• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤣🤣🤣🤣 aynen öyle bacaklarımı hiç açmadan yürüyorum. Hele ki ameliyattan çıkınca acı falan Yoktu o kadar ama diyorum ya psikolojik olarak adım atamıyordum yürümeyi unutmuştum
Bende öyleydim ya ağrıdan ziyade psikolojik olarak çok kötü hala hayret ediyorum nasıl cesaret edip yaptım diye 😂😂

Ben psikolojik olarak kendimi rahat hissetmek için yaptım çok doktor araştırdım doktorum içime sindi daha kontrole gitmedim ama doktorum 20 gün sonra iyileşir buraya geldiğini bile unut dedi kontrole gelmene gerek yok iyi bak yeter dedi ama için rahat etmezse gel yine kontrole bakarım dedi zaten düğünden önce son kontrole çağırıyorum diyen doktorları direkt ele garanti vermiyorlar
Bende psikolojik olarak iyileşmek için istiyorum doktorun kimdi memnun kalmışsın

Kelebek sen kime yaptırdın ve ne kadar oldu turgay hoca aklıma yattı benimde ama deneyimli arkadaşların yardımına ihtiyacım var kolay bir süreç değil hiçbir açıdan kolay değil
Ben Ankara’da Mümtaz yüceye ameliyat oldum. 12 ocakta ameliyat oldum. 27sinde kontrole gittim. Küçük bir nokta tutmamış bir dikiş daha atıcaz dedi. Adet yakın olduğundan dikiş atmadı. Adetim bitince tekrar gittim 2 şubatta bir dikiş daha attı.

Tuttu dediyse zaten Artık ilişkiye girene kadar bozulma diye bir şey olmuyor o yüzden kalıcı zaten hatta burda okudum bazıları şey yazmıştı zaman geçince etleşir kanama olmaz diye bunu doktora söyleyince gülmüştü o zaman 2 ay sonrada kanamaz demişti yani amaç orada damarlı yapı oluşturmak o bölge o damarlardan beslenip kanlanıyor ilişki sırasında ise kanama oluyor zaman önemli değil yani önemli olan tutması
Peki tek çift olayı dönüyor sen hangisini tercih ettin

Ben Ankara’da Mümtaz yüceye ameliyat oldum. 12 ocakta ameliyat oldum. 27sinde kontrole gittim. Küçük bir nokta tutmamış bir dikiş daha atıcaz dedi. Adet yakın olduğundan dikiş atmadı. Adetim bitince tekrar gittim 2 şubatta bir dikiş daha attı.
Çok sevindim kurtulmuşsun en azından darısı başımıza

Bende psikolojik olarak iyileşmek için istiyorum doktorun kimdi memnun kalmışsın
Aysu nida dai internetten araştırabilirsin tv programlarına falan katılan alanında çok iyi bir doktor ben çok doktorla konuştum ama bu doktor mesleki tecrübesinden dolayı aklıma yattı asistanı falanda Allah razı olsun çok ilgiliydi ama ben yakın olması açısından özellikle tercih ettim ama memnun kaldım umarım tutar benimki bari Gaziantep için gitmek isteyenler de artık Ankara’ya İstanbul’a gitmek zorunda kalmaz

Çok sevindim kurtulmuşsun en azından darısı başımıza
İnşallah canım ama daha kurtulmuş sayılmam. Bak ben tam kontrole girerken bir kız çıkıyordu. Doktor ona kabız olma sakın oturmana kalkmana dikkat et diyordu. Ameliyat esnasında doktor dedi ki bak senden önce çıkan kıza da bu işlemi yaptık onunki tutmuş dedi. Yani kısacası tuttu dediği insana bile kabız olma oturmana kalkmana dikkat et diyor. Demekki sonrasında da dikkat etmek lazım

Peki tek çift olayı dönüyor sen hangisini tercih ettin

Aysu nida dai internetten araştırabilirsin tv programlarına falan katılan alanında çok iyi bir doktor ben çok doktorla konuştum ama bu doktor mesleki tecrübesinden dolayı aklıma yattı asistanı falanda Allah razı olsun çok ilgiliydi ama ben yakın olması açısından özellikle tercih ettim ama memnun kaldım umarım tutar benimki bari Gaziantep için gitmek isteyenler de artık Ankara’ya İstanbul’a gitmek zorunda kalmaz
Araştırayım bakalım onuda çok rahatlattı söylediklerin çok sağol

