• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şişli med. bana yakın ama hiç cesaretim yok muayene olmaya, ameliyata.. ne yapıcam bilmiyorum böyle :( bi anlık cesaret geliyor insana. gerçi ameliyattan önce parasıda sorun biriktirmek falan dikkat cekmemek lazım..

şişli med. bana yakın ama hiç cesaretim yok muayene olmaya, ameliyata.. ne yapıcam bilmiyorum böyle :( bi anlık cesaret geliyor insana. gerçi ameliyattan önce parasıda sorun biriktirmek falan dikkat cekmemek lazım..

kredi kartn varsa şişli med kredi kartna takst yapiyo dye blyorm ben oyle yapicm allah hepimizn yardmcısı olsn senin yaknlarda düğün varmi?

kredi kartn varsa şişli med kredi kartna takst yapiyo dye blyorm ben oyle yapicm allah hepimizn yardmcısı olsn senin yaknlarda düğün varmi?

şu antepteki doktor kesin yapıyormus die duymustum benn ..
tak etti yani antepe falan da gtmeyi düşünyrm eger kesn yapılablyrsa??:(

:5:antepteki doktorra hymenoplsti olan var mı adındn tam emn dglm ama özkan bey mi neydi??:18:

şu antepteki doktor kesin yapıyormus die duymustum benn ..
tak etti yani antepe falan da gtmeyi düşünyrm eger kesn yapılablyrsa??:(

:5:antepteki doktorra hymenoplsti olan var mı adındn tam emn dglm ama özkan bey mi neydi??:18:

bu forumda antepte hyemenoplasti yaptran vardi ama snucu hatrlamiyorm sen ankarada deglmydi ebru hanima yaptr

bu forumda antepte hyemenoplasti yaptran vardi ama snucu hatrlamiyorm sen ankarada deglmydi ebru hanima yaptr

cnm ben ankrda dglm knydymm en yakn ankra ama antepteki garanti vercekse artık ne yaparm ne edrm bilmyrm .. delilgm tutarsa oraya gdermm ..
ankrda kafama ebru hnm yatyr ama soru işartlerm varrr:5:

cnm ben ankrda dglm knydymm en yakn ankra ama antepteki garanti vercekse artık ne yaparm ne edrm bilmyrm .. delilgm tutarsa oraya gdermm ..
ankrda kafama ebru hnm yatyr ama soru işartlerm varrr:5:

bence ebru hanimi bidaha dusn derm ben canım snucta tutup tutmaması vajinaya bagli bsey bu forumda bi kac ksi ebru hanima yaptrdi guzel snuclar elde ettiler

bence ebru hanimi bidaha dusn derm ben canım snucta tutup tutmaması vajinaya bagli bsey bu forumda bi kac ksi ebru hanima yaptrdi guzel snuclar elde ettiler
orası öyle zaten suan için kafamda sekllenen bişeyler yok . evllk falan yok bende ttaa bii 4-5 yıl vardr .. ama ben yaptrıp rahtlmk istyrm psikoljkmen ...
yaptrıp da tutmazsa kötü olmasından korkyrm .. bunları düşünrken bi yandn para brktryorum her ihtiale karsı olsun param die..
biriktrddgm paralarda süphe cekmeye basladıı bakalm nelr olck ..
ztn burayı hep takip etcem .. bekledgm sonuclar var ..
mesela ayln kuzenini ebru hnıma götrmstü onun dügününe cok az kalmıştı .. ona knydn gtms ...
bakalm onun sonucuna göre kararlarm da netleşme olur ..
bunda da güven olmuyr kii
...
ha diyince insan hangi doktora güvenecegni bilemiyor:2::2::2:

napayım cnm gördükçe umutsuz oluyorum işte belli tutmadığı...oramda parçalar randevu 20 sine ertelendi :'((((

minikperimm inş tutmuştur aksini düşünme lütfen..iyi haberini bekliyoruz..doktor inş tutmuş der..eğer tutmamışsa bile mutlaka bir çaresine bakarsın..kötü ihtimali sonra düşünürsün

orası öyle zaten suan için kafamda sekllenen bişeyler yok . evllk falan yok bende ttaa bii 4-5 yıl vardr .. ama ben yaptrıp rahtlmk istyrm psikoljkmen ...
yaptrıp da tutmazsa kötü olmasından korkyrm .. bunları düşünrken bi yandn para brktryorum her ihtiale karsı olsun param die..
biriktrddgm paralarda süphe cekmeye basladıı bakalm nelr olck ..
ztn burayı hep takip etcem .. bekledgm sonuclar var ..
mesela ayln kuzenini ebru hnıma götrmstü onun dügününe cok az kalmıştı .. ona knydn gtms ...
bakalm onun sonucuna göre kararlarm da netleşme olur ..
bunda da güven olmuyr kii
...
ha diyince insan hangi doktora güvenecegni bilemiyor:2::2::2:

ben senin yerinde olsam bekleridim canım. çünkü çok zamanın var daha kim bilir o zamana kadar daha neler değişir. ayrıca kalıcı diye birşey de yok en azından benim gözlemlediğim o.. beni beklemeni öneririm ebru hanım konusunda..

kredi kartn varsa şişli med kredi kartna takst yapiyo dye blyorm ben oyle yapicm allah hepimizn yardmcısı olsn senin yaknlarda düğün varmi?[/QU

yakınlarda değil ama var.. ve bu durum çok huzursuz edici.

takma canım kafana olanakları gozdn gecr ve dugune 1 yada 2 ay kala yaptrmani oneririm ben şişli med akın bey veya korkut beye gtmeyi planlyorm

kızlarrrr 2 gün kaldı...en sonunda öğrencem....bugün 40. gün....randevum cumaya çok heycanlıyım.....doktordan çıkar çıkmaz hemen elanura haber vericem...benim tatlı arkadaşım yazar sonucu size.... esn19 canım ben geçici için sorcam çünkü benimde öyle olcak ya 8 gün önce yada bi gün önce yaptırma fırsatım olcak....sende bana sonucu yazz lütfeeeennnn dört gözle mutlu haberlerini beklicem.....
sor minikperimm, merak içindeyim. sonucu yarın kaç gibi belli olcak, ne zaman yazar acaba elanur arkadaşımız? heyecanla bekliyorum güzel haberlerini. Bir de ist22 arkadaşımızın söylediği şeyi sorar mısın? geçicide bolluk varsa dikişler görünebilirmiş, ya da ipler yatağa düşebilir fln diyor, sorar mısın murat beye?

tam bilemiyorum ama görülme riski var dedi yatağa falan da düşebilir,tam olarak doktorunzla konuşun ona göre yaptırın
olamaz ya :( öyle bişey olursa naparım, ölürüm ben :( ben doktora geçici her koşulda herkese yapılabilir mi diye sordum, yapılır merak etmeyin dedi ama, içim içimi yiyor şimdi :(

nasıl yaa olmasın lütfen.. Ben ebru Hanıma yaptırcam geçici 2 gün önce hatta. Benim bildiğim daraltmayı geçicide yapmıyorlar iyileşme süresi uzun olduğu için. Ama sorcam daraltmayıda ihtiyacım olduğundan değilde garanti olması açısından.
roxen ben de geçici yaptıracağım. ebru hanım sana geçici hakkında neler söyledi? iplikler görünür müymüş acaba? ya da erkek iplikleri hisseder miymiş?

arkadaşlar merhaba, bende uzun süredir takip ediyorum sizi.. malesefki aynı durumdayım.. evlenmeyi düşünüyorum. henüz belirli bi tarih yok ama araştırma yapıyorum. istanbul da bulunan ve bi doktora mail attım. doç dr. harun özkan.. ve mailime gelen cvp şu:

Biz kendi geliştirdiğimiz 3 flep kaydırma yöntemi ile 15 yıldır anadan doğma hymenin aynısını yapıyoruz.Bu yöntemi Plastik Cerrahi bilgilerimiz ile geliştirdik.Lütfen bizi Flep'in ne olduğunu bile bilmeyenler ile karıştırmayınız.
Başarısızlığımız yoktur.
Ameliyattan 1 ay sonra hiç kimse sizin ameliyat olduğunuzu anlayamaz.
Anadan doğma zarın aynısını yeniden yaptığımız için ilk gece kanaması,ilişki olmazsa ömür boyu kalması gibi işlemler aynen anadan doğma zardaki gibi gerçekleşir.
Ameliyatı özel bir hastanede lokal anestezi ile ( Bölgesel uyuşturma) yapıyoruz.
Ameliyat 45 dakika sürer.
Hastamız ameliyattan hemen sonra yürüyerek hastaneden çıkar.
Ertesi gün işine gider.
Fiyatı 2.500 TL.dir.

umarım kendime ve burdaki arkadaşlara yardımcı olabilirim..
niltrgt sana da bol şans, inşallah atlatırız bu durumu.
bu doktor çok iddialı konuşmuş.

jinekoloğa mı estetisyene mi gitmek mantıklı peki, jinekoloji ile alakalı bi durum die düşünüyorum..
bence jinekolog ve plastik cerrahın işbirliği içinde yapması lazım bu işi. jinekolog vajina içini plastik cerrahtan daha iyi bilir ve yaptığı bütün işlemler vajina içinde biyerlerde, yani o konuda daha deneyimlidir. ama flep konusunda, dikiş konusunda plastik cerrah jinekoloğa göre daha deneyimlidir. örnek verecek olursak meme kanseri ameliyatlarını aslında genel cerrah yapıyor gibi görünse de aslında illa ki bir plastik cerrahtan estetisyenden yardım alır. Bu da böyle bir şey işte. şimdi ortada bir sürü iddia var, kime güvenip yaptırmalı bilemiyorum :(
bna kalrsa kzlar jinekolog daha guvenilr harun ozkan bna samimi gelmedi hem jinekologlarn bilmediklerini plastk cerrahi nasl blebilr ayrca şişli med akın bey de fleb yontemi vajinaya gore 3 farkli teknkle yapiyo
bu 3 flep yöntemi nasıl birşey acaba, resmen jinekolojlar tek flep yapıolar ve onun tutma ihtimali düşük demiş harun bey.

Benim hikayem seni anlamamda güçlük çekiyorum...hiç bir hastasının sonucunu bilmediğin doktora güvenmeye kalkman bu kadar yaşadıklarından sonra anlamıyorum...bence biraz daha soğukkanlı ol ve kendine acımayı bırak arkadasım...bir de bu isin parasal yönü var senin doktorun zaten ücret almayacağını söylemiş ama sen sanki yeniden risk almak ister gibisin...bence kendini çok yıpratma ama bunu söylemek kolay tabi... Umarım senin icin de hersey güzel olacak moralini bozma...sonucda Ebru hanım sana güvence verdi. Bakalım kuzenimin düğünü 23 Nisan'da hergun konuşuyoruz biz de Konya'ya gidecez ama ben sonucu öğrenir öğrenmez size yazıcam bekleyin...bakalım Ebru hanımın verdigi güvence doğru çıkacak mı. ? Bu durum beni de rahatlatacak diye umutla sonucu bekliyorum...inşallah size de umut olur...

sor minikperimm, merak içindeyim. sonucu yarın kaç gibi belli olcak, ne zaman yazar acaba elanur arkadaşımız? heyecanla bekliyorum güzel haberlerini. Bir de ist22 arkadaşımızın söylediği şeyi sorar mısın? geçicide bolluk varsa dikişler görünebilirmiş, ya da ipler yatağa düşebilir fln diyor, sorar mısın murat beye?

olamaz ya :( öyle bişey olursa naparım, ölürüm ben :( ben doktora geçici her koşulda herkese yapılabilir mi diye sordum, yapılır merak etmeyin dedi ama, içim içimi yiyor şimdi :(

roxen ben de geçici yaptıracağım. ebru hanım sana geçici hakkında neler söyledi? iplikler görünür müymüş acaba? ya da erkek iplikleri hisseder miymiş?

niltrgt sana da bol şans, inşallah atlatırız bu durumu.
bu doktor çok iddialı konuşmuş.

bence jinekolog ve plastik cerrahın işbirliği içinde yapması lazım bu işi. jinekolog vajina içini plastik cerrahtan daha iyi bilir ve yaptığı bütün işlemler vajina içinde biyerlerde, yani o konuda daha deneyimlidir. ama flep konusunda, dikiş konusunda plastik cerrah jinekoloğa göre daha deneyimlidir. örnek verecek olursak meme kanseri ameliyatlarını aslında genel cerrah yapıyor gibi görünse de aslında illa ki bir plastik cerrahtan estetisyenden yardım alır. Bu da böyle bir şey işte. şimdi ortada bir sürü iddia var, kime güvenip yaptırmalı bilemiyorum :(
bu 3 flep yöntemi nasıl birşey acaba, resmen jinekolojlar tek flep yapıolar ve onun tutma ihtimali düşük demiş harun bey.

akın beyi arastrdgmda bu 3 fleb yontemi kisidn kisiye degsyomus muayene snrasi hangi yontemi uygulucaksa operasyondan once kagida cizerek anlatiyomus ve 1ay snra kontrole cagrip dugundn 3 gun once falanda cagrmyomus bna harun beyn yaptgi acklamalar pek samimi gelmedi canım ama karar yne sizn hem bunun maddi boyutuda var

arkadaşlar bence burada her yazılana inanmayın.geçmiş mesajlarını iyice okuyun..genelde gerçekten bu operasyonu olanlar operasyon öncesi yazıyor aylarca bilgi alıyor sonra operasyonu oluyor..biraz dikkatli olun bence..

ben senin yerinde olsam bekleridim canım. çünkü çok zamanın var daha kim bilir o zamana kadar daha neler değişir. ayrıca kalıcı diye birşey de yok en azından benim gözlemlediğim o.. beni beklemeni öneririm ebru hanım konusunda..

cnm ztn suan para brktrmye basldm anca önmzdeki sneeye tam denklşr paramm . cok pskoljm bozuluyr bnm .. eski halini alsın istyrmm ..:(
bakalam burayaı hep takip edicem durumlara göre bekleyeblrm de..
ama böle hep diken üstndeym ya ögrenlrse die...
kesn bi yöntemi yok mu bunun yaa..

bence birazda orasının acık kalması gerktgnden dolayı kesn net bişey yapılamıyr gbi gelyr bana sonusta adet kanı geldgni için :26:

Back