Niye anlattinki boyle bisey onlar cokmu durustler dogurlarki bizden bunu bekliyolar onlerine gelenle yatiyolar oh ne guzel sonra ahlak bekcisi kesiliyolar keske anlatmasaydin kan gelmezsse diktirdin madem niye kan gelmedi diyebilir boyle bi olaslik var

Ben kalici yaptirdim iliskiye girmedim o yuzden kan miktarini bilmiyorum

Kesinlikle kisiden kisiye ve yapisina gore degisiyo sanirim cunku doktor bana demistiki en kanli damarlari dokulari alip ordan dikiyorum diye herkesinki ayni olmuyomus

Yani ben ne desem bilemedim burdan sonra toplamasi cok zor ya keske soylemesyedin beraber olsaniz kan gelmese neden gelmedi diycek diktirdim demistin diycek tutmamis desen buna inanicakmi baktin olmuyo iliskiye girmeden once gecici dikis yaptircaksin kan gelmesi icin

Sırf bunun için tekrar o operasyonu geçiremem kendi bileceği iş. Ama ne bileyim biraz aklı varsa öyle bir şey yapsam dikim yaptırdığımı söylemeyeceğimi düşünür herhalde bilemedim

Bende niye acele ettim sevglim vardi iste uzun sureli evlilik olur diye yaptirdim ikimiz evdemi kaldik kiz

Öyle görünüyor :) Evde kalmayızda bu konuda büyük bir imtihanda olduğumuz kesin
Kader arkadaşım

Kızlar sanırım benim açılmış şimdi aynada baktım orası böyle ayrik ama kanamam olmadı yapcak bişey yok ilkinde de kanamam olmamıştı zaten ne diyebilirim ki benimde imtihanim böyle sanirim

Kızlar sanırım benim açılmış şimdi aynada baktım orası böyle ayrik ama kanamam olmadı yapcak bişey yok ilkinde de kanamam olmamıştı zaten ne diyebilirim ki benimde imtihanim böyle sanirim
Ne kadar oluyor islem olali? Turgay beydi sanirim doktorun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…