Gecmis olsun ustune oturma asla bacaklarini acicak hareket yapma gerilcek hareketler yapma hijyenine dikkat et bi ay sonra iylesme oluyo dikislerin erimesi herkeste degisebiliyo

Yirtildimi tamamen canim surtunmeyle nasil olurki bu

O arada baskasiyla beraber olabilcegini dusunuyosa karaktersizdir kusura bakma kendini suclu hissetmesine musade etme kendi beceriksizligi

Bir de yırtılma sesi diye bir şey mi var Vay arkadaş diktirsen bir dert diktirmesen ayrı bir dert

Eminim 2 tane doktora gösterdim artık çözümü olsa nolucak birliktelik gerçekleşti kanama olmadı bidaha yapsa bile artık kanasa iyice kafası karisicak
Keske ilk iliskiye girmenizde iyce zorlasaydi ve kendini tutup yapmaya calissaydin belki o an gelicek kan gelirdi

Yirtilinca parca parca oluyo normal kizlik zari ama islem gorunce nasil oluyo bilmiyorum

Bi pislik doktorda bana kaluci diye gecici yapmisti durduk yere kanamam olmustu halbuki yirtilmis kendiliginden allahindan bulsunlar

Kalıcı işlemde pek kan olmuyor bunu anladım
En mantıklısı geçici demekki
Ben daha once baska doktorda yaptirdim kalici istiyodum bana gecici yapmisti ya islemimden 4 gun sonra durduk yere kanamam oldu ama oyle boyle bi kan degil durmuycak diye korktum ben gecicide sanirim kanama cok fazla oluyo ama benim asiri olmustu ama benim iliskimde de kizlik zarim bozuldugunda da cok fazla kan gelmisti benden snrasinda da cok gelmisti

Herkesin burda pskolojisi bozuk bu sebepten dolayi kimse bu duruma dusmeyi istemez hayat bazilarina adaletli bazilarina adaletsiz davraniyo burda insanlari elestirmeden once anlamayi deneyin empati kurun en azindan hayat bu kimin basina ne gelicegi belli olmaz

Allah'ım sen akıl fikir ver zar patlamaz bu bir ses gelmez bu iki zar denilen şey et parçası bı internnetten bakım önce orda zar yok kapalı bir alan değil ses gelmiş patlamis

Allah'ım sen akıl fikir ver zar patlamaz bu bir ses gelmez bu iki zar denilen şey et parçası bı internnetten bakım önce orda zar yok kapalı bir alan değil ses gelmiş patlamis
kızlık zarım patladığında o ses geldıı hatta erkek arkadasımda demıstııı bak ses geldı anladınmı demıstıı cok emınım

Daha sonrasında da Turgay beye kalıcı mı yaptırdınız? Başka bir doktora gittinzş mi kontrol için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…