Gecmis olsun ustune oturma asla bacaklarini acicak hareket yapma gerilcek hareketler yapma hijyenine dikkat et bi ay sonra iylesme oluyo dikislerin erimesi herkeste degisebiliyoKizlar bende geçen hafta cumartesi gaziantepte yaptırdım. Ağrim var halen normal yuruyemiyorum sonra oturamiyorum ve ustüne regl oldum. Kalicı yaptirdim insllah sonuç alirım aşirı tedirginim ve korkuyorum bu durumdan ya kanamazsa ne yaparım. Bu ağrılar daha uzun mu sürecek ve dikisler kac hafta sonra dökülmeye başliyor
İnsanlari elestirmeden once anlamaya calissaniz keske kinamayin bence kimseyiNe biliyosun evleneceğini, bravo valla vicdanınıza da cesaretinize de hayran kaldım.
Yirtildimi tamamen canim surtunmeyle nasil olurki buarkadaşlar biliyorum bir çoğunuz konuya ön yargılı ama ben sizden yardım istiyorum. sürtünme yoluyla cinsellik yaşarken çok fazla kan geldi ne olduğunu bile anlamadım. gerçekten isteyip birlikte olsaydım bu kadar pişman olamazdım. kalıcı kızlık zar dikimi için meral sönmezer ve banu akçal arasında kaldım ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin
Ankaradakiler sadece geciciyi yapabiliyolar diye biliyorum benistanbula gitme durumum yok ankara olabilir eskişehir vs olabilir.
meral sönmezer ve banu akçal arasında kaldım başka tavsiyeleriniz varsa ulaşabilir misiniz lütfen yarın gidiceğim
Ben kalici yaptirdim tuttu ama bi iliskim olmadigi icin bi yorum yapamiyorum sadece bilgidim cogu kisi yaptirdi iliskiye girdi kanamasi olduturgay karakaya hakkında düşünceleriniz neler peki gerçekten bilgi kirliliğinden kafayı yicem
bencede canımKalıcı işlemde pek kan olmuyor bunu anladım
En mantıklısı geçici demekki
O arada baskasiyla beraber olabilcegini dusunuyosa karaktersizdir kusura bakma kendini suclu hissetmesine musade etme kendi beceriksizligiKızlar merhaba yaklaşık 1.5 sene önce Turgay beye kızlık zarı dikimi yaptırdım. Tuttu da zaten tutunca hissediyorsunuz kendiniz bile. Neyse nişanlımla birlikte olmak istedim açıkçası kafam rahatlasın kanamazsa da en azından nikah olmadan bozulsun istedim. Birinci denemem de burdan okuduğum çok aciyo laflarindan oturu mu bilemem kendimi çok kastım ve birliktelik gerçekleşmedi. Biraz peçeteyle silince çok çok az renk değişimli akinti gördüm kesinlikle kan değildi aşınma olabildiğini düşündüm ertesi gün de oturunca canım acıdı ikinci denemem de canım acimadi ama yine giremedik kan falan da olmadi dün son denememde sanki hicbisey yokmuş gibi şak diye girdi ne kan ne acı ne bı zorlama. Nişanlım o kadar uğraştım girmedi kalındı şimdi nasıl girdi hem hiç kanamadı diye şüpheye düştü. Suphesi de ona yalan söylediğim için değil de sanki o arada biriyle birlikte olduğum yönünde imali. Kendi kendine girdi dedi ama evet kendi kendine girdi hiç bir zorlama acı olmadı o kadar uğraşmanıza girmeyen şey üçüncü de direk girdi. Deneyimlerimi paylasmak istedim biliyorum burda herkes merak ediyo noluyo nolcak sonuç alanları okumak istiyoruz ama bende böyle oldu. Kan falan olmadı ne peniste ne yatakta ne de başka yerde ilkinde sadece peceye pembemsi turuncumsu akinti vardı. Ne yapicam bilmiyorum bu durumu umarım duzeltebilirim
Bizde evlilik yok diye gittik kalici yaptirdik bende halaa bi halt yok ne yapcaksam yabencede canım
Keske ilk iliskiye girmenizde iyce zorlasaydi ve kendini tutup yapmaya calissaydin belki o an gelicek kan gelirdiEminim 2 tane doktora gösterdim artık çözümü olsa nolucak birliktelik gerçekleşti kanama olmadı bidaha yapsa bile artık kanasa iyice kafası karisicak
Yirtilinca parca parca oluyo normal kizlik zari ama islem gorunce nasil oluyo bilmiyorumÜç kere denedik ama bir sefer girdik canım baktım şimdi nasıl yırtılma olusuyo bilmiyorum deliğim çok küçüktü genişlemiş geldi bana ama yırtılma goremedim sadece delik genişlemiş yırtılan kızlık zarları parça parça mi oluyor bende hala yuvarlak ama çok küçük olan delik biraz büyümüş
Ben daha once baska doktorda yaptirdim kalici istiyodum bana gecici yapmisti ya islemimden 4 gun sonra durduk yere kanamam oldu ama oyle boyle bi kan degil durmuycak diye korktum ben gecicide sanirim kanama cok fazla oluyo ama benim asiri olmustu ama benim iliskimde de kizlik zarim bozuldugunda da cok fazla kan gelmisti benden snrasinda da cok gelmistiKalıcı işlemde pek kan olmuyor bunu anladım
En mantıklısı geçici demekki
Bende öyle dedim okadar stres cekti keske yapmasaydiKeşke evlenmeden yapmasaydınErkeklere pek güven olmuyo
Benden daha oncede oyle bi ses gelmedi o konuda bilmiyorum nasil ses geliyoBir de yırtılma sesi diye bir şey mi varVay arkadaş diktirsen bir dert diktirmesen ayrı bir dert
Allah'ım sen akıl fikir ver zar patlamaz bu bir ses gelmez bu iki zar denilen şey et parçası bı internnetten bakım önce orda zar yok kapalı bir alan değil ses gelmiş patlamisselam arkadaşlar bende 2 sene olacak bu işlemı yaptıralıı benıde burdn tanıyanlar var hatta biz burda N Nelizz le tanıstık aynı sehırden ıstanbula gıdıp turgay beye işlem yaptırdıkk ıkımızınde cok korkuları vardıı hatta soın zamanlarda orası etlestımı dıye korkular sardıı cunku ıslemden hemen sonra evlenme durumumuz yoktu ve uzerınden ay gectıkce gecıyorduu ben bundan 2 ay once ilişkiye gırdım ınanın bana gece 1de yapmauya calıstık 5e kadar gıremedıı oyle hemen yırtılack bırsey degıldı cok dayandım ama olmadı neden olmuyor orası etlestımı acılmıyacakmı dıye karar aldım bırdaha ılıskıye gırecegım ve dayanacagım dedımm sanırım bı oncekınde orası esnedıkıı gecen hafta ılıskıye gırdım 3. denemesınde oraya gırdıı ama benım ılk zarım patladıgında yanı amelıyattan önce oraya gırdıgınde acılma sesını duymustum hatta sevgılımde duydunmu sesıı demıstı bunda oyle bır ses duymadım dırek gırdı ve acıldı ve her gırdıgınde canım yandı cok az ama cok az da kanamam oldu kızlar haber vermek ıstedım bende
var ya malesefffBir de yırtılma sesi diye bir şey mi varVay arkadaş diktirsen bir dert diktirmesen ayrı bir dert
kızlık zarım patladığında o ses geldıı hatta erkek arkadasımda demıstııı bak ses geldı anladınmı demıstıı cok emınımAllah'ım sen akıl fikir ver zar patlamaz bu bir ses gelmez bu iki zar denilen şey et parçası bı internnetten bakım önce orda zar yok kapalı bir alan değil ses gelmiş patlamis
Daha sonrasında da Turgay beye kalıcı mı yaptırdınız? Başka bir doktora gittinzş mi kontrol için?Ben daha once baska doktorda yaptirdim kalici istiyodum bana gecici yapmisti ya islemimden 4 gun sonra durduk yere kanamam oldu ama oyle boyle bi kan degil durmuycak diye korktum ben gecicide sanirim kanama cok fazla oluyo ama benim asiri olmustu ama benim iliskimde de kizlik zarim bozuldugunda da cok fazla kan gelmisti benden snrasinda da cok gelmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?