Bu, bu işlemi olmayan birine ilk cevap verişim sanırım. Saygı çerçevesinde yazacağım. Bu işlemi olanlar sadece ilişkiye girenler ya da sürtünerek kızlık zarını kaybedenler değil dolayısıyla farklı sebeplerle bozulup bu işlemi olmak zorunda olanlar var ve doğal olarak ilk ilişkide tecrübesizlik oluyor. Fiziken bakire olmayıp bakire olanlar da bu işlemi oluyor. Bunları yazıyorum ki aklınızda her ihtimal bulunsun diye. (SADECE BU KISMA KADAR OLAN ŞEYLERİ SİZİN MESAJINIZA CEVAP OLSUN DİYE YAZMAK İSTEDİM) Kızlar ben daha önce de yazmıştım ben kimseyle birlikte olmadığım halde kaybetmiştim zarımı ve işlem olmuştum ben bu işlemi olarak özsaygımla birlikte insanlara sevgimi de yitirdim. Keşke o güne dönsem o işlemi yaptırmasam diyorum her gece inanın hiç kolay bir durum değil. Buradaki yaptırmayan kızlara tek tavsiyem biriyle birlikte olun ya da olmayın kızlar hiç fark etmez işlemi olup da kendinize eziyet etmeyin, erkekler için değil sadece kendiniz için
Hepimiz birer çiçeğiz erkekler için solmayı hak etmiyoruz, hepinizi seviyorum ve kucaklıyorum.
yargılamak için söylememiştim ama gerçekten tuhaf gelmişti. ben kendime yalan söylenmesini istemediğim için yalan söylemiyorum ha karşımdaki insan benim kadar dürüst olacak mı o da insan sarraflığımıza ve kısmetimize kalmış durum yapacak birşey yok keşke herkes dengi dengini bulsa. ama başınızdan ne geldi bilmiyorum ama ap açık konuşmanız lazım ve size güvenmesi lazım evleceğiniz kişi sizinde ona güvenmeniz lazım .