korkma ozman Allaha dua et hayırlısıyla sende kurtulben zaten gitmiştim şubatta Bi skntın yok demişti daha öncedende gitmiştim gene yok demişti bana düğünüm ertelendiği için 2 ay kala gittiğimde skntın yok ilk günkü gibi dedi o bakımdan bende daha hiç gitmedim
sizin oldumu acaba kanamanizBen buradayım eskilerden
eyer kanasa yazarım burda bu kadar insanı panik yapmaya gerek yokSen orda musterisin anladı mı dicek doğrudur diyip geçiştirmis yoksa doktor her gelene işlem oldun mu diye mi soruyo anlamış sen yok diyince sonuçta doktor parasını almaya bakar laf dalaşına girmemiş sadece Turgay bey kendi de diyor uzman doktor anlar yani anlamamasinin ihtimali yok
Bende aynı canım burayı sürekli takip ediyorum ama bi cesaret edip gidemedimBen varım en eski diğerleri gitti hep ve hala işlem yaptırmadım İstanbula Turgay beye gitmek istiyorum ama nasıl gideceğim bilmiyorum
Kanar zaten bence ben de Turgay beye ameliyat oldum ama dedikleriniz bende reklam etkisi yarattı yani yok doktor anlamamış falan komik böyle söylemler kaç tane zar görmüştür o doktor bugüne kadar anlamamasi zoreyer kanasa yazarım burda bu kadar insanı panik yapmaya gerek yok
Geçici olupta kanamayan duymadım canım ben bende İzmir'e yakın biyerde oturuyorum İzmir'de bı doktora yaptırmayi düşündüm hatta ilk adi şuan aklımda değil fiyatları da çok uçuk değildi ünlü bir doktor Google a yazarsan çıkar ama ben kalıcı yaptircagim için baya araştırdım sonra İstanbul'a gitmeye karar verdim geçici yaptircak olsam sehrimde yaptırirdim amaArkadaşlar izmirde geçici yaptıran bilgisi olan var mı
Canım Turgay’a gittim 23ünde oldum çok kısa sürdü 15 dakika falandıKime oldun canım
Bende öyleyim canım şuan hayatımda biri olmadığı için sadece takip ediyorum okuyorum yazıları ama bu yüzden hayatıma birinide alamıyorum elbet biri olacak ve o zaman tutuşacağımBende aynı canım burayı sürekli takip ediyorum ama bi cesaret edip gidemedim
Bende istanbula gitmeyi düşünüyorum ama eğer gidemezsem diye bi ihtimal geçiciyi de araştırayım dedim. sen ne zaman gideceksin canım istanbula belki birlikte giderizGeçici olupta kanamayan duymadım canım ben bende İzmir'e yakın biyerde oturuyorum İzmir'de bı doktora yaptırmayi düşündüm hatta ilk adi şuan aklımda değil fiyatları da çok uçuk değildi ünlü bir doktor Google a yazarsan çıkar ama ben kalıcı yaptircagim için baya araştırdım sonra İstanbul'a gitmeye karar verdim geçici yaptircak olsam sehrimde yaptırirdim ama
ya çok sevindim canım adına darısı başımıza bizi de haberdar et durumlardan çok geçmiş olsunKızlar bir anlık cesaretle ben uçakla geçtim. Doktorla görüştüm önce muayene ardından hemen ameliyatı yaptı. Yaklaşık 15 dakika falan sürdü ücret olarak 2500tl nakit verdim. Şuan işlemle beraber 7.günüm ara ara batma ve yanmalar oluyor. Yan oturuyorum ama oturup kalkarken hafif bir acı oluyor. Doktor özellikle dar diktim, kontrole geldiğinde 1-1,5 ay sonra gerek görürsem biraz açarım dedi ama tekrar kontrole gidebilir miyim bilmiyorum.
Siz mi söylediniz dar dikmesni yoksa doktor mu ole söyledi bu arada geçmiş olsunKızlar bir anlık cesaretle ben uçakla geçtim. Doktorla görüştüm önce muayene ardından hemen ameliyatı yaptı. Yaklaşık 15 dakika falan sürdü ücret olarak 2500tl nakit verdim. Şuan işlemle beraber 7.günüm ara ara batma ve yanmalar oluyor. Yan oturuyorum ama oturup kalkarken hafif bir acı oluyor. Doktor özellikle dar diktim, kontrole geldiğinde 1-1,5 ay sonra gerek görürsem biraz açarım dedi ama tekrar kontrole gidebilir miyim bilmiyorum.
benim reklam gibi niyetim yok burda irtibatta olduğum insanlar var çok şükür ben neyse onu söylüyorumKanar zaten bence ben de Turgay beye ameliyat oldum ama dedikleriniz bende reklam etkisi yarattı yani yok doktor anlamamış falan komik böyle söylemler kaç tane zar görmüştür o doktor bugüne kadar anlamamasi zor
İşlem olmadım canım dahasizin oldumu acaba kanamaniz
ins hersey istediğin gibi olur sana bol bol dua edeceğim bizede kanaman olup olmadığından haber verirsen sevinirizkızlar benim haftaya pazar günü 11 ekimde düğünüm var herkese inş haber vercem sadece bana çok dua edin o günü atlatayım ze umut olayım irtibatta olduğum insanlara ben yazmazsam mutlaka o kişiler yazıcaktur çok dua edin bana
Teşekkür ederim hayır ben söylemedim kendisi işlem bittikten sonra söyledi özellikle dar diktim diyeSiz mi söylediniz dar dikmesni yoksa doktor mu ole söyledi bu arada geçmiş olsun
İyi haberlerini bekliyorum canım az kaldıkızlar benim haftaya pazar günü 11 ekimde düğünüm var herkese inş haber vercem sadece bana çok dua edin o günü atlatayım ze umut olayım irtibatta olduğum insanlara ben yazmazsam mutlaka o kişiler yazıcaktur çok dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?