- 27 Nisan 2020
- 362
- 119
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annen nasıl öğrendi onu anlamadimKizlar ben çok kötüyüm annem gerceyi bildi kendini harap ediyor kendimi çok kötü hiss etdiyom annemi nə hallare koydum. Ben nasıl biri oldu hiç bir zamana inanmazdim başıma bu gelir. Kendimi asla bagislamayacagim ailemin yüzüne bakamiyorum. Iki ay oluyor yaptirali amma bende bir korku var düğün falan yox aday bile yok kaç yıl sonra olacaginida bilmiyorum . Korkuyorum zaman keçdikce kanamaz diye ödüm kopuyor
Bence ailenin bilmesi iyi olmus annen sana destek olurBen söyledim vicdanim dayanamadı . Qizlik zarimda çeltik var dedim
Durduk yere acilmaz zaten zorluyolar yine acilmiyo oyle kolay degilYani açılıma olsa adı kalıcı olmaz ya valla herkes birşey söylüyor kafam çok karıştı korkmaya başladım bende birkaç aya olucam bu işlemi nasıl emin olucam bilmiyom![]()
Gorunum kapali canim sadece minik iliskinin girecegi delim oluyo gayet normal bi goruntu yaniGörünüm birebir aynı oluyor mu?
Evet ya herkes gitmis eskilerden gelmiyolar artik kuzum
Sadece ilg gun sigra icme diyolar canim temizlgine dikkat etceksin kokusuz eski tipArkadaşlar merhaba ben kalıcı için işlem yaptırdım bugün2. Günüm nelere dikkat etmem gerekiyor bu süreci yaşamış olanlar bana ysrdımcınolabişir mi çok korkuyorum tutmayacak diye. Ayrıca doktor bana 2 ay sonra gel muaneye dedi bazı yerlerde okudum 1 ay sonra gel diyorlar. Anlamıyorum sigara kullanıyorum ama nikotini vs çok düşük zararlınolur mu kafamda deli sorular![]()
Sen kendinmi bozdun canim yok benden ses gelmemisti geldgnide sanmiyorum canimYa benim ilişki veya sürtünmeyle bozulmadı. Kendim yaptım da o yüzden merak ettim ses geliyor mu diye. Çok enteresan geldi açıkçası![]()
Ben varimKızlar eskilerden olanlar bana yazabilir mi acaba?
Çok teşekkür ederim çok korkuyorum tutmayacak diye ama tuvalet konusunda doktor bana su demedi peçeteyle tampon hareketlerle sil dedi cidden kafayı yicek gibiyim mikrocerahi yöntemiyle tutmama olasılığı daha öı fazla acaba ?Sadece ilg gun sigra icme diyolar canim temizlgine dikkat etceksin kokusuz eski tip
Petlerden kullan ic camasir giyme mumkunse hava alsin dar giyme yan otur yan yat gerilme asla egilip dogrulurken kendini germe tuvalate otururken alafrangysa tam oturma tuvaletini yaparken ordaki dudaklari birlestirerek yap acilma olmasin kabiz olma kabiz olursan yapmak icin zorlama kendini surubu var onu ic iylesene kadar ayakta banyo yap ilik suyla her tuvaletten sonra orani yika ama orana suyu tutarak degil ustten dokerek hafifce baska sorun varsa