esn19 doktorun yeri bulvarda bi kavşak var ya orada hsbc bankası var yanında...zaten kavşaktaki köşedeki sitelerde...lambalarda taksiden inersin direkt siteye gir...Allah tan kolay yerde
büyük camminin ordaki kavşak mı canım, yoksa bi sonraki kavşak mı, köşesinde marketin olduğu ? peki murat bey nasıl biri? ben çok çekiniyorum? yanındaki personelden fln da? ya bide tanıdık çıkarsa fln die korkuyorum.. offf offf

canım izmir yolundan girdiğin zaman caminin orayı geçiyosun akuğuru rentıpı falan da geçiyosun...ondan sonra lambalar var...dörtyol ağzı var hani hobyy paket büfenin orası......
murat bey gayet seviyeli bi doktor...bence davranışları dört dötlük.......ben bi doktoru aramıştım başka şehirde bana telefonda canım canım deyip duruyordu...sinir olmuştum...koyun can deridn de kasap et derdinde gibi olmuştu..

Murat bey gayet kibar seviyeli, insana güven veren biri...tavsiye ederim kesinlikle...murat beyin asistanını ise kelimelerle tarif edemem...ağladığımda elimi tutmuştu..o an yapayalnızdım...çok iyi ve çok tatlı bir bayan....beni çok rahatlatmıştı...ben memnunum doktorumdan ve asistanından...

canım bence cekinme...zaten gittiğindede görceksin...bende ilk gittiğimde çita görmüş ceylan gibiydim:)...sanki cinayet işledimde kaçıyorum polisten..:) ama öyle değil....rahat olabilirsin...

tamam elenur arkasımm . haklsın bi yerde bozulmustr . hatta bozuldu neyse bu konu kapansın daha cok bu şeklde buralarda sacma sapan yorumlar olmasınn..
dedigim gibi hepimiz aynı konu yüzünden burdayız ...
ruh hallermz normal degil...

böyle birbirimize sert cıkmamıza da hic gerek yok ...
haklı oldgnu bi kere dha dile getryorum burayı da kontrl konusunda oyaladgm için özr dilerm arkdslarmdan ....
artk sdce hymenoplsti amelytı için yazarım ...

bu yorumum yukardklerle alakasız olck cnkü girmedm kac gündür ..
aklımdydın acaba ne yazmıştr die düşndm yanii.

hakkınızı gönlünüzden helal edersenz sevnrm ...
bi dha aynı seklde oyalama falan olmıcak ( hatta bu mesaja baskalarnın cevap verp bu konunun dha cok uzamasını istemyrm ... ben sdece burayı o knyla mesgul ettgm için özr dilemk istedgmz için uzunca buraya yazayım dedm snucta tüm arkdslarmız burdn faydlnyrm sdce elanura yazmam yetersz olurdu .. evvvettt konu kapnmıstr ... asıl konumuzaa yönelk konuscmm

senin gibi seviyesizlerle muhattap olmicam bundan sonra ne yazarsan yaz cevapta vermicem...
seninle uqrasmak qibi bi derdim yok...sen dedin diye kaybolacak değilim, sana soracakta değilim nerede olup olmayacağımı ne halin varsa gör..bi daha da yazma..

bilmiyor senin üzerinden tartışılmış görünebilir ama durum farklı benim sinirlendiğim tek şey herkes doqru bir uslüp kullanarak konuşacak burda kimse kimseyi yönlendiremez zaten o görevi üstlenen yetkililer var.şımarıkça kendini bişey zannederek,eleştirerek yazılan şeylere müdahale edilemez ben bu hakkı kimseye vermem kimse beni eleştiremez cezası da muhattap qörmem o kadar....benim içinde burda bitmiştir ne elanur denilen şahsa nede başkasına verilecek cevabımda konuşacak sözümde yok..
Allah bu sıkıntıyı yaşayan bütün arkadaşlarında yardımcısı olsun...

güle güle yavrum

canım bence cekinme...zaten gittiğindede görceksin...bende ilk gittiğimde çita görmüş ceylan gibiydim:)...sanki cinayet işledimde kaçıyorum polisten..:) ama öyle değil....rahat olabilirsin...

