bende henüz kanama olmadı canım ama doktor iki üç güne sızıntı şeklinde kan gelebilir oda hafif pembe şeklinde korkma dedi sende kanama durumu nedir canım ??
bende de çok kanama olmadı. ilk gün ve dün 1 damla olmuştu. bu sabah silerken de peçeteye 1 damla kan geldi o da pembe renkteydi zaten. yine de günlük ped takıyorum.
inşallah herşey çok daha güzel olacak. 2 ay için ne dedi doktor iyileşme için yeterlisüremiymiş? düğün öncesi nasıl gideceksin kontrole sıkıntı olmaz mı
aynı şehirde olmak çok büyük avantaj. inlşallah sorunsuz atlatırız bu dönemi. senin güzel haberlerin bize de umut olur. benim düğün gibi birşey şu an söz konusu olmadığı için bilmiyorum ne olur.
inceden inceden sızlama oluyor 4-5 saniye sürüyor geçiyor sonra. sanki iğne ucu dokunup çekiliyor gibi. ama sürekli değil ve genellikle ayağa kaltıktan sonra oluyor. şu riskli süre hayırlısıyla geçsin de kurtulalım
evet aynı şeyler bana da oluyorda dediğin gibi iğne ucu değip geçiyor..yani ben sanki şuan ölü gibiyim 9 ekimde yeniden doğacakmışım gibi geliyor. yani hayatımda çok önemli günleri bekleyip durdum ama 9 ekim gelsin diye hergün dua ediyorum hergün....
inşallah zaman su gibi akıp geçer ve sen bu stresten tamamen kurtulursun. ben de kontole 8 ekimde gitmeyi planlıyorum bir aksilik olmazsa. o zaman dikişlerin tutup tutmadığı da anlaşılacak hayırlısıyla gelsin o günler
kızlar merhaba bugün 4. gün ağrı sızı yok denecek kadar az. otururken biraz sızlama oluyor. bir de gece bacaklarımı fazla açmadan uyumaya çalışıyorum ama sanırım bu gece farkında olmadan açmışım tuvalete gidince normalden biraz fazla kan geldi ama yine pembe renkteydi sorun olmaz sanırım. bunun dışında bugün ilk kez pantolon giydim ve bir sıkıntı hissetmiyorum. doktorum verdiği ağrı kesiciyi hiç içmemiştim zaten ama iltihap için verdiği ilacı kullanmaya devam ediyorum. sorularınız olursa çekinmeden sorun
akdeniz günaydın canım iyi olmana sevindim dünde hafif pembe şeklinde kan geldi benden umarım bir sorun yoktur doktor kan gelebilir korkma dedi ama insan ister istemez tedirgin oluyor ben dümdüz put gibi yatıyorum ayaklarımı açmıyorum yavaş yavaş yürüyorum oturup kalkarken yavaş iniş çıkış yapıyorum bende de şuanlık bir ağrı sızı falan yok çok şükür....
iyi olmana sevindim canım..tedirginlik hissi bir biterse daha da rahatlarız..hareket ederken birşey olacak diye ödüm kopuyor. sen duş aldın mı sln
ben de almadım canım terlememek için klimanın dibindeyim sürekli ama yarın sabah yıkanırım inşallah. tehlikeli süreç 1 hafta ve sen cumartesiye kadar tutamazsın tutarsan da çok sıkıntı verir ve daha da zorlanırsın. bence kayısı ye bol bol ve kafana takmamaya çalış. diyorum ya ben normalde 2 günde bir çıkarken şimdi günde 2 kez çıkıyorum korkma hiçbir şey olmaz
bugün eve giderken alırım bende kayısı artık bugün yapayımda kurtulayım ya birşey olursa falan diye kendi kendimi yiyip bitirdim iki gündür
yapmadığın her gün daha da zorlanırsın. sln acaba biz dikişlerin düştüğünü hissedecek miyiz yani eriyince farklı mı hissedeğiz acaba
doktor bana dikişilerin düştüğünü göreceksin dedi belli bir his farklılığı olurmu bilmiyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?