Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Devam etsenizde kanama azalır ama kesilmez okuduğum kadarıyla kullanan biri yazmıştı adet olunca etki etmez ilaç içsendeKızlar perşembe geçici işlem olup cuma ılıskı yaşayacagım ama bugün adet geciktirici aldım uç tane içtim şimdi adet oldum aslında adet olmama dört gün vardı sizce hapı içmeye devam mı edeyim yoksa adet kanının erkenden gelip perşembeye azalması için birşeyler mı yapayım
Doktor tuttu dedikten sonra tutmadığını nerden anladınız başka doktora mı kontrol ettirdiniz ya da ilişki sırasında kan mı gelmedi?Evet tutmuş dedi
Hmm tamam canım ben bı doktoru arayım bariDevam etsenizde kanama azalır ama kesilmez okuduğum kadarıyla kullanan biri yazmıştı adet olunca etki etmez ilaç içsende
Bence icme o zmaana kadar adetin bitmiş olur diye düsünüyorumHmm tamam canım ben bı doktoru arayım bari
Canım ama bugün uç tane içtim şimdi kesilip perşembe cumaya aksarsa çok kötü olurBence icme o zmaana kadar adetin bitmiş olur diye düsünüyorum
Merhaba, sen işlem oldun mu ?Bu ip olayı beni çok korkutuyor. Zamanı olan için kalıcı daha mantıklı galiba
Siz işlem oldunuz mu? Olduysaniz biraz anlatır mısınız?Kalıcı eğer dikkat edersen de tutarsa çok rahat edersin geciciden ben korkuyordum hep ipler yada düğünde oynamak sorun olur mu diye
başka doktora gittimDoktor tuttu dedikten sonra tutmadığını nerden anladınız başka doktora mı kontrol ettirdiniz ya da ilişki sırasında kan mı gelmedi?
Doktoru aradım iki gün içme adetini ol çarşamba içmeye başla kesılmezse ilaç yazarım işlem olduğun gün dediBence icme o zmaana kadar adetin bitmiş olur diye düsünüyorum
Canım saklayıp kullanamaz mısınArkadaşlar çok önemli bir şey soracağım lütfen herkes cevap yazsın olur mu lütfen. Kalıcı işlemden Sonra batikonu vesaire ilaçları falan. İki hafta kullansam olur mu sizce. Çünkü işlemden iki hafta sonra ailemin yanına gideceğim evde o ilaçları Ve batikonu falan kullanamam anlarlariki hafta hepsini düzenli olarak kullansam Sonra ki iki hafta çok önemli mi?
Merhaba, nasıl oldu? Nasılsın?kızlar benim haftaya pazar günü 11 ekimde düğünüm var herkese inş haber vercem sadece bana çok dua edin o günü atlatayım ze umut olayım irtibatta olduğum insanlara ben yazmazsam mutlaka o kişiler yazıcaktur çok dua edin bana
Bana doktor mesela batikonı bir hafta kullan dedi sorun olmaz bence temiz tutmaya özen göster birde ilaçlar antibiyotik ve ağrı kesici ben adet oldum karnım ağrıyor diyip içtim sende öyle diyebilirsinArkadaşlar çok önemli bir şey soracağım lütfen herkes cevap yazsın olur mu lütfen. Kalıcı işlemden Sonra batikonu vesaire ilaçları falan. İki hafta kullansam olur mu sizce. Çünkü işlemden iki hafta sonra ailemin yanına gideceğim evde o ilaçları Ve batikonu falan kullanamam anlarlariki hafta hepsini düzenli olarak kullansam Sonra ki iki hafta çok önemli mi?
Kelebekte işlem oldu doktor batikon pansuman hiç vermedi sanırım doktorun yaptığı işleme göre değişiyor bana da bir hafta kullan yeter dediBana doktor mesela batikonı bir hafta kullan dedi sorun olmaz bence temiz tutmaya özen göster birde ilaçlar antibiyotik ve ağrı kesici ben adet oldum karnım ağrıyor diyip içtim sende öyle diyebilirsin
Annem çok uyanık ya bulur anlar batikon olduğunu sağlıkçı ÇünküCanım saklayıp kullanamaz mısın
Bende doktora sorayım kaç hafta kullanmam gerektiğini. Ağrı kesici ve antibiyotik halledilir önemli olan batikonu saklamak. Siz batikonu nasıl kullanıyorsunuz sprey olarak sıkarak mi yoksa gazlı beze döküp oraya koyarak miBana doktor mesela batikonı bir hafta kullan dedi sorun olmaz bence temiz tutmaya özen göster birde ilaçlar antibiyotik ve ağrı kesici ben adet oldum karnım ağrıyor diyip içtim sende öyle diyebilirsin
Ben seninn yazdiklarinizin hepsini okudum da yine de anlayamadım canım turgay hocaya oldun başka doktora gösterdin tutmamış dedi sonra bir başka doktora gösterdin oda tutmuş dedi ee sonra tekrar turgay beye gittin mi tuttu mu tutmadı mı? Ya cidden bi kaç kez okudum ben mi anlamadım?başka doktora gittim
Ben adet olunca primolut kullanmıştım günde 3 tane. Kesiyor. Erken bitiriyor. Cuma adet bitsin istiyorsan içmeye devam et. KesilirKızlar perşembe geçici işlem olup cuma ılıskı yaşayacagım ama bugün adet geciktirici aldım uç tane içtim şimdi adet oldum aslında adet olmama dört gün vardı sizce hapı içmeye devam mı edeyim yoksa adet kanının erkenden gelip perşembeye azalması için birşeyler mı yapayım
OldumMerhaba, sen işlem oldun mu ?