ikinizin de Allah yardımcısı olsun inşallah geçicek bugünler kendinizi yalnız hissetmeyin hepimiz aynı durumdayız
çok teşekkürler canım..ne olur bugün dualarınızı eksik etmeyin bizden. yarın bu saatler kurtulmuş oluruz inşallah
akdenz canım ben pazartesiye kadar mesaj yazamam dilerim ki Allah'tan yarın bizim için yeniden doğuş olur herşeyin yolunda gitmesi için çok dua edeceğim senin için... ne olur sende benim için çok dua et herkese yanımızda olan herkese çok teşekkürler duanıza ihtiyacımız var kızlar pazartesi günü herşeyin en ince detayına kadar anlatırım kendinize çok iyi bakın dualarınızı eksik etmeyin pazartesi güzel haberlerle görüşürüz inşallah....
akdeniz ve diğer arkşım inş çok güzek geçicek bizi habersz bırakmayn dualarmz sizinle.bende paramı ayarladım ancak zaman ayarlmamam lasım birde.nasıl zaman ayarlayıp giidcem blmiorum.daha akıntı için ilaç kullanıcamoff
benm hikayem akıntı var bende beyaz. rahimde polip var o yapıor sanırordum ama doktor o yapmaz normal akıntı olablr dedi. monolox ilça verdi. alıp kullanmadım daha . sizde akıntı yokmu
ben ilk gün çok korktum öyle acısız ki insan operasyon geçirdiğini unutuyor. yere küpem düşmüştü şak diye eğilip aldım kalkınca aklıma geldi. hemen tuvalete koştum ama sorun olmadı. bir de ilk gün büyük tuvaletimi yaptım.ıkınmak yasak o sıkıntı verdi. az önce doktoru aradım sorun olur mu diye korkma olmaz dedi ama 1 hafta çok dikkat et dedi. mecbur kalmadıkça hareket etmiyorum. ben de operasyona giderken seni düşündüm sln inşallah iyidir diye dua ettim senin için.
normalde 2-3 günde bir çıkan ben operasyondan beri her gün 2 kez çıkmaya başladım aksilik olup kafama takılacak ya..elimden geldiğince kayısı yiyorum sıkıntı vermesin diye. senin kanama durumu nasıl canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?