İnşallah canım ama daha kurtulmuş sayılmam. Bak ben tam kontrole girerken bir kız çıkıyordu. Doktor ona kabız olma sakın oturmana kalkmana dikkat et diyordu. Ameliyat esnasında doktor dedi ki bak senden önce çıkan kıza da bu işlemi yaptık onunki tutmuş dedi. Yani kısacası tuttu dediği insana bile kabız olma oturmana kalkmana dikkat et diyor. Demekki sonrasında da dikkat etmek lazım
E peki ne zaman normale dönebiliyoruz dikkat etmemiz gerekmiyor kalıcının mantığı bu değil mi kabız olmadan yaşanmaz ki😂

Kızlar perşembe günü nasip olursa hıc bilinmedik bir doktora geçici işlem olacağım😥Ama çok korkuyorum ağla ağla helâk oldum..Ben daha önce kalıcı işlem yaptırdım dıkısler attığı için işlem dışında iki defa daha dikiş atıldı o bölge çok deforme oldu yani.Zar kalıntısı kaldıgını dusunmuyorum çünkü kalıcı adı altında doktor benden flep kaldırmadı eski zar kalıntılarını dikip durdu.Ben ankara da esra demir yüzerı aramıstım o bana zar kalıntısı olmasa bile vajına girişini daraltırız demişti. Ama şimdi ankaraya gitme şansım yok hıc bilinmedik bir doktor yaparım diyor ama daha önce böyle bir işlemle karşılaştı mı acaba ya yapamazsa diye çok korkuyorum bana bir akıl verin Allah rızası için😥😥😥

Cuma gününden sonra hayat benim için hiçbir anlam ifade etmeyebilir😭

Kızlar perşembe günü nasip olursa hıc bilinmedik bir doktora geçici işlem olacağım😥Ama çok korkuyorum ağla ağla helâk oldum..Ben daha önce kalıcı işlem yaptırdım dıkısler attığı için işlem dışında iki defa daha dikiş atıldı o bölge çok deforme oldu yani.Zar kalıntısı kaldıgını dusunmuyorum çünkü kalıcı adı altında doktor benden flep kaldırmadı eski zar kalıntılarını dikip durdu.Ben ankara da esra demir yüzerı aramıstım o bana zar kalıntısı olmasa bile vajına girişini daraltırız demişti. Ama şimdi ankaraya gitme şansım yok hıc bilinmedik bir doktor yaparım diyor ama daha önce böyle bir işlemle karşılaştı mı acaba ya yapamazsa diye çok korkuyorum bana bir akıl verin Allah rızası için😥😥😥
Geçici işlemi her doktor yapıyor diyorlar. Lütfen ağlama. Üzme kendini. Gell kaldırma işlemini ameliyat esnasında hissetmedin mi ben hissetmiştim. O işlemi yaparken yanma olmuştu. İçini ferah tut. Eti Ete yama yapacak başka bişey değil korkma

Cuma gününden sonra hayat benim için hiçbir anlam ifade etmeyebilir😭
Canım öyle düşünme bu geçici işlemini her kadın doğumcu yapabilir diyorlar burda doktor çok önemli değilmiş ama 3 gün içinde ilişkiye girmeye bak kasma kendini elinden geleni yap Allaha bırak birde merak ettim daha önce kalıcı işlemi kime oldun isim ver sende bize de fikir olsa

Yok canım hıssetmedım eski zar kalıntılarını patır patır dikti. Eskıden iki ayrı parca vardı şimdi yok meselâ
Gi işlemi her doktor yapıyor diyorlar. Lütfen ağlama. Üzme kendini. Gell kaldırma işlemini ameliyat esnasında hissetmedin mi ben hissetmiştim. O işlemi yaparken yanma olmuştu. İçini ferah tut. Eti Ete yama yapacak başka bişey değil korkma

Canım öyle düşünme bu geçici işlemini her kadın doğumcu yapabilir diyorlar burda doktor çok önemli değilmiş ama 3 gün içinde ilişkiye girmeye bak kasma kendini elinden geleni yap Allaha bırak birde merak ettim daha önce kalıcı işlemi kime oldun isim ver sende bize de fikir olsa
Ankarada kübra z.a. işlemi dışında ikinci kez muayeneye gittiğimde bile tavırları çok kötü olan bir kadın

Back