Kesinlikle bende öyle düşünüyorum canım düğünden bikac ay önce yaptırmak en garantisi

Sırf bunun için tekrar o operasyonu geçiremem kendi bileceği iş. Ama ne bileyim biraz aklı varsa öyle bir şey yapsam dikim yaptırdığımı söylemeyeceğimi düşünür herhalde bilemedim
Olma zaten kuzum ne gerek var. Kendine bu eziyeti 3. kez yapma inanmıyorsa kapı orada.

Kızlar sanırım benim açılmış şimdi aynada baktım orası böyle ayrik ama kanamam olmadı yapcak bişey yok ilkinde de kanamam olmamıştı zaten ne diyebilirim ki benimde imtihanim böyle sanirim
Tuttuktan sonra aylar ve yillar geçsede açılma ihtimali oluyor mu niye?

Kime yaptırdınız memnun musunuz?

Canım hangi doktordu peki ayy benm çok sıkıntı oldu en az 5 gün önceden yaptırabilcem
Gökçen Erdoğan idi biri direkt geçici yaptı, diğeri de irfan Tarhan idi doktor tuttu demesine rağmen kalıcı üzerine geçici oldu o yüzden hangisinin kanaması bilinmez

Arkadaşlar merhaba ben kalıcı için işlem yaptırdım bugün2. Günüm nelere dikkat etmem gerekiyor bu süreci yaşamış olanlar bana ysrdımcınolabişir mi çok korkuyorum tutmayacak diye. Ayrıca doktor bana 2 ay sonra gel muaneye dedi bazı yerlerde okudum 1 ay sonra gel diyorlar. Anlamıyorum sigara kullanıyorum ama nikotini vs çok düşük zararlınolur mu kafamda deli sorular

yapay Kızlık zarı için ne düşünüyorsunuz ? Aranızda deneyen ya da etrafında deneyen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…