bilemiyorum bende.. yaklaşık 1 saattir araştırıyorum harun özkanı. bütün soru soranlara kesin çözerim bu durumu diyor dert etmeyin diyor. mesela aşağıya bir örnek daha paylaşayım..
SORU: merhaba hocam ben bu 15 tatilinde hymenoplasti olmak istiyorum flep yöntemi ile diğer doktorlarıda araştırdım kafama yatmayan bu operaosyonların 15-20 dk bitmesi siz 45 dk sürer demissiniz parasal sıkıntım yok ama ben konyadayım ankaraya geldiğinizi duymuştum ankaraya geliyor musunuz bilgileriniz için teşekkürler inanın ölmeyi düşünüyorum ARTIK PSİKOLOJİM ALT ÜST OLDU LÜTFEN YARDIM EDİN
CEVAP

oç. Dr. Harun ÖZKAN tarafından cevaplanmıştır.
Cevap : Sayın A.B.
Biz kendi geliştirdiğimiz 3 flep yöntemi ( Plastik Cerrahi yöntemidir) ile 15 yıldan beri anadan doğma zarın aynısını kalıcı olarak yapıyoruz.
Bu ameliyatı Özel bir Hastanede, lokal anestezi ile yapıyoruz ve 45 dakika sürüyor. Hastalarımız ameliyattan hemen sonra yürüyerek hastaneden çıkıyorlar.Tekniğimizin başarısızlığı yoktur.
Kadın doğumcular bu yöntemi bilmedikleri ve yapmadıkları için flep yöntemi diye tek flep ile hymen yapmaya çalışıyorlar. Bu şekilde tek flepin yaşaması ve ameliyatın başarılı olması imkansızdır. Ameliyattan 3 gün sonra dikişler açılır.
Ankara'ya gelip gelemeyeceğimi şimdiden bilemem.
Siz en iyisi ameliyatınızdan bir hafta önce 0532 214 33 28 den durumu öğreniniz.
Size tavsiyem,bu durumu kendinize dert etmeyiniz.Sorununuzu kesinlikle hallederiz.
İyi günler.