- 19 Aralık 2018
- 467
- 869
- 33
Canım gecicide oynayan zıplayan cok var ilişki onda da kolay olmuyormuş bende gecici olacağım seneye hiç korkma öyle kolay kolay bozulmuyor burda bir arkadaş gecici olup eve gelip temizlik bile yapmıştı hemde ilişkisi 4.gün olmuştuBurdakiler meral yazmıs ben mi yanlış hatırladım canm
birsey sorucagim benim birayım doldu ve kontrolede gidemedim tutumu tutmadımi hiç bilmiyorum kafayı yiyeceğim uzak olduğu içinde gitmem imkansızCanım gecicide oynayan zıplayan cok var ilişki onda da kolay olmuyormuş bende gecici olacağım seneye hiç korkma öyle kolay kolay bozulmuyor burda bir arkadaş gecici olup eve gelip temizlik bile yapmıştı hemde ilişkisi 4.gün olmuştu
Aynı şehirdeysen düğüne yakın gidersin düğün ne zaman cnmbirsey sorucagim benim birayım doldu ve kontrolede gidemedim tutumu tutmadımi hiç bilmiyorum kafayı yiyeceğim uzak olduğu içinde gitmem imkansız
aynı şehirde değilim bulunduğum şehirde İstanbula çok uzakAynı şehirdeysen düğüne yakın gidersin düğün ne zaman cnm
haziranda insaynı şehirde değilim bulunduğum şehirde İstanbula çok uzak
Orda bir doktora gösterebilirsin canımhaziranda ins
ole yapicam doğruyu söylerlerdi acabaOrda bir doktora gösterebilirsin canım
Bu işlemi yapan doktorlardan birine git ama bence. Elbette doğruyu söyler muhtemelen olumlu sonucun aksini duyarsan o zaman şüphe edersin :) ama bence hiç bir problem olmayacakole yapicam doğruyu söylerlerdi acaba
Canm böyle söyleyince içim rahatlıyor ama eğileceksin kuaförde arabada yan nasıl oturcam fotoğraf cekınmede hareketler onlar çok korkutuyırCanım gecicide oynayan zıplayan cok var ilişki onda da kolay olmuyormuş bende gecici olacağım seneye hiç korkma öyle kolay kolay bozulmuyor burda bir arkadaş gecici olup eve gelip temizlik bile yapmıştı hemde ilişkisi 4.gün olmuştu
yaşadığım yerde yapan yok ama özel bi hastaneye gideceğimBu işlemi yapan doktorlardan birine git ama bence. Elbette doğruyu söyler muhtemelen olumlu sonucun aksini duyarsan o zaman şüphe edersin :) ama bence hiç bir problem olmayacak
Bence için çok rahat olsun kalıcı yaptırsan kanayacak mı sorusu daha cok strese sokacak seni gecicide öyle bir durum olmuyor ki burda bir cok insan düğününü yaptı kınasını yaptı işle oldu benimde öyle olacak kınamdan bir gün önce işlem olacağım öyle bir durum olsa kimse geciciyi önermezCanm böyle söyleyince içim rahatlıyor ama eğileceksin kuaförde arabada yan nasıl oturcam fotoğraf cekınmede hareketler onlar çok korkutuyır
Ne kadar duruyor geçici acabaBence için çok rahat olsun kalıcı yaptırsan kanayacak mı sorusu daha cok strese sokacak seni gecicide öyle bir durum olmuyor ki burda bir cok insan düğününü yaptı kınasını yaptı işle oldu benimde öyle olacak kınamdan bir gün önce işlem olacağım öyle bir durum olsa kimse geciciyi önermez
kalicimi geçici canım ins istediğin gibi olurSon kontrole geldim inşallah sıkıntı olmaz cuma nikah var dua edin kızlar birazdan gireceğim
Hımm anladım teşekkürlerCanım en fazla 4 gün diye biliyorum ama Turgay hocada 1 haftalık dikiş atılıyor diye duymuştum
Kalıcı canım . Farklı bir yöntem oldu son hal için işlem olanlar bana dönebilir mi kızlar görüntü atacağımkalicimi geçici canım ins istediğin gibi olur
Arkadaşlar merhaba. Bu konuya geçen seneden beri yazmışmışlığım var. Takip edenler bilir beni. Geçen sene Turgay hoca da operasyon geçirdim. Tutmuş demişti. İçim rahat etmemişti beş ay sonra bir daha kontörle gitmişim. Yine bir sorun yok demişti. Şimdi bu yaz düğünüm olacak. Yani üzerinden tam 2 sene geçmiş olacak. Evlenen var mı uzun zaman geçirip ya da başka bir doktora gideyim mi sizce lütfen bana dönüş yapın şimdiden teşekkür ederim
4 günü geçirmeyin diyor doktorlarNe kadar duruyor geçici acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?