• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar perşembe geçici işlem olup cuma ılıskı yaşayacagım ama bugün adet geciktirici aldım uç tane içtim şimdi adet oldum aslında adet olmama dört gün vardı sizce hapı içmeye devam mı edeyim yoksa adet kanının erkenden gelip perşembeye azalması için birşeyler mı yapayım

Kızlar perşembe geçici işlem olup cuma ılıskı yaşayacagım ama bugün adet geciktirici aldım uç tane içtim şimdi adet oldum aslında adet olmama dört gün vardı sizce hapı içmeye devam mı edeyim yoksa adet kanının erkenden gelip perşembeye azalması için birşeyler mı yapayım
Devam etsenizde kanama azalır ama kesilmez okuduğum kadarıyla kullanan biri yazmıştı adet olunca etki etmez ilaç içsende

Arkadaşlar çok önemli bir şey soracağım lütfen herkes cevap yazsın olur mu lütfen. Kalıcı işlemden Sonra batikonu vesaire ilaçları falan. İki hafta kullansam olur mu sizce. Çünkü işlemden iki hafta sonra ailemin yanına gideceğim evde o ilaçları Ve batikonu falan kullanamam anlarlar :( iki hafta hepsini düzenli olarak kullansam Sonra ki iki hafta çok önemli mi?

Arkadaşlar çok önemli bir şey soracağım lütfen herkes cevap yazsın olur mu lütfen. Kalıcı işlemden Sonra batikonu vesaire ilaçları falan. İki hafta kullansam olur mu sizce. Çünkü işlemden iki hafta sonra ailemin yanına gideceğim evde o ilaçları Ve batikonu falan kullanamam anlarlar :KK43: iki hafta hepsini düzenli olarak kullansam Sonra ki iki hafta çok önemli mi?
Canım saklayıp kullanamaz mısın

Arkadaşlar çok önemli bir şey soracağım lütfen herkes cevap yazsın olur mu lütfen. Kalıcı işlemden Sonra batikonu vesaire ilaçları falan. İki hafta kullansam olur mu sizce. Çünkü işlemden iki hafta sonra ailemin yanına gideceğim evde o ilaçları Ve batikonu falan kullanamam anlarlar :KK43: iki hafta hepsini düzenli olarak kullansam Sonra ki iki hafta çok önemli mi?
Bana doktor mesela batikonı bir hafta kullan dedi sorun olmaz bence temiz tutmaya özen göster birde ilaçlar antibiyotik ve ağrı kesici ben adet oldum karnım ağrıyor diyip içtim sende öyle diyebilirsin

Bana doktor mesela batikonı bir hafta kullan dedi sorun olmaz bence temiz tutmaya özen göster birde ilaçlar antibiyotik ve ağrı kesici ben adet oldum karnım ağrıyor diyip içtim sende öyle diyebilirsin
Kelebekte işlem oldu doktor batikon pansuman hiç vermedi sanırım doktorun yaptığı işleme göre değişiyor bana da bir hafta kullan yeter dedi

Bende doktora sorayım kaç hafta kullanmam gerektiğini. Ağrı kesici ve antibiyotik halledilir önemli olan batikonu saklamak. Siz batikonu nasıl kullanıyorsunuz sprey olarak sıkarak mi yoksa gazlı beze döküp oraya koyarak mi

başka doktora gittim
Ben seninn yazdiklarinizin hepsini okudum da yine de anlayamadım canım turgay hocaya oldun başka doktora gösterdin tutmamış dedi sonra bir başka doktora gösterdin oda tutmuş dedi ee sonra tekrar turgay beye gittin mi tuttu mu tutmadı mı? Ya cidden bi kaç kez okudum ben mi anlamadım?

Ben adet olunca primolut kullanmıştım günde 3 tane. Kesiyor. Erken bitiriyor. Cuma adet bitsin istiyorsan içmeye devam et. Kesilir

Back