düğün ne zaman canımm benden önce evlenceksen buraya yaz olur mu sonucu
akuğur'dan da ilerde demek, iyi ki sormuşum sana, o kadar ileride olabileceğini düşünmemiştim.
Murat bey hakkında yazdıkların içimi epey rahatlattı canım
minikperimmm ben sonucu inşallah mayıs'ın 15'inde yazacağım sana.
İnşallah olumlu güzel sonuç olur..
Sen de cuma günü kontrolden sonra yaz mutlaka, çok merak ediyorum seni de.
Senin geçiciye gerek kalmayacak inşallah ama benim yerime sorar mısın geçici 1 gün önce yapılsa ya da 8 gün önce yapılsa ne gibi riskleri olurmuş?

Geçicide iplerin görünme riski var demişti bana doktorum,bol olanlarda tabi ama daraltma yapılırsa aynı sorun olur mu bilmiyorum,bende darlık yönünden bi sıkıntı yok sende ikiside olur dedi mesela ama bol olunca böle bi risk varmış aklınızda bulunsun

nasıl yani dışardan mı görünebilirmiş? yoksa ilişki sonrasında sarkan ipler mi görünebilirmiş?

kızlarrrr 2 gün kaldı...en sonunda öğrencem....bugün 40. gün....randevum cumaya çok heycanlıyım.....doktordan çıkar çıkmaz hemen elanura haber vericem...benim tatlı arkadaşım yazar sonucu size.... esn19 canım ben geçici için sorcam çünkü benimde öyle olcak ya 8 gün önce yada bi gün önce yaptırma fırsatım olcak....sende bana sonucu yazz lütfeeeennnn dört gözle mutlu haberlerini beklicem.....

nasıl yaa olmasın lütfen.. Ben ebru Hanıma yaptırcam geçici 2 gün önce hatta. Benim bildiğim daraltmayı geçicide yapmıyorlar iyileşme süresi uzun olduğu için. Ama sorcam daraltmayıda ihtiyacım olduğundan değilde garanti olması açısından.

arkadaşlar merhaba, bende uzun süredir takip ediyorum sizi.. malesefki aynı durumdayım.. evlenmeyi düşünüyorum. henüz belirli bi tarih yok ama araştırma yapıyorum. istanbul da bulunan ve bi doktora mail attım. doç dr. harun özkan.. ve mailime gelen cvp şu:

Biz kendi geliştirdiğimiz 3 flep kaydırma yöntemi ile 15 yıldır anadan doğma hymenin aynısını yapıyoruz.Bu yöntemi Plastik Cerrahi bilgilerimiz ile geliştirdik.Lütfen bizi Flep'in ne olduğunu bile bilmeyenler ile karıştırmayınız.
Başarısızlığımız yoktur.
Ameliyattan 1 ay sonra hiç kimse sizin ameliyat olduğunuzu anlayamaz.
Anadan doğma zarın aynısını yeniden yaptığımız için ilk gece kanaması,ilişki olmazsa ömür boyu kalması gibi işlemler aynen anadan doğma zardaki gibi gerçekleşir.
Ameliyatı özel bir hastanede lokal anestezi ile ( Bölgesel uyuşturma) yapıyoruz.
Ameliyat 45 dakika sürer.
Hastamız ameliyattan hemen sonra yürüyerek hastaneden çıkar.
Ertesi gün işine gider.
Fiyatı 2.500 TL.dir.

umarım kendime ve burdaki arkadaşlara yardımcı olabilirim..

Fiyatı çok yüksek.. Ama kendinden çok emin bi cevap vermiş. Bu forumda da gidene ben denk gelmedim.. Ama ödülleri olan başarılı ve 46 yıllık tecrübeli bir doktor,,bunları da göz önünde bulundurmak lazım

Fiyatı çok yüksek.. Ama kendinden çok emin bi cevap vermiş. Bu forumda da gidene ben denk gelmedim.. Ama ödülleri olan başarılı ve 46 yıllık tecrübeli bir doktor,,bunları da göz önünde bulundurmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…