• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aylin ben mi yanlış biliyorum anlamadım canım:17: aslında bu kadar araştırmadan sonra benim herşeyi bilmem gerek:)...yakında kendim yapçam himenoplasti ameliyatını:17:....bana doktor zarın arasına parça koyup dikiyoruz demişti...o dokular kaynaşınca yeni zar oluyormuş...çizerek anlattı...ama benim parçalarda birleşme yok....dikişler düşünce(gerçi ne zaman dştüklerinide görmedim ama) ayrıldı parçalar hele sol tarafta iyce belirgin ıkınınca bilye kadar açıklık var....ben boşa kaybetmiyorum ruh sağlığımı:(((( nişanlıma düğünden önce olsun dedim o da kabul etmedi illaki o gece istiyormuş...ya adam durup kan bekleyecek böyle konuştukça stresliyim bu sefer sinir katsayım artıyo, cesaretde geliyo bana...sen öye istersin al işte ben sana böyle yaparım diyorum içimden....bende bakire erkek istiyorum o zaman...bu nasıl adaltsizlik ya...

minikperim cuma günü iyi haberler verirsin inşallah bizlere.... anlatılanlar iyice kafamı karıştırdı yalnız arkadaşlar. geçici mi kalıcı mı? geçiciyi 1 hafta öncesinden yaptırabilirim ancak. o da işe yara mı bilmiyorum. kalıcının tutmama ihtimali var ki benim yaralarım çok geç iyileşir.

böyle bi sıkıntım olsa burda seninle muhattap olmaz sıkıntıma çözüm bulmaya çalışırdım.
derdin neyse onu konuş bana laf yetiştirme seninle konuşacak bişeyim yok...

canım canııımmmm konuşabilirmiyim gerçekten çok teşekkür ederim:16: sanada yardımcı olalım dedim kabul etmedin neyse inşallah kanar seninkide bi sorun olmaz umarım operasyonun başarılı geçmiştir yada doktorun iyi bi doktordur sen benim muhatabım değilsin güzelim sana laf yetiştirme gibi bi çabamda olmadı sen bana bulaştın şimdi kaybol :3:

( Kalıcı flep yöntemiyle vajina duvarından alınan dokuyla kizlik zarında olusan yirtik onarılır...bu işlem sırasında vajina daraltma işlemi de uygulanmış olur) cevabını aldım ben. Yani eski kızlık zarı halen duruyor sadece yırtılan yerler birleştirilmiş oluyormuş canım..

( Kalıcı flep yöntemiyle vajina duvarından alınan dokuyla kizlik zarında olusan yirtik onarılır...bu işlem sırasında vajina daraltma işlemi de uygulanmış olur) cevabını aldım ben. Yani eski kızlık zarı halen duruyor sadece yırtılan yerler birleştirilmiş oluyormuş canım..

öyleyse iyiymiş ya onarım olsun tabiki de

kızlar doktoruma sordum,bu sekıldekı vakalarda mudahale genellıkle kızlık zarının hemen ön kısmında yapılmaktadır...bu sekılde kızlık zarınıza bır zarar gelmez dedi.. süper bi cevaappp:46:

Arkadaşlar, Flep yönteminde yapılan daraltma işlemi kanamanın garanti olması için mi yapılıyor acaba? Bir de flep yöntemi yapıldıysa bile düğün öncesi tamiri yapılabiliyor mu?

offf adlı arkadaşım..bende kalıcı oldum bu cuma kontrole gitcem...benimde haberimi bekleyin kızlar bakalım benim cephemde durumlar nasıl olcak..ama aynayla bakıyrum gene orası parçalı....zar girişte oluyo benim girişte parçalar var...umutsuzum ümitsizim..moralim sıfırın altında...benim kızlık zarı arasına vajina duvarından parçalar yerleştirildi...öyle flep oldu....bakalım bekliyorum bugün 38. gün...38 gün geçti ağlamalarla ve eziyetle dolu...her dakikasını doludolu yaşadım...bu operasyonu olmuş olduğum halde kafam karışık......yinede bir umut diyor insan...belki başarılı olur diye...şimdiki aklım olsa yaptırmazdım falan diyemiyorum o moral bozukluğuyla bana ne deseler kabul ederdim....kafam hergün karışıyor...daha beter oluyorum...
herkese selam kızlar... yıllardır takip ediyorum burayı, ama üye olmak yeni nasip oldu. minikperimm senin yazdıklarından cesaret bulup murat beyle görüştüm, benim zamanım az olduğu için bana kalıcıyı tavsiye etmedi. o yüzden ben geçici yaptıracağım yakın zamanda. inşallah hepimiz kurtuluruz bu durumdan.
Hiç geçici yaptırıp da sonuç alan yok mu tanıdığınız bildiğiniz?

herkese selam kızlar... yıllardır takip ediyorum burayı, ama üye olmak yeni nasip oldu. minikperimm senin yazdıklarından cesaret bulup murat beyle görüştüm, benim zamanım az olduğu için bana kalıcıyı tavsiye etmedi. o yüzden ben geçici yaptıracağım yakın zamanda. inşallah hepimiz kurtuluruz bu durumdan.
Hiç geçici yaptırıp da sonuç alan yok mu tanıdığınız bildiğiniz?

senin dügünün yakın zamanda mı?? geçicinin daha garanti olduğunu biliyorum..

senin dügünün yakın zamanda mı?? geçicinin daha garanti olduğunu biliyorum..
clooo düğünüm bu yaz ama nikahımız önce olacak bizim, ve nikah olduğu zaman ilişkiye gireceğiz.. zaten kalıcıyı çok iyi korumak lazım okuduklarıma göre. ama benim için bu pek mümkün değil. mailleştiğim doktor da bana geçicinin maksimum 7-8 gün önce yapılabileceğini, ama en uygun zamanın 3-4 gün önce olduğunu yazmış. ne kadar sürer acaba işlem, nasıl ortadan yok olacağım bilemiyorum, off offf

clooo düğünüm bu yaz ama nikahımız önce olacak bizim, ve nikah olduğu zaman ilişkiye gireceğiz.. zaten kalıcıyı çok iyi korumak lazım okuduklarıma göre. ama benim için bu pek mümkün değil. mailleştiğim doktor da bana geçicinin maksimum 7-8 gün önce yapılabileceğini, ama en uygun zamanın 3-4 gün önce olduğunu yazmış. ne kadar sürer acaba işlem, nasıl ortadan yok olacağım bilemiyorum, off offf

on onbeş dakika sürüor ortalama canım doktoruna yakın yerdeyse sadece 1 saat kayboluyorsun o kadar..

Arkadaşlar, Flep yönteminde yapılan daraltma işlemi kanamanın garanti olması için mi yapılıyor acaba? Bir de flep yöntemi yapıldıysa bile düğün öncesi tamiri yapılabiliyor mu?
daraltma vajina ilişki soncu genişleyenlere yapılıyor bildiğim kadarı ile. Bir de flep yapılsa bile düğün öncesi tamiri yapılabilirmiş.

daraltma vajina ilişki soncu genişleyenlere yapılıyor bildiğim kadarı ile. Bir de flep yapılsa bile düğün öncesi tamiri yapılabilirmiş.

ben daraltma yaptırmanı öneririm eğer gecicide olma ihtimali varsa tabiki çünkü çoğu arkadaşınkı bence daraltmadan kanıyor..

on onbeş dakika sürüor ortalama canım doktoruna yakın yerdeyse sadece 1 saat kayboluyorsun o kadar..
doktoruma çok yakın değilim canım, ama en azından aynı şehirdeyim. aslında ankaraya ebru hanıma gidebilmeyi isterdim, ama imkansız :( inşallah bu 1 saat içinde nişanlım beni aramaz. işten izin alıp gideceğim, işyerim de epey uzak doktora. işlemi yaptırmaktan çok, yakalanmaktan korkuyorum :(

ama daraltma için vaktim yok ki benim. daraltma yaptırsam kaç günde iyileşir ki?

doktoruma çok yakın değilim canım, ama en azından aynı şehirdeyim. aslında ankaraya ebru hanıma gidebilmeyi isterdim, ama imkansız :( inşallah bu 1 saat içinde nişanlım beni aramaz. işten izin alıp gideceğim, işyerim de epey uzak doktora. işlemi yaptırmaktan çok, yakalanmaktan korkuyorum :(

onu bilmiyorum işte doktora sor bence eğer gecicide daraltmada yapma şarsı varsa yaptır riske atma..

onu bilmiyorum işte doktora sor bence eğer gecicide daraltmada yapma şarsı varsa yaptır riske atma..
ben doktora geçici her koşulda yapılabiliyor mu diye sordum, merak etmeyin her koşulda yaparız, yeter ki 3-4 gün önce gelin yazmış. Ama ben önceden bi gidip muayene olacağım, çünkü kaşıntı problemim var benim :(

Cloo, sen Ebru hoca ile aynı şehirde misin? Düