- 30 Mart 2019
- 315
- 230
- 53
- 32
Turgay beye yaptirdim daha bı ilişki yaşamadım o yüzden bişey diyemicem canimKime yaptırdınız memnun musunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Turgay beye yaptirdim daha bı ilişki yaşamadım o yüzden bişey diyemicem canimKime yaptırdınız memnun musunuz?
Him sen mikrocerrahimi yaptin onda temizlgi bilmiyorum canim doktor oyle dediyse oyle yap ama ustune oturmaÇok teşekkür ederim çok korkuyorum tutmayacak diye ama tuvalet konusunda doktor bana su demedi peçeteyle tampon hareketlerle sil dedi cidden kafayı yicek gibiyim mikrocerahi yöntemiyle tutmama olasılığı daha öı fazla acaba ?
Kendiliğinden açılma olmaz ya zorladiniz miGörünüm birebir aynı oluyor mu?
Ben senin yerinde olsam geçici yaptırırdımBugun arayın telefonları hep Turgay bey acıyor daha iyi bilgi alırsınız
Siz yabancısınız sanırım. Çentik olabilirdi aslında keşke söylemeseydinizBen söyledim vicdanim dayanamadı . Qizlik zarimda çeltik var dedim
Ben senin yerinde olsam kesinlikle geçici yaptırırdım. Çok ciddiyim kimsenin anlama olasılığı da yok.Bugun arayın telefonları hep Turgay bey acıyor daha iyi bilgi alırsınız
Evet malesef. Bir nevi kim vurduya gitti benim zarSen kendinmi bozdun canim yok benden ses gelmemisti geldgnide sanmiyorum canim
Geçici mi olman gerek kalıcı mı :/Kızlaaaar bana da yardım edin 3 gün içinde işlem olmam gerek psikolojim çok bozuk başka hiçbir şeye odaklanamıyorum![]()
3 gün içinde ilişkimi yasıcaksnKızlaaaar bana da yardım edin 3 gün içinde işlem olmam gerek psikolojim çok bozuk başka hiçbir şeye odaklanamıyorum![]()
Canm geçici de doktor oynama yok bişey yok diyor millet dugunde bana nederBen senin yerinde olsam geçici yaptırırdım
Siz yabancısınız sanırım. Çentik olabilirdi aslında keşke söylemeseydiniz
Doktor dugunde oynama diyor hem o gun nasıl cıkcam evden düğünde oynamasam millet ne derBen senin yerinde olsam kesinlikle geçici yaptırırdım. Çok ciddiyim kimsenin anlama olasılığı da yok.
Kalıcı olacağım düğün ekim başıGeçici mi olman gerek kalıcı mı :/
Hayır iyileşme süresi için öyle düğün ekim ilk haftası3 gün içinde ilişkimi yasıcaksn
Zaten virüs dönemindeyiz diyeceğin şey o kadar basit ki aslında. Herkes oynamak zorunda da değil hem. Geçici kesin sonuçtan ziyade kalıcıdaki kadar eziyet yok tam belki o günün stresi olur ama emin sadece o günün stresi olur gerisi huzurCanm geçici de doktor oynama yok bişey yok diyor millet dugunde bana neder
Ay ne kotu ya nasil oldu peki nasil yapti canimEvet malesef. Bir nevi kim vurduya gitti benim zar![]()
Oynuyamamakta zor ya millet zorluyoZaten virüs dönemindeyiz diyeceğin şey o kadar basit ki aslında. Herkes oynamak zorunda da değil hem. Geçici kesin sonuçtan ziyade kalıcıdaki kadar eziyet yok tam belki o günün stresi olur ama emin sadece o günün stresi olur gerisi huzur
Senindemi dugunun varKızlaaaar bana da yardım edin 3 gün içinde işlem olmam gerek psikolojim çok bozuk başka hiçbir şeye odaklanamıyorum![]()
Ay allah yardim etsin herkese bu nedir yaGeçici mi olman gerek kalıcı mı :/
Himm ne guzel aradan cok zaman gecmemis olcak hemen yaptirmaya bak bi ay iylesme sureci ekimde rahatca iliskiye girersin orasida zaten etlesmemis olcak kanaman cok olur iliskinde rahat olur sanirimKalıcı olacağım düğün ekim başı