- 7 Şubat 2021
- 51
- 7
- 1
- 33
Teşekkür ederim canımAnkarada kübra z.a. işlemi dışında ikinci kez muayeneye gittiğimde bile tavırları çok kötü olan bir kadın
Böyle kötü düşünerek iyice bozma psikolojini geçiciyi her doktor yapıyor çünküKızlar perşembe günü nasip olursa hıc bilinmedik bir doktora geçici işlem olacağımAma çok korkuyorum ağla ağla helâk oldum..Ben daha önce kalıcı işlem yaptırdım dıkısler attığı için işlem dışında iki defa daha dikiş atıldı o bölge çok deforme oldu yani.Zar kalıntısı kaldıgını dusunmuyorum çünkü kalıcı adı altında doktor benden flep kaldırmadı eski zar kalıntılarını dikip durdu.Ben ankara da esra demir yüzerı aramıstım o bana zar kalıntısı olmasa bile vajına girişini daraltırız demişti. Ama şimdi ankaraya gitme şansım yok hıc bilinmedik bir doktor yaparım diyor ama daha önce böyle bir işlemle karşılaştı mı acaba ya yapamazsa diye çok korkuyorum bana bir akıl verin Allah rızası için
Şu an girişte mesela hiç zar kalıntısı yok muYok canım hıssetmedım eski zar kalıntılarını patır patır dikti. Eskıden iki ayrı parca vardı şimdi yok meselâ
Özelden yazıyorum canımŞu an girişte mesela hiç zar kalıntısı yok.
Şu an girişte mesela hiç zar kalıntısı yok mu
Zar kalıntısı nasıl kalmadı hiç anlamıyorum. Kesiyorlar mı ne yapıyorlarÖzelden yazıyorum canım
Canım uç defa dikiş atıldı aynı yere parça parça oldu o bölge. Mesela ben iki ayrı parca olduğunu hatırlıyorum ama şuan yokZar kalıntısı nasıl kalmadı hiç anlamıyorum. Kesiyorlar mı ne yapıyorlar
Hangi doktora gidiyorsunKizlar yarin gidiyorum kesin insallah dua edin bakalim nasil olacak
Turgay beye. Harun beyi istiyordum ama cok pahali geldi. UUmarim iyi gecer defalarca gidicem dedim hep bi engel cikti . Sen hangi doktora oldun canimHangi doktora gidiyorsun
Sende eski üyelerdensin galiba ismini çok gördüm inşallah olumlu olur olumlu düşünKizlar yarin gidiyorum kesin insallah dua edin bakalim nasil olacak
Evet eskiyim kac yildir dusunuyorum tam islem olacaktim pandemi cikti hemen eve donmek zorunda kaldim. Cok engel cikti insallah yarin nasip olacak hayirlisiylaSende eski üyelerdensin galiba ismini çok gördüm inşallah olumlu olur olumlu düşün
Güzel haberlerini bekliyoruz bizimle de paylaş bizede umut ol en güzel dilekleriniz seninleEvet eskiyim kac yildir dusunuyorum tam islem olacaktim pandemi cikti hemen eve donmek zorunda kaldim. Cok engel cikti insallah yarin nasip olacak hayirlisiyla
Insallah canim bakalim her ayrintiyi aktaricamGüzel haberlerini bekliyoruz bizimle de paylaş bizede umut ol en güzel dilekleriniz seninle
İnşallah her şey umduğun gibi giderInsallah canim bakalim her ayrintiyi aktaricam
Tesekku ederimmm burada onceden olanlar var mi hala aktif olanlarİnşallah her şey umduğun gibi gider
Ben Gaziantep’te de oldum Aysu nida dai doktorun adı ama daha yeni oldum tutup tutmadığını bilmiyorum henüzTurgay beye. Harun beyi istiyordum ama cok pahali geldi. UUmarim iyi gecer defalarca gidicem dedim hep bi engel cikti . Sen hangi doktora oldun canim
Turgay beye. Harun beyi istiyordum ama cok pahali geldi. UUmarim iyi gecer defalarca gidicem dedim hep bi engel cikti . Sen hangi doktora oldun can
umarım bir aksilik çıkmadan gider gelirsin iyi haberlerini bekliyoruzTurgay beye. Harun beyi istiyordum ama cok pahali geldi. UUmarim iyi gecer defalarca gidicem dedim hep bi engel cikti . Sen hangi doktora oldun canim
Hadi hayirlisi olsun canimBen Gaziantep’te de oldum Aysu nida dai doktorun adı ama daha yeni oldum tutup tutmadığını bilmiyorum henüz
Evet tutmuş dediPeki sonrasında kontrole gitmişmiydiniz tutmuş falan demiş miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?