Tutmama durumunda yeniden işlem yapıyor ya benim onun için yeterli vaktim olmayacak ve sanki çok reklamı var hissi uyandırıyor google yorumunda bile aynı kişi farklı isim altında yorum yapmış. Korkut bey de son 3 gün içinde çağırıp birisine esnedi diye tek dikiş atmış kanama garantisi %100 diyor acaba bu yüzden mi geçici mi kafam çok karışık mahvoldumBuralar ilk defa bu kadar sessiz kaldı herkes teker teker gidiyor maşallahcanım buradakilerin çoğu Turgay beye gidip sonuç aldı Korkut bey ile ilgili bir bilgim yok. Ama Turgay bey işlemden birkaç ay sonra çağırıyor eğer olmuşsa bir daha gitmene gerek yok bu çok büyük bir avantaj bence. Maddiyat olarak da diğer doktorlara göre daha uygun. İstanbuldasın sanırım hiç düşünme şansını Turgay beyden yana kullan. Yakın zamanda da sonuç alanlar oldu ondan, Allah yardımcın olsun
Ben bu yorumların neredeyse hepsini okudum sanirim, sen Turgaya git canim asistanlar her doktorun reklamini yapar.Tutmama duruöunda
Tutmama durumunda yeniden işlem yapıyor ya benim onun için yeterli vaktim olmayacak ve sanki çok reklamı var hissi uyandırıyor google yorumunda bile aynı kişi farklı isim altında yorum yapmış. Korkut bey de son 3 gün içinde çağırıp birisine esnedi diye tek dikiş atmış kanama garantisi %100 diyor acaba bu yüzden mi geçici mi kafam çok karışık mahvoldum
Evet raklam olduğu yorumları var ama şu da bir gerçek adam başarılı canım birebir kontrole beraber gittiğim insanlar var burda tanıştığım Turgay beye olan. Yine de karar senin, naçizane tavsiyemTutmama duruöunda
Tutmama durumunda yeniden işlem yapıyor ya benim onun için yeterli vaktim olmayacak ve sanki çok reklamı var hissi uyandırıyor google yorumunda bile aynı kişi farklı isim altında yorum yapmış. Korkut bey de son 3 gün içinde çağırıp birisine esnedi diye tek dikiş atmış kanama garantisi %100 diyor acaba bu yüzden mi geçici mi kafam çok karışık mahvoldum
aynen ben de illaki reklam olan yorumları anladım yapabiliyorsa zaten iyi de sizin arkadaşlarınızın tuttu mu ikinci dikime gerek kaldı mı acabaEvet raklam olduğu yorumları var ama şu da bir gerçek adam başarılı canım birebir kontrole beraber gittiğim insanlar var burda tanıştığım Turgay beye olan. Yine de karar senin, naçizane tavsiyem
Hayır hayır önceden takip eden varsa boğazmanzarası vardı yorumlarına bakabilirsiniz. Başka bir doktora kontrol ettirdi Turgay beye gitmedi bile. Öyle evlendi kanaması da oldu bir yıl olacak sanırım evlendiği. Görüşürüm de ara ara hiçbir sıkıntısı olmadı iyi çok şükür.aynen ben de illaki reklam olan yorumları anladım yapabiliyorsa zaten iyi de sizin arkadaşlarınızın tuttu mu ikinci dikime gerek kaldı mı acaba
sanırım gecıcıde kanama cok oluyor benım kalıcıydı bende kanama cok olmadıBende fena hafifledim kızlar. Geçici icin 1 gün önce gidin yeterli. Benim doktorun adı burada geçmedi hatta hemşiresi yaptı dikişi doktorda yapmadı. Artık geçici garanti diyebilirim. Inşallah sizlerde kurtulursunuz. Sormak istedgnz özelden msjlari cevaplayabilirim sonra da artık veda etmem lazm kızlar..
Gözün aydın canım Allah yolunu açık etsin hep mutlu ol.selam arkadaşlar bende 2 sene olacak bu işlemı yaptıralıı benıde burdn tanıyanlar var hatta biz burda N Nelizz le tanıstık aynı sehırden ıstanbula gıdıp turgay beye işlem yaptırdıkk ıkımızınde cok korkuları vardıı hatta soın zamanlarda orası etlestımı dıye korkular sardıı cunku ıslemden hemen sonra evlenme durumumuz yoktu ve uzerınden ay gectıkce gecıyorduu ben bundan 2 ay once ilişkiye gırdım ınanın bana gece 1de yapmauya calıstık 5e kadar gıremedıı oyle hemen yırtılack bırsey degıldı cok dayandım ama olmadı neden olmuyor orası etlestımı acılmıyacakmı dıye karar aldım bırdaha ılıskıye gırecegım ve dayanacagım dedımm sanırım bı oncekınde orası esnedıkıı gecen hafta ılıskıye gırdım 3. denemesınde oraya gırdıı ama benım ılk zarım patladıgında yanı amelıyattan önce oraya gırdıgınde acılma sesını duymustum hatta sevgılımde duydunmu sesıı demıstı bunda oyle bır ses duymadım dırek gırdı ve acıldı ve her gırdıgınde canım yandı cok az ama cok az da kanamam oldu kızlar haber vermek ıstedım bende
inşallah canım hepımız mutlu olalaım cok sancılı cok acı gunler cekıyoruz cunku bu surecte kımseye anlatamamak en kötusu kan gelecekmı gelmıcekmı dusuncesıı ayrı bırsey zaatenn alalhım herkesın yuzune baksınn herkrs kurtulsun bundanGözün aydın canım Allah yolunu açık etsin hep mutlu ol.
Canım senin adına çok sevindim kanaman çok mu az oldu senin sevgilin sorun yapmadı inşallahinşallah canım hepımız mutlu olalaım cok sancılı cok acı gunler cekıyoruz cunku bu surecte kımseye anlatamamak en kötusu kan gelecekmı gelmıcekmı dusuncesıı ayrı bırsey zaatenn alalhım herkesın yuzune baksınn herkrs kurtulsun bundan
O zaman etleşme gibi oluyor eğer ki o açılma sesi olmuyorsa ve etleşen kısım yırtılırsa kan geliyor yanlış mıyım ? Her halukarda önceden kalıcı yaptırmak mantıksız o zaman ..selam arkadaşlar bende 2 sene olacak bu işlemı yaptıralıı benıde burdn tanıyanlar var hatta biz burda N Nelizz le tanıstık aynı sehırden ıstanbula gıdıp turgay beye işlem yaptırdıkk ıkımızınde cok korkuları vardıı hatta soın zamanlarda orası etlestımı dıye korkular sardıı cunku ıslemden hemen sonra evlenme durumumuz yoktu ve uzerınden ay gectıkce gecıyorduu ben bundan 2 ay once ilişkiye gırdım ınanın bana gece 1de yapmauya calıstık 5e kadar gıremedıı oyle hemen yırtılack bırsey degıldı cok dayandım ama olmadı neden olmuyor orası etlestımı acılmıyacakmı dıye karar aldım bırdaha ılıskıye gırecegım ve dayanacagım dedımm sanırım bı oncekınde orası esnedıkıı gecen hafta ılıskıye gırdım 3. denemesınde oraya gırdıı ama benım ılk zarım patladıgında yanı amelıyattan önce oraya gırdıgınde acılma sesını duymustum hatta sevgılımde duydunmu sesıı demıstı bunda oyle bır ses duymadım dırek gırdı ve acıldı ve her gırdıgınde canım yandı cok az ama cok az da kanamam oldu kızlar haber vermek ıstedım bende
Cok sevindim senin için şükür sende kurtuldun benimde çok az kaldısanırım gecıcıde kanama cok oluyor benım kalıcıydı bende kanama cok olmadı
Gözün Aydın kuzum Allah razı olsun dönüş için. Çok sevindim. Dilerim çok mutlu olursun hayatın boyuncaselam arkadaşlar bende 2 sene olacak bu işlemı yaptıralıı benıde burdn tanıyanlar var hatta biz burda N Nelizz le tanıstık aynı sehırden ıstanbula gıdıp turgay beye işlem yaptırdıkk ıkımızınde cok korkuları vardıı hatta soın zamanlarda orası etlestımı dıye korkular sardıı cunku ıslemden hemen sonra evlenme durumumuz yoktu ve uzerınden ay gectıkce gecıyorduu ben bundan 2 ay once ilişkiye gırdım ınanın bana gece 1de yapmauya calıstık 5e kadar gıremedıı oyle hemen yırtılack bırsey degıldı cok dayandım ama olmadı neden olmuyor orası etlestımı acılmıyacakmı dıye karar aldım bırdaha ılıskıye gırecegım ve dayanacagım dedımm sanırım bı oncekınde orası esnedıkıı gecen hafta ılıskıye gırdım 3. denemesınde oraya gırdıı ama benım ılk zarım patladıgında yanı amelıyattan önce oraya gırdıgınde acılma sesını duymustum hatta sevgılımde duydunmu sesıı demıstı bunda oyle bır ses duymadım dırek gırdı ve acıldı ve her gırdıgınde canım yandı cok az ama cok az da kanamam oldu kızlar haber vermek ıstedım bende
çok az oldu canım bır damla falan ama sevgilim sorun cıkartmadııı allahtannCanım senin adına çok sevindim kanaman çok mu az oldu senin sevgilin sorun yapmadı inşallah
sağol canım inşallah herkes bundan kurtulurr sende cok mutlu olursunnGözün Aydın kuzum Allah razı olsun dönüş için. Çok sevindim. Dilerim çok mutlu olursun hayatın boyunca
sende inşallah kurtulursunn canım benim güzel haberlerını beklıyoruzCok sevindim senin için şükür sende kurtuldun benimde çok az kaldı
evet cok uzun süreli kaıcı yaptırmak mantıksızz burda bır kız vardıı kalıcı yaptırdı 4 ay sonra ılıskıye gırdı ve kanamsıda gayet ıyı oldu yırtılma sesıde duymus ama ben de yırtılma sesi duymadımm ve cok az kanamam olduu bir damla kadarO zaman etleşme gibi oluyor eğer ki o açılma sesi olmuyorsa ve etleşen kısım yırtılırsa kan geliyor yanlış mıyım ? Her halukarda önceden kalıcı yaptırmak mantıksız o zaman ..
Yasaklar gelmezse az kaldı canım bakalımsağol canım inşallah herkes bundan kurtulurr sende cok mutlu olursunn
ınsallah gelmez zaten bende bu yasaklardan dolayı seneye erteledımYasaklar gelmezse az kaldı canım bakalım
Siz bıçak altına yatıp böyle bi işlem yaptırıp tekrar sevgilinizle mi yaşadınız ilişkiyi? Bu ne yaman çelişki evliliğe hazırlık olarak yaptırmıyo mu burdakiler bunu? Şaka gibiselam arkadaşlar bende 2 sene olacak bu işlemı yaptıralıı benıde burdn tanıyanlar var hatta biz burda N Nelizz le tanıstık aynı sehırden ıstanbula gıdıp turgay beye işlem yaptırdıkk ıkımızınde cok korkuları vardıı hatta soın zamanlarda orası etlestımı dıye korkular sardıı cunku ıslemden hemen sonra evlenme durumumuz yoktu ve uzerınden ay gectıkce gecıyorduu ben bundan 2 ay once ilişkiye gırdım ınanın bana gece 1de yapmauya calıstık 5e kadar gıremedıı oyle hemen yırtılack bırsey degıldı cok dayandım ama olmadı neden olmuyor orası etlestımı acılmıyacakmı dıye karar aldım bırdaha ılıskıye gırecegım ve dayanacagım dedımm sanırım bı oncekınde orası esnedıkıı gecen hafta ılıskıye gırdım 3. denemesınde oraya gırdıı ama benım ılk zarım patladıgında yanı amelıyattan önce oraya gırdıgınde acılma sesını duymustum hatta sevgılımde duydunmu sesıı demıstı bunda oyle bır ses duymadım dırek gırdı ve acıldı ve her gırdıgınde canım yandı cok az ama cok az da kanamam oldu kızlar haber vermek ıstedım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?