senin benden bir hafta önce düğünün var sanırım aynı durumu yaşıyoruz inşallah sen lütfen o hafta içerisinde haber ver olur mu bende ona göre davranayım ebru hanım sana kontorlde tam olarak ne dedi peki? neden tekrar görmek istiyor seni?

evet canım çağırdı malesef ben aynı şehirdeyim nasıl gidicem diye düşünüyorum sen demi ebru hanıma yaptırdın?

Evet bende Ebru Hanım'a yaptırdım. Düğünden önce mutlaka görmem gerekli dedi. Daraltma da sorun yok ancak seni riske atamam dedi. Ben de düğünden üç dört gün önce yarım gün izin alıp kimseye söylemeden gidip geleceğim. Zaten yakın benim şehrim ama düşündükçe nefesim kesiliyor, panik oluyorum. Hayattan zevk alamaz hale geldim sadece o günü düşünüyorum. Bir de benim regli dönemim aynı zamana geliyor sanırım onun içinde geciktirici kullanmam lazım.

mantar mı var? Aynı gün yapılıorsa onuda yapıolardır kesin ben kalıcı felp yaptırdım Allah nasip ederse temmuzda düğünüm var inşallah herkez kurtulur bu dertten..
sanırım mantar, ilaç kullandım ama geçmedi, başka bişey mi var acaba diye kontrol olacağım. belki himenoplasty öncesi tedavi edilmesi gereken bir durumdur. inşallah hepimiz kurtulalım

geçici en garantisi de ortadan kaybolamama riski var işte,herkesin problemi de bu.
evet maalesef, ama başka şansım yok artık koşulları zorlayacağım minikperim bana umut oldu, ışık oldu, onun da cuma günü kontrolü varmış, inşallah iyi haberler alırız ondan da.

banada aynı şeyleri söylemişti canım malesef ben mayısta tekrar kontrole gidicem o zaman tekrar sorucan eğer tutmamışsa tekrar yapmasını isteyeceğin kalıcıyı eğer ondan sonra gerekirse tekrar üç ğün kala kontrol icin giderim inşallah kurtuluruz bu dertten senin düğün 7 temmuz damı?

Sen ne güzel aynı şehirdesin bence tekrar yaptırmak gibi bir zahmete katlanma son üç gün git geçicini ol kurtul. Evet düğün o tarihte hemen ardından balayı var. Eğer ölmez de sağ kalırsam haber verebilmeyi çok isterim ( Fırsatım olursa da mutlaka vermeye çalışırım.

evet ama o günlerde ortadan yok olmak ne kadar zor bir bilsen.. birde nişanlımla sürekli aynı ortamdayız biz.. nasıl gideceğimi bilmiyorum açıkcası.. inşallah iyi haberlerini verirsin canım.. benim düğünümden önce vermeni çok isterim en azından bende ona göre davranırım moralim yerine gelir. 14 ü de benim çünkü..

teşekkür ederim kızlar inşallah bende olumlu şeyler duyarım doktorumdan...esen19 canım sana umut ışığı olabilmişsem ne mutlu bana....yalnız benim işim geçiciye kalırsa doktora düğünden 1 gün önce gidebileceğim moralim çok bozuldu....esn 19 cnm sana minimum 3-4 gün önceden mi dedii..ya o zaman ben naparım bayramdan sonra kınam var...sonra bi gün ara sonra düğün((( off ki ne offf napçam ben napçammmmm

gerçi doktor umun maili var bende açıp açıp okuyorum düğün tarihini belirtmiştim önce bi görelim zaman planlaması yaparız probeminizi çözeriz rahat olun demişti bana....esn19 geçici sonucunu bekliyorum canım..benim düğün ağustosun sonunda

dualarımız seninle canım.....
ewet sen bana gerçekten yol gösterici oldun minikperimm, burada çok doktor araştırdım ama bu işi yapan birini bulamadım. en uygun zaman 3-4 gün öncesi dedi, ama sen cuma günü gittiğinde 1 gün önce de olup olmayacağını sorar öğrenirsin canım. hatta bana da bilgi verirsen sevinirim. bir de sana yapılan işlemin ücreti ne kadardı canım? ben geçici yaptıracağım, ama ona göre tedarikli olayım en azından..

canım sen 1500 tl falan hazır edersin geçici ne kadar olur biilmiyorum ama ne olur ne olmaz...hazırlığını yaparsın canım ona göre taksiyle falan gitmen gerekirse..ben 1500 tl verdim kalıcı için, herkese göre değişik olabilir fiyat operasyona göre o yüzden benim verdiğim fiyatı yazdım sana..

sağol canım, ewet taksi gerekebilir çünkü işten izin alıp aktarma yaparak gideceğim. yakalanmamam lazım. aslında ben 6-7 gün önce müsait olacağım ama riskli olabilir heralde, çünkü maksimum 7-8 gün önce yapılabilir ama en uygunu 3-4 gün önce yazmış murat bey.
inşallah senin geçiciye gerek kalmayacak canım, hani sen ortada delik var diyorsun ya, bana sanki o normalmiş gibi geliyor ya. sonuçta tamamen kapalı olmayacak.

esn19 doktorun yeri bulvarda bi kavşak var ya orada hsbc bankası var yanında...zaten kavşaktaki köşedeki sitelerde...lambalarda taksiden inersin direkt siteye gir...Allah tan kolay yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…