• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar perşembe günü nasip olursa hıc bilinmedik bir doktora geçici işlem olacağım😥Ama çok korkuyorum ağla ağla helâk oldum..Ben daha önce kalıcı işlem yaptırdım dıkısler attığı için işlem dışında iki defa daha dikiş atıldı o bölge çok deforme oldu yani.Zar kalıntısı kaldıgını dusunmuyorum çünkü kalıcı adı altında doktor benden flep kaldırmadı eski zar kalıntılarını dikip durdu.Ben ankara da esra demir yüzerı aramıstım o bana zar kalıntısı olmasa bile vajına girişini daraltırız demişti. Ama şimdi ankaraya gitme şansım yok hıc bilinmedik bir doktor yaparım diyor ama daha önce böyle bir işlemle karşılaştı mı acaba ya yapamazsa diye çok korkuyorum bana bir akıl verin Allah rızası için😥😥😥
Böyle kötü düşünerek iyice bozma psikolojini geçiciyi her doktor yapıyor çünkü

Turgay beye. Harun beyi istiyordum ama cok pahali geldi. UUmarim iyi gecer defalarca gidicem dedim hep bi engel cikti . Sen hangi doktora oldun can
Turgay beye. Harun beyi istiyordum ama cok pahali geldi. UUmarim iyi gecer defalarca gidicem dedim hep bi engel cikti . Sen hangi doktora oldun canim
umarım bir aksilik çıkmadan gider gelirsin iyi haberlerini bekliyoruz ❤️

Kızlar siz kaçıncı gün duş aldınız doktor bana bir hafta duş alma oraya su değmesin dedi bir haftayı geçti duş alacağım ama korkuyorum çünkü ben çok sıcak suyla yıkanıyorum ılık su da bile hemen üşütüp hasta oluyorum ne yapayım sizce alayım mı duş oraya su değse bir şey olur mu?

Back