• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek zar da olsa kanama olur dedi gecıce de çok zıplamamak kaydıyla oynayabilirsiniz ama ben kalıcıyı öneriyorum dedi 1 Ay dkkat ediceksnz sadece dedi uff ben sekreter beklıyordum bi anda o çıkınca aklım karıştı kafamdaki hiçbişeyi soramadım

Kızlar çok haftalığı sordum diyorki bız ıkı hafta yada 1hafta dediğimize bakmayın 2 haftalıkta 9 gün normal kalıcıda 5 gün içinde ilişki yaşamanız gerekıyor dedi

Kizlar ben çok kötüyüm annem gerceyi bildi kendini harap ediyor kendimi çok kötü hiss etdiyom annemi nə hallare koydum. Ben nasıl biri oldu hiç bir zamana inanmazdim başıma bu gelir. Kendimi asla bagislamayacagim ailemin yüzüne bakamiyorum. Iki ay oluyor yaptirali amma bende bir korku var düğün falan yox aday bile yok kaç yıl sonra olacaginida bilmiyorum . Korkuyorum zaman keçdikce kanamaz diye ödüm kopuyor

Benim umutlarım vardi geleceye ümidim vardı. En büyük isteğim anne olmakti . Amma hepsi bitdi gitdi. Allah yardımçı oldu diktirdim para buldum amma korkuyorum Ekrem yaptimmi diye

Kizlar ben çok kötüyüm annem gerceyi bildi kendini harap ediyor kendimi çok kötü hiss etdiyom annemi nə hallare koydum. Ben nasıl biri oldu hiç bir zamana inanmazdim başıma bu gelir. Kendimi asla bagislamayacagim ailemin yüzüne bakamiyorum. Iki ay oluyor yaptirali amma bende bir korku var düğün falan yox aday bile yok kaç yıl sonra olacaginida bilmiyorum . Korkuyorum zaman keçdikce kanamaz diye ödüm kopuyor
Annen nasıl öğrendi onu anlamadim

Kızlar beni yıne düşünceler sardı Turgay beyle konusunca kafam çok karıştı kalıcı mı gecıcı mı yaptırsam bilemiyorum dugunde çok oynamak yok gecıcı de dedi kalıcı da 1 ay dıkkat et sadce dedi

Bir şey sorucam benim çarşamva günü akşam üstü başıma geldi sürtüme yoluyla zarım zarar gördü yırtıldı yani cumartesi günü dikim yaptım aban flep yada daraltma yapmadı yaraların taze mikrocerahi yapılır dedi bu konuda Bilgi sahibi olanlar yazabilir mi

Kizlar arkadasim kafayi yemek üzere cok kötü gercekten. 3 hafta önce ameliyat oldu flep yöntemiyle.

tutup tutmadığına dair çok endişeli. Acaba tutmuş halinin resmini atan olurmu özel mesaj olarak. Özellikle 3 haftalık halini ki kıyas edebilme şansı olsun.

Yardım bekliyoruz sizden lütfen

Yani açılıma olsa adı kalıcı olmaz ya valla herkes birşey söylüyor kafam çok karıştı korkmaya başladım bende birkaç aya olucam bu işlemi nasıl emin olucam bilmiyom 😔
Durduk yere acilmaz zaten zorluyolar yine acilmiyo oyle kolay degil:KK48:

Arkadaşlar merhaba ben kalıcı için işlem yaptırdım bugün2. Günüm nelere dikkat etmem gerekiyor bu süreci yaşamış olanlar bana ysrdımcınolabişir mi çok korkuyorum tutmayacak diye. Ayrıca doktor bana 2 ay sonra gel muaneye dedi bazı yerlerde okudum 1 ay sonra gel diyorlar. Anlamıyorum sigara kullanıyorum ama nikotini vs çok düşük zararlınolur mu kafamda deli sorular😒😒😒
Sadece ilg gun sigra icme diyolar canim temizlgine dikkat etceksin kokusuz eski tip
Petlerden kullan ic camasir giyme mumkunse hava alsin dar giyme yan otur yan yat gerilme asla egilip dogrulurken kendini germe tuvalate otururken alafrangysa tam oturma tuvaletini yaparken ordaki dudaklari birlestirerek yap acilma olmasin kabiz olma kabiz olursan yapmak icin zorlama kendini surubu var onu ic iylesene kadar ayakta banyo yap ilik suyla her tuvaletten sonra orani yika ama orana suyu tutarak degil ustten dokerek hafifce baska sorun varsa

Sadece ilg gun sigra icme diyolar canim temizlgine dikkat etceksin kokusuz eski tip
Petlerden kullan ic camasir giyme mumkunse hava alsin dar giyme yan otur yan yat gerilme asla egilip dogrulurken kendini germe tuvalate otururken alafrangysa tam oturma tuvaletini yaparken ordaki dudaklari birlestirerek yap acilma olmasin kabiz olma kabiz olursan yapmak icin zorlama kendini surubu var onu ic iylesene kadar ayakta banyo yap ilik suyla her tuvaletten sonra orani yika ama orana suyu tutarak degil ustten dokerek hafifce baska sorun varsa
Çok teşekkür ederim çok korkuyorum tutmayacak diye ama tuvalet konusunda doktor bana su demedi peçeteyle tampon hareketlerle sil dedi cidden kafayı yicek gibiyim mikrocerahi yöntemiyle tutmama olasılığı daha öı fazla acaba ?

Back
X