Teşekkür ederim hayır ben söylemedim kendisi işlem bittikten sonra söyledi özellikle dar diktim diye
[/QUOTE Hım tamm canımdikkat et kendine
aynen dua edin banaKızlar mer
İyi haberlerini bekliyorum canım az kaldı❤
haber vercem inş elime yüzüme bulaştımadan çıkarım işin içindenins hersey istediğin gibi olur sana bol bol dua edeceğim bizede kanaman olup olmadığından haber verirsen seviniriz ♥
korkma birsey olmaz sen sakın ol rahat olhaber vercem inş elime yüzüme bulaştımadan çıkarım işin içinden
Arkadaşlar belkide bazılarının yapısı farklıdır bu herkeste farklılık göstere bilirKanar zaten bence ben de Turgay beye ameliyat oldum ama dedikleriniz bende reklam etkisi yarattı yani yok doktor anlamamış falan komik böyle söylemler kaç tane zar görmüştür o doktor bugüne kadar anlamamasi zor
Girebilirsin burda eskilerden biri vardı yaptırıp birkaç saat sonrasında ilişki yaşamıştıArkadaslar diyelimki gecici yaptirdik ayni gun mesela 2 saat sonra iliskiye girebilir miyiz
Bende araştırmıştım geciciyi aynı gün içinde ilişki yaşanabilir yazıyordu yaşarsın benceArkadaslar diyelimki gecici yaptirdik ayni gun mesela 2 saat sonra iliskiye girebilir miyiz
çok aşırı acimazmi yaBende araştırmıştım geciciyi aynı gün içinde ilişki yaşanabilir yazıyordu yaşarsın bence
Aynı ölçüde acır bence zaten bir iki günde de taze yara olucak ay acimayani yokki kalıcı da açılırken çok aciyomus geçici bilmiyorum ne kadar aciyo onu yazan olmamis sanırım yada ben denk gelmedimçok aşırı acimazmi ya
Ben çalışıyorum soruyor paran varmı göndereyim falan diye ama tabi sen yok diyemiyorsun kendiliğinden verse daha bi başka olur tabi senin nişanlın yapmıyormu kuzum böyle şeylerYa kızlar alakasız olacak konuyla ama nişanlınız ya da hayatınızdaki insan size maddi konularda destek oluyor mu ? Ne bileyim aranızda çalışmayan varsa size çıkarıp para verdiği falan ?
Ben nişanlı değilim canım erkek arkadaşımla da ayrı şehirlerdeyiz o memur ben KPSS’ye hazırlanıyorum kafama takıldı sormak istedim bir seneyi aştı ne bir hediye ne de böyle şeyler var zaten az görüşebiliyoruz onda bile biletlerimi kendim alıyorumBen çalışıyorum soruyor paran varmı göndereyim falan diye ama tabi sen yok diyemiyorsun kendiliğinden verse daha bi başka olur tabi senin nişanlın yapmıyormu kuzum böyle şeyler
İnsan bekliyor aslında böyle şeyleri ama kimi erkekler düşüncesiz oluyor kuzum yaBen nişanlı değilim canım erkek arkadaşımla da ayrı şehirlerdeyiz o memur ben KPSS’ye hazırlanıyorum kafama takıldı sormak istedim bir seneyi aştı ne bir hediye ne de böyle şeyler var zaten az görüşebiliyoruz onda bile biletlerimi kendim alıyorum
Yoo kendi doğum gününde hediye bekledi demek ki düşünebiliyor neyse canım burayı meşgul etmeyim bununla teşekkür ederimİnsan bekliyor aslında böyle şeyleri ama kimi erkekler düşüncesiz oluyor kuzum ya
inş ya çok az kaldıkorkma birsey olmaz sen sakın ol rahat olbir suru sonuç alan var
Rica ederim canımYoo kendi doğum gününde hediye bekledi demek ki düşünebiliyor neyse canım burayı meşgul etmeyim bununla teşekkür ederim
Herhangi bir doktora yaptırabilirsin geçici için problem olmuyor ama burda geneli geçici işlemde Ankara için gökçen Erdoğan’ı tercih ettiKızlar merhaba ankarada geçici işlem yaptırmayı düşünüyorum önerebileceğiniz doktor varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?