Ederim tabiki canımİnşallah yadua edin ne olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ederim tabiki canımİnşallah yadua edin ne olur
Turgay beye gidip genelde olumlu sonuç alanlar olmuş iyileşme süresince dikkat et ❤İnşallah yadua edin ne olur
Işlem olduğun gün kan gelmesi normal diye biliyorum benimde ilk gün bir iki damla gelmiştiBenim az önce bir anda ayaktayken kan geldi zorlamış mıyımdır ondan olabilir mi acaba
Işlem olduğun gün kan gelmesi normal diye biliyorum benimde ilk gün bir iki damla gelmişti
İnşallah yoktur normal olmalı oyle olması içini rahat tutBenimde işlemden sonra bikaç saat damla damla kan geldi inşallah bş sıkıntı yoktur10-15 damla gelmiştir az az ama yoğun bi kanama değil musluk gibi damla damla aktıgını hissettim sadece
Off inşallah yaİnşallah yoktur normal olmalı oyle olması içini rahat tut
Oyle yapcam artk da son kontrole dugune yakkn gidemicem o zaman napcamSonucu buraya yazdı mı hatırlamıyorum ama yaren adlı bir kullanıcıydı sanırım. Dediğim gibi Ankarada duyduğum tek doktor o. bana sorarsan tek deneme hakkın var o yüzden hiç riske atmadan İstanbula git.
Dün gece bi anda bi kan boşaldı bide bu sabah aynı şekilde boşaldı buda normal mi ya damla damla değil sanki böyle o şurubun kapağına koysak yarım ölçek çıkıcak kadarKanama olması normal kızlar daha yeni işlem olmuşsunuz
Normal canım işlem oldun ya bisüre kanama olabılır içinde işlem sırasında biriken kanlar akmıştır panik yapma daha çok yeni kanama olabılırDün gece bi anda bi kan boşaldı bide bu sabah aynı şekilde boşaldı buda normal mi ya damla damla değil sanki böyle o şurubun kapağına koysak yarım ölçek çıkıcak kadar
Düğünde oynarken çok kasılcam falan onlar benı çok korkutuyorMerak etme Turgay son kontrole cagirmiyor ve reklam diyecekler ama bir tek onunkiler sorunsuz atlatıyor. Sen sadece işlemden sonraki kontrole gidip tuttuğunu öğren düğün zamanına gerek kalmayacak emin ol. Burada olan bir sürü arkadaş var ve gördük hepsi de sonuç aldı. Geçici ya da kalıcı ikisi de kesin sonuç ama içim rahat etmez ben süreci yönetemem diyenlerdensen senin için kalıcı daha mantıklı olacaktır yok ben o geceyi istediğim gibi yönlendiririm diye kendine güveniyorsan geçici de kesin ve en ağrısız çözüm bence.
Ne alaka anlamadım? Zaten oradaki doku tutuyor et oluyor artık kendini kassan ne olacak? Kalıcı da istediğin gibi oynayabilirsin sıkıntın olmaz merak etme. Bana sorarsan sende geçicideki süreci yönetecek bir şey göremedim senin için kalıcı daha hayırlı olacak diye düşünüyorum. Bence sen daha fazla beklemeden kalıcı yaptır Istanbula gidip süreci atlat sonra da ne zaman olacak düğünün bilmiyorum ama düğününde gönlünce eğlenDüğünde oynarken çok kasılcam falan onlar benı çok korkutuyor
Dualarımız seninle canım inşallah sende atlatırsınKızlar merhaba. Ben sali gunu islem olacam. Yillardir bunun icin bekliyorum bu zamana kismetmis. En bastan tum yorumlari okudum. Herkesin sevincine heyecanina ortak oldum. Dua edin benim icin lütfen.
Hiç korkulacak çekinecek bi durum yok rahat ol hersey gönlünce olsun inşallah ♥Kızlar merhaba. Ben sali gunu islem olacam. Yillardir bunun icin bekliyorum bu zamana kismetmis. En bastan tum yorumlari okudum. Herkesin sevincine heyecanina ortak oldum. Dua edin benim icin lütfen.