Kanar zaten bence ben de Turgay beye ameliyat oldum ama dedikleriniz bende reklam etkisi yarattı yani yok doktor anlamamış falan komik böyle söylemler kaç tane zar görmüştür o doktor bugüne kadar anlamamasi zor
Arkadaşlar belkide bazılarının yapısı farklıdır bu herkeste farklılık göstere bilir

Ya kızlar alakasız olacak konuyla ama nişanlınız ya da hayatınızdaki insan size maddi konularda destek oluyor mu ? Ne bileyim aranızda çalışmayan varsa size çıkarıp para verdiği falan ?

Ya kızlar alakasız olacak konuyla ama nişanlınız ya da hayatınızdaki insan size maddi konularda destek oluyor mu ? Ne bileyim aranızda çalışmayan varsa size çıkarıp para verdiği falan ?
Ben çalışıyorum soruyor paran varmı göndereyim falan diye ama tabi sen yok diyemiyorsun kendiliğinden verse daha bi başka olur tabi senin nişanlın yapmıyormu kuzum böyle şeyler

Ben çalışıyorum soruyor paran varmı göndereyim falan diye ama tabi sen yok diyemiyorsun kendiliğinden verse daha bi başka olur tabi senin nişanlın yapmıyormu kuzum böyle şeyler
Ben nişanlı değilim canım erkek arkadaşımla da ayrı şehirlerdeyiz o memur ben KPSS’ye hazırlanıyorum kafama takıldı sormak istedim bir seneyi aştı ne bir hediye ne de böyle şeyler var zaten az görüşebiliyoruz onda bile biletlerimi kendim alıyorum

İnsan bekliyor aslında böyle şeyleri ama kimi erkekler düşüncesiz oluyor kuzum ya

Para değilse bile hediye alabilir ben olsam benimde kafama takılırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…