büyük camminin ordaki kavşak mı canım, yoksa bi sonraki kavşak mı, köşesinde marketin olduğu ? peki murat bey nasıl biri? ben çok çekiniyorum? yanındaki personelden fln da? ya bide tanıdık çıkarsa fln die korkuyorum.. offf offfesn19 doktorun yeri bulvarda bi kavşak var ya orada hsbc bankası var yanında...zaten kavşaktaki köşedeki sitelerde...lambalarda taksiden inersin direkt siteye gir...Allah tan kolay yerde
canım o zaman başka bi başlık açsın ve orda bu konuyu uzun uzun paylaşsın konuşsun muayene olmaya gidemesin üzülsün ama adam akıllı konustuğumuz dertleştiğimiz bi konu var ve saçma sapan yorumlarla dolu bazı kişilerin yüzünden bende haklıyım yargılamıyorum ama abartıyada gerek yok
canım canııımmmm konuşabilirmiyim gerçekten çok teşekkür ederimsanada yardımcı olalım dedim kabul etmedin neyse inşallah kanar seninkide bi sorun olmaz umarım operasyonun başarılı geçmiştir yada doktorun iyi bi doktordur sen benim muhatabım değilsin güzelim sana laf yetiştirme gibi bi çabamda olmadı sen bana bulaştın şimdi kaybol
senin gibi seviyesizlerle muhattap olmicam bundan sonra ne yazarsan yaz cevapta vermicem...
seninle uqrasmak qibi bi derdim yok...sen dedin diye kaybolacak değilim, sana soracakta değilim nerede olup olmayacağımı ne halin varsa gör..bi daha da yazma..
canım izmir yolundan girdiğin zaman caminin orayı geçiyosun akuğuru rentıpı falan da geçiyosun...ondan sonra lambalar var...dörtyol ağzı var hani hobyy paket büfenin orası......
murat bey gayet seviyeli bi doktor...bence davranışları dört dötlük.......ben bi doktoru aramıştım başka şehirde bana telefonda canım canım deyip duruyordu...sinir olmuştum...koyun can deridn de kasap et derdinde gibi olmuştu..
Murat bey gayet kibar seviyeli, insana güven veren biri...tavsiye ederim kesinlikle...murat beyin asistanını ise kelimelerle tarif edemem...ağladığımda elimi tutmuştu..o an yapayalnızdım...çok iyi ve çok tatlı bir bayan....beni çok rahatlatmıştı...ben memnunum doktorumdan ve asistanından...
canım bence cekinme...zaten gittiğindede görceksin...bende ilk gittiğimde çita görmüş ceylan gibiydim:)...sanki cinayet işledimde kaçıyorum polisten..:) ama öyle değil....rahat olabilirsin...
akuğur'dan da ilerde demek, iyi ki sormuşum sana, o kadar ileride olabileceğini düşünmemiştim.düğün ne zaman canımm benden önce evlenceksen buraya yaz olur mu sonucu
nasıl yani dışardan mı görünebilirmiş? yoksa ilişki sonrasında sarkan ipler mi görünebilirmiş?Geçicide iplerin görünme riski var demişti bana doktorum,bol olanlarda tabi ama daraltma yapılırsa aynı sorun olur mu bilmiyorum,bende darlık yönünden bi sıkıntı yok sende ikiside olur dedi mesela ama bol olunca böle bi risk varmış aklınızda bulunsun
nasıl yani dışardan mı görünebilirmiş? yoksa ilişki sonrasında sarkan ipler mi görünebilirmiş?
Geçicide iplerin görünme riski var demişti bana doktorum,bol olanlarda tabi ama daraltma yapılırsa aynı sorun olur mu bilmiyorum,bende darlık yönünden bi sıkıntı yok sende ikiside olur dedi mesela ama bol olunca böle bi risk varmış aklınızda bulunsun
arkadaşlar merhaba, bende uzun süredir takip ediyorum sizi.. malesefki aynı durumdayım.. evlenmeyi düşünüyorum. henüz belirli bi tarih yok ama araştırma yapıyorum. istanbul da bulunan ve bi doktora mail attım. doç dr. harun özkan.. ve mailime gelen cvp şu:
Biz kendi geliştirdiğimiz 3 flep kaydırma yöntemi ile 15 yıldır anadan doğma hymenin aynısını yapıyoruz.Bu yöntemi Plastik Cerrahi bilgilerimiz ile geliştirdik.Lütfen bizi Flep'in ne olduğunu bile bilmeyenler ile karıştırmayınız.
Başarısızlığımız yoktur.
Ameliyattan 1 ay sonra hiç kimse sizin ameliyat olduğunuzu anlayamaz.
Anadan doğma zarın aynısını yeniden yaptığımız için ilk gece kanaması,ilişki olmazsa ömür boyu kalması gibi işlemler aynen anadan doğma zardaki gibi gerçekleşir.
Ameliyatı özel bir hastanede lokal anestezi ile ( Bölgesel uyuşturma) yapıyoruz.
Ameliyat 45 dakika sürer.
Hastamız ameliyattan hemen sonra yürüyerek hastaneden çıkar.
Ertesi gün işine gider.
Fiyatı 2.500 TL.dir.
umarım kendime ve burdaki arkadaşlara yardımcı olabilirim..
arkadaşlar merhaba, bende uzun süredir takip ediyorum sizi.. malesefki aynı durumdayım.. evlenmeyi düşünüyorum. henüz belirli bi tarih yok ama araştırma yapıyorum. istanbul da bulunan ve bi doktora mail attım. doç dr. harun özkan.. ve mailime gelen cvp şu:
Biz kendi geliştirdiğimiz 3 flep kaydırma yöntemi ile 15 yıldır anadan doğma hymenin aynısını yapıyoruz.Bu yöntemi Plastik Cerrahi bilgilerimiz ile geliştirdik.Lütfen bizi Flep'in ne olduğunu bile bilmeyenler ile karıştırmayınız.
Başarısızlığımız yoktur.
Anadan doğma zarın aynısını yeniden yaptığımız için ilk gece kanaması,ilişki olmazsa ömür boyu kalması gibi işlemler aynen anadan doğma zardaki gibi gerçekleşir.
Ameliyatı özel bir hastanede lokal anestezi ile ( Bölgesel uyuşturma) yapıyoruz.
Ertesi gün işine gider.
Fiyatı 2.500 TL.dir.
Başarısızlığımız yoktur.
Ertesi gün işine gider.
Fiyatı 2.500 TL.dir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?