha çok araştırdım ama nerdeyse bütün doktorlarla tüm soruları burda yazılan çoğu şeyi uzun uzun konuştum. Ben Aysu nida dai diye bir doktorda oldum işlemi ben burda adı duyulan doktorlardan çok mesleki tecrübesinden dolayı bu doktoru tercih ettim Çok doktorla konuştum bir tek bu benim içme sindi zaten kendisi bir çok TV programlarına katılmış araştırıp bakabilirsin alanında çok iyi bir doktor o yüzden içime sindi tabi bilemiyorum ama şu an tutup tutmadığını. Artın iyileştikten sonra tutmuşsa burda tavsiye ederim inşallah
İnşallah tutar canım çok büyük cesaret bu , ben alıp veriyorum kafamda bı içim darlaniyo bı ne var ki tıbbi bı işlem diyorum. Tebrikler. Ben İzmir'de yaşıyorum Gaziantep e günübirlik gelemem uzak olur. Bilgilerin için teşekkür ederim. Adım adım kabızlıgi naptın kaçıncı gün büyük tuvalete çıktın , küçük tuvalete nasıl çıktın, ağrıların nasıl oldu , ailen anlıyor mu onları anlatırsan sevinirim.

İlk kez yaşayıp çok kolay olan da var. Benim kontrole gittiğim doktor doğru olan kanın gelmemesi demişti. Kan kendimizi kastığımız için geliyormuş. Sağlıklı ilişkide ıslanma fazla olunca anlamıyormuş bile kadın. Bana denilen bu bilmiyorum 🤷‍♀️
Işte karşımızdaki kişinin anlayışına bağlı oda şans

Kizlar anca yazabiyorum kusura bakmayin. Bugun ucaga bindim inisten 4 saat sonra tekrar ucagim vardi. Neyse once sunu soyleyeyim benim gibi sıkısık olacaksa mutlaka biraz fazla birikim yapin cunku taksiye cok gidiyor. Hemen gittim zaten ucagim oldugu icin hemen aldilar beni doktoe once aciklama yapti sonra islem icin aldilar kalçadan agri kesici vurdu ama hissetmedim bile sonra vajinama igneler yaptilar onlari hissettim ama dayanilmayacak gibi de degil sonrasi zaten hic yok islem sirasinda cok cana yakin davrandilar gulduler ettiler hani canim da acimadi sonra benim hemen gitmem gerektigi icin dinlenmedim bile hemen kalkip ciktim. Genel olarak guzeldi islem cok kolaydi hemen bitti ama sonrasinda agrilar batmalar vs oluyor yani yalan yok benim su an canim cok aciyor agrikesicili olmama ragmen
Gözün aydın canım tebrik ederim. Turgay hocanın oraya havalimanından çok affedersin ama ne kadar yazdı taksi yaa başka ulaşım yok mu

Kizlar anca yazabiyorum kusura bakmayin. Bugun ucaga bindim inisten 4 saat sonra tekrar ucagim vardi. Neyse once sunu soyleyeyim benim gibi sıkısık olacaksa mutlaka biraz fazla birikim yapin cunku taksiye cok gidiyor. Hemen gittim zaten ucagim oldugu icin hemen aldilar beni doktoe once aciklama yapti sonra islem icin aldilar kalçadan agri kesici vurdu ama hissetmedim bile sonra vajinama igneler yaptilar onlari hissettim ama dayanilmayacak gibi de degil sonrasi zaten hic yok islem sirasinda cok cana yakin davrandilar gulduler ettiler hani canim da acimadi sonra benim hemen gitmem gerektigi icin dinlenmedim bile hemen kalkip ciktim. Genel olarak guzeldi islem cok kolaydi hemen bitti ama sonrasinda agrilar batmalar vs oluyor yani yalan yok benim su an canim cok aciyor agrikesicili olmama ragmen
Çok geçmiş olsun Doktora neler sordun sende uzun zaman sorguladın burdan biliyorum yani başka doktora baktırdığında tutmamış diyenler falan var ya tuttuktan sonra bi sıkıntı olur mu diye sordun mu

Ben seninn yazdiklarinizin hepsini okudum da yine de anlayamadım canım turgay hocaya oldun başka doktora gösterdin tutmamış dedi sonra bir başka doktora gösterdin oda tutmuş dedi ee sonra tekrar turgay beye gittin mi tuttu mu tutmadı mı? Ya cidden bi kaç kez okudum ben mi anlamadım?
Canım ben ben işlem olduğum doktora gidemedim normal bir kadın doğumcuya gittim bana tutmamış dedi daha sonra bu işle uğraşan doktora gittim oda bana tutmuş kanaman olacaktır dedi

Gözün aydın canım tebrik ederim. Turgay hocanın oraya havalimanından çok affedersin ama ne kadar yazdı taksi yaa başka ulaşım yok mu
Var canim ama ucaga yetismem gerektigi icin taksiye bindim yoksa cok daha kolay yollari var ama ucagi kacirirdim ist havalimanindan 190 tl tuttu sabiha gökçene 290 avrasya tünelinden gectik cunku

Kizlar islem bildiginiz 15 dk sürdü normal mi yani daha uzun surer saniyordum dediler ki o kadar cok yapiyoruz ki alistik artik

Kizlar islem bildiginiz 15 dk sürdü normal mi yani daha uzun surer saniyordum dediler ki o kadar cok yapiyoruz ki alistik artik
Uyuşturma şu bu dahil 15 dk mı yoksa işte sadece operasyon kısmı mı operasyon kısmıysa normal sanki bide hangi işlemi yaptırdın tam olarak tek çift daraltma vs. Ne kadar tuttu güncel fiyatıda merak ediyorum

Kızlar birkaç gün sonra regl olacağım 15.günde regl olmam sorun olur mu. Sizce geciktirici kullanıp 10 falan ertelesem mi ?

Merhaba kızlar hatırladınız mı beni Durutzehra ben, eski mesajlarımda duruyordur. kasım ayında Turgay Karakaya ya kalıcı ameliyat olmuştum düğünüm temmuzda oldu 4 aylık evliyim şuan her şwy çok güzel gidiyor. Tüm korku endişelerim sadece o günlerde kaldı tabi baya problem yaşadım psikolojik olarak şuan anlatıyorum yavaş yavaş bitti bile sanki. Kendimi toparladıktan sonra yazmak istedim. Pek girmeyebilirim ama her şeyin bir çaresi var korkmayın sakın. Ben doktorumdan memnun kaldım ve öneririm beni tanıyanlar bilir öncesini sonrasını tüm ameliyat fotoğraflarımı atmıştım çok şükür harika oldu ve ilk üç gün ilişkide zorlandık diyebilirim o da olacak artık diyorum. İstanbulda yakın şehirde olanlara Turgay hocayı Kesinlikle öneriyorum Allah ondan bin kere razı olsun. Kalın sağlıcakla.
Canım eski mesajlarını bulamıyorum. Yaşadıklarını okumak istiyorum. Benim esnek zar ve rengi çok açık o bölgenin. Kan damarı yoktur işlem bi ise yaramaz diye de korkuyorum. Tam adını yazar misin, okuyayim

Back