• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoo benimki ortada delik etrafı dikili. Hatta ben bi kaç kişiden resim istedim benimkiyle aynı olmauınca doktora sordum herkeste birebir aynı görüntü olmaz dedi. Sanırım kişinin vajina yapısıyla alakalı bi durum. Benim adet deliği ortada çevresi doku şeklinde. Ayrıca özellikle sordum doktora isterse 10 yıl sonra evlen dedi. Burdaki arkadaşlar kötüyü çağırıyor. Kanama olsun olmasın sonuçta ilk grişte oranın kapalı olduğu aşikar olucak. Anlamazlar bişey yani.
Nasil yani dikis yanlardanmi ilk kez duydum ben bunu cok sasirdim senin acaba yanlarmi yirtikti oralari dikti tabi herkesin yapisi farkli

Tayt da sıkmaz mi canim ya şimdi sen eski halin gıbı misin ameliyat olmadan önceki gibi misin dikkat ediyor musun hala

Nasil yani dikis yanlardanmi ilk kez duydum ben bunu cok sasirdim senin acaba yanlarmi yirtikti oralari dikti tabi herkesin yapisi farkli
Bilmiyorum artık yanlardanmı dikti ama yandaki duvarlardan dikiyor zaten ortayı delik bırakmış nasıl yaptı artık bilmiyorum ama bildiğin et gibi duruyor yani öyle ince bişey değil. Alt taraf ve üst taraf dikili ortası küçük delik . Ama zaten incelediğimde başka türlü yapamazmış benimkini giriş kısmı fazla geniş değil vajinamın. Ama doğal duruyor. Sanırım zar içerdeyse önüne biraz daha dıştaysa içine yapıyolar yeni zarı. Bana seninki içerde demişti eski zarı dikmiyolar yan duvardna yeni bir zar olusturuyor. Bilmiyorum artık ya evlenince görücez evlenmeden önce son kez kontrole gitmeyi düşünüyorum zaten

Banada dr 10 sene olsada kanar erken yaptirman daha mantikli dedi ama burada bir kaç yazı okuduktan sonra tamamen pisman olmuştum kandirildigimi hissetmistim. Siz yaptirdiniz mi canm
Bende yaptırdım ama burda kalıcı yaptırıp da sonuç alamayan kim var ? Yada neden herkes bu kadar olumsuz onu anlamadım benim arkadaşım mikrocerrahi yöntemiyle yaptığı 2 ay sonra kontrole gitti tuttu dedi daha sonra başka doktora gitti bekaret testi için. Doktor anlamadı bile sonra durumu izah etti arkadaşım ben işlem gördüm diye doktor tekrar bakmak istedi daha fazla inceleyince zar zor gördü dikim yapıldığı yani biraz olumsuzu çağırıyorsunuz sanki siz

Eski mesajları okuyun bence biraz kimin neden tutmadığını nelere dikkat etmemiz gerektiğine bakalım. Biz dikkat edersek olmayacak bir şey değil

Ben merale yaptırdım doğrusu biraz ona yaptırdığıma memnun değilim asistanı aradığımda doğru düzgün ilgilenmiyor. E anlattık ya diyip geçiyor. Bir şey olmuş mudur dediğiminizde kontrole gelmeniz lazım vaktiniz dolunca bilemeyiz diyor insanı daha da panik yaptırıyor. Sakinleştirmiyor ki bu dönemde sakinleşmek olumlu düşünmek çok önemli. Doktor seçimine çok dikkat edin. Asistanına bile çok dikkat edin. kadar para alıyor ama vaziyet bu. Tutup tutmadığını gidince bakıcam artık

kızlar tutup tutmadığını başka doktorada kontrol ettirin bence.garanti olsun hatta doktora dikildi demeyin bakalım o ne diyecek.

Kızlar olumlu sonuç asla korkmayın her şey halloluyormuş olup bitince anlıyor insan. Giremiyorum kusuruma bakmayın müsait anda özelden sonralara cevap vereceğim. Darısı size olsun inanın kuş gibi hafifleyeceksiniz bir gün. Tövbesinde samimi olan herkese nasip etsin kurtuluşu Rabbim

Bende yaptırdım ama burda kalıcı yaptırıp da sonuç alamayan kim var ? Yada neden herkes bu kadar olumsuz onu anlamadım benim arkadaşım mikrocerrahi yöntemiyle yaptığı 2 ay sonra kontrole gitti tuttu dedi daha sonra başka doktora gitti bekaret testi için. Doktor anlamadı bile sonra durumu izah etti arkadaşım ben işlem gördüm diye doktor tekrar bakmak istedi daha fazla inceleyince zar zor gördü dikim yapıldığı yani biraz olumsuzu çağırıyorsunuz sanki siz
Ya Kızlar bende bekaret raporu için yaptırdım hatta ben anlattım doktora bana doktor başka bir uzman bunun yapıldığını anlar sen git işlemini yaptır sonra gel dikelim dedi dikmek istemedi ben hayır sen dik anlarsa anlasın dedim 🤣 o arkadaşının anlaşılmaması inanılmaz rahatlattı beni. Ben Kontrol için İstanbul’a girmek yerine önce başka bir kadın doğumcuya kontrole gideyim o anlamazsa bekaret raporunu verecek doktora gideyim diyorum sizce mantıklı mı

Banada dr 10 sene olsada kanar erken yaptirman daha mantikli dedi ama burada bir kaç yazı okuduktan sonra tamamen pisman olmuştum kandirildigimi hissetmistim. Siz yaptirdiniz mi canm
Neden bukadar dert ettiniz anlamadım. Adı üstünde kalıcı. Bozulmaz kendi kendine. Ayrıca düğünden önce içiniz rahat etsin diye son bi kontrole gidersiniz, İçiniz rahat eder. En kötü iki üç dikişle yine kanama olması sağlanır oda olmucak bi ihtimalin en kötü ihtmalini söylüyorum. Yani buraya girince dünyamız kararmış gibi yorum yapan arkadaşlara ayrıca sinirleniyorum bide yok kalıcı bozuluyomuş felan komik böyle şeyler. Burda bu süreci herkes bi şekilde atlattı. Kötüyü çağırmak hiçbir işe yaramıyor. Beniöde evlilik planım yok ama Olurda bigün evlenirsem evlenmeden önce kontrole giderim, esneme vs olup olmadıgına baktırırım varsa (çok düşük ihtmal) busefer geçiciyle hallettiririm. Yani 7/24 bu probleme odaklanamam hayatımı etkileyemem bir kere geliyoruz dünyada. Bendne bırdaki tüm kızlara tavsiye budur. Hayatta yaşadıkça herşeyin çözümü var ve bikere geliyorsunuz tadını çıkarın. Gerçekten pişmansanız ve tövbe ettiyseniz Allah yardım eder. Bunu unutmayın. İçiniz sıkıldıgında dua edin. Kimse hatasız deil.

Back
X