aslında bu kadar kendinden emin konuşması biraz itici.. bende başarısına ve tecrübesine dayanarak mail attım.. bir yerde daha okumustum. ameliyattan 3 hafta sonra bilgisayarla zarın ne derece iyileştiğini ekrandan gösteriyormuş.. kendimiz geliştirdik falan diyor :S bilemiyorum..

Hangi doktora gideceğimi gerçekten şaşırdım, kime güveneceğiz kızlaaaaaaaaaaaarrr:26:

kızlar daha önce bende harun özkanla görüşmüştüm benimle de çok emin bi şekilde konuşmuştu fiyat olarakta 1500 tl demişti bana güven verdi açıkcası

kendinden bu kadar emin konusmasına rağmen operasyonu ona yaptıran yok.. olsaydı belki fikir alabilirdik kendine bu kadar güveniyorsa mutlaka başarıyordur dicem ama puff

kendinden bu kadar emin konusmasına rağmen operasyonu ona yaptıran yok.. olsaydı belki fikir alabilirdik kendine bu kadar güveniyorsa mutlaka başarıyordur dicem ama puff

evet hatta forumda harun beyle ilgili başlık açılmasına rağmen yorum yok

uf kızlar ya kafyı yıcem...demın gokcen hanımın muayenesını aradım kesın yaparız demıstı..aman ya ebru hanımda da oyle olmustu ..bak sımdı sızde bır ozkan dıyorsunuz..kıme guvenecegız ya(

kızlar harun özkanın bir yazısına daha rastladım..

Dini inançlarımız,örf ve adetlerimiz gereği tıp dilinde hymen denilen kızlık zarı yırtılmaları birçok genç hanım için büyük sorun olmaktadır. Bu tip sorunu olan hanımlara müjde gibi bir haber vermek istiyoruz.
Bu problem artık kesin olarak çözümlenebiliyor. Hem de geçici değil kalıcı bir çözüm. Yani eskiden olduğu gibi zifaf'tan 2 - 3 gün önce dikme değil.

Yeniden anadan doğma zarın aynısı basit bir ameliyat ile ve sürekli kalıcı olarak yapılabiliyor. Ameliyat, narkoza gerek kalmadan lokal anestezi etkisi ile yapılmakta. 30 - 45 dakika sürmektedir. Hasta ameliyattan hemen sonra evine gidebilmektedir.

Küretaj yaptırmış ya da çocuk doğurmuş hanımlara da bu ameliyat başarı ile uygulanabiliyor. Yeniden yapılan himen hastanın kendi dokusundan oluşturulduğu için anadan doğma ile hiçbir farkı yoktur.

Birçok meslektaşımızdan yırtılan kızlık zarının tamir edilemeyeceğini,zarın dikişle kaynamasının mümkün olmadığını duymuş olabilirsiniz. Aslında söyledikleri doğrudur. Yırtılan zar tamir edilemez. Çünkü çok hassas bir yapısı olan zar dikiş tutmaz. Tamir amacı ile konulan dikişler 2-3 gün içinde kendiliğinden açılırlar.

Bizim belirttiğimiz yöntemde zar tamir edilmiyor. Yırtılan zar kalıntılarından ve vagina iç örtüsünden oluşturulan flep’ler (kan damarları korunduğu için beslenebilen dokular) ile yeniden zar yapılmaktadır.

15 yıldır başarı ile uygulanan bu himenoplasti yöntemi ile önemli bir toplumsal soruna çare olunmakta ve kazaya uğramış birçok genç kızımızın hayata yeniden umut ile bakması sağlanabilmektedir.

bende okudm sitede ama bna anadan dogma zarn aynsi yapiyorz dedgnde abartili geldi bde soyle dusnmek gerekyo snucta harun özkan jinekolog degl estetik yapan biri.

jinekoloğa mı estetisyene mi gitmek mantıklı peki, jinekoloji ile alakalı bi durum die düşünüyorum..

bilemiyorum bende.. yaklaşık 1 saattir araştırıyorum harun özkanı. bütün soru soranlara kesin çözerim bu durumu diyor dert etmeyin diyor. mesela aşağıya bir örnek daha paylaşayım..

SORU: merhaba hocam ben bu 15 tatilinde hymenoplasti olmak istiyorum flep yöntemi ile diğer doktorlarıda araştırdım kafama yatmayan bu operaosyonların 15-20 dk bitmesi siz 45 dk sürer demissiniz parasal sıkıntım yok ama ben konyadayım ankaraya geldiğinizi duymuştum ankaraya geliyor musunuz bilgileriniz için teşekkürler inanın ölmeyi düşünüyorum ARTIK PSİKOLOJİM ALT ÜST OLDU LÜTFEN YARDIM EDİN

CEVAPoç. Dr. Harun ÖZKAN tarafından cevaplanmıştır.
Cevap : Sayın A.B.
Biz kendi geliştirdiğimiz 3 flep yöntemi ( Plastik Cerrahi yöntemidir) ile 15 yıldan beri anadan doğma zarın aynısını kalıcı olarak yapıyoruz.
Bu ameliyatı Özel bir Hastanede, lokal anestezi ile yapıyoruz ve 45 dakika sürüyor. Hastalarımız ameliyattan hemen sonra yürüyerek hastaneden çıkıyorlar.Tekniğimizin başarısızlığı yoktur.
Kadın doğumcular bu yöntemi bilmedikleri ve yapmadıkları için flep yöntemi diye tek flep ile hymen yapmaya çalışıyorlar. Bu şekilde tek flepin yaşaması ve ameliyatın başarılı olması imkansızdır. Ameliyattan 3 gün sonra dikişler açılır.
Ankara'ya gelip gelemeyeceğimi şimdiden bilemem.
Siz en iyisi ameliyatınızdan bir hafta önce 0532 214 33 28 den durumu öğreniniz.
Size tavsiyem,bu durumu kendinize dert etmeyiniz.Sorununuzu kesinlikle hallederiz.
İyi günler.

Harun Bey de diğer doktorlar bilmiyo demiş off çıldırcammmm

Akın Beyin iyi olduğunu çok kişi söylüyo,başarılı da olmuş.. kanaması olanların da kanamazdı başaramasaydı eğer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…