- 30 Mart 2019
- 315
- 230
- 53
- 32
Benimde nerdeyse 1.5 yil olucak işlem olalı ve bir ilişkim yok henüz daha ne kadar beklicem bilmiyorum da keşke biraz daha bekleseydim yaptırmak için yıllar gectikce insanda daha fazla korku olusuyo. Dugune çok az bı zaman kala yaptırmak da fayda var bence.1.5 yıl oldu canim
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum canım düğünden bikac ay önce yaptırmak en garantisiBenimde nerdeyse 1.5 yil olucak işlem olalı ve bir ilişkim yok henüz daha ne kadar beklicem bilmiyorum da keşke biraz daha bekleseydim yaptırmak için yıllar gectikce insanda daha fazla korku olusuyo. Dugune çok az bı zaman kala yaptırmak da fayda var bence.
Buradaydı evet doktor ne dediyse onu yapmıştı, kanaması da hatrı sayılır olmuştu5.gun yasayan bu sayfadamıydı kuzum neler anlatmıştı hayırlıyormsn
Olma zaten kuzum ne gerek var. Kendine bu eziyeti 3. kez yapma inanmıyorsa kapı orada.Sırf bunun için tekrar o operasyonu geçiremem kendi bileceği iş. Ama ne bileyim biraz aklı varsa öyle bir şey yapsam dikim yaptırdığımı söylemeyeceğimi düşünür herhalde bilemedim
Tuttuktan sonra aylar ve yillar geçsede açılma ihtimali oluyor mu niye?Kızlar sanırım benim açılmış şimdi aynada baktım orası böyle ayrik ama kanamam olmadı yapcak bişey yok ilkinde de kanamam olmamıştı zaten ne diyebilirim ki benimde imtihanim böyle sanirim
Kime yaptırdınız memnun musunuz?Benimde nerdeyse 1.5 yil olucak işlem olalı ve bir ilişkim yok henüz daha ne kadar beklicem bilmiyorum da keşke biraz daha bekleseydim yaptırmak için yıllar gectikce insanda daha fazla korku olusuyo. Dugune çok az bı zaman kala yaptırmak da fayda var bence.
Çok korkuyorumBuradaydı evet doktor ne dediyse onu yapmıştı, kanaması da hatrı sayılır olmuştu
Canım hangi doktordu peki ayy benm çok sıkıntı oldu en az 5 gün önceden yaptırabilcemBuradaydı evet doktor ne dediyse onu yapmıştı, kanaması da hatrı sayılır olmuştu
Nasil yani durduk yeremi acilmisKesinlikle bende öyle düşünüyorum canım düğünden bikac ay önce yaptırmak en garantisi
Benim iki sene oldu gayet saglam kolay kolay acilcak biseyde degilTuttuktan sonra aylar ve yillar geçsede açılma ihtimali oluyor mu niye?
Yani açılıma olsa adı kalıcı olmaz ya valla herkes birşey söylüyor kafam çok karıştı korkmaya başladım bende birkaç aya olucam bu işlemi nasıl emin olucam bilmiyomBenim iki sene oldu gayet saglam kolay kolay acilcak biseyde degil
Görünüm birebir aynı oluyor mu?Benim iki sene oldu gayet saglam kolay kolay acilcak biseyde degil
Gökçen Erdoğan idi biri direkt geçici yaptı, diğeri de irfan Tarhan idi doktor tuttu demesine rağmen kalıcı üzerine geçici oldu o yüzden hangisinin kanaması bilinmezCanım hangi doktordu peki ayy benm çok sıkıntı oldu en az 5 gün önceden yaptırabilcem
Ya benim ilişki veya sürtünmeyle bozulmadı. Kendim yaptım da o yüzden merak ettim ses geliyor mu diye. Çok enteresan geldi açıkçasıBenden daha oncede oyle bi ses gelmedi o konuda bilmiyorum nasil ses geliyo
Anladım kuzum çok değişik geldivar ya malesefff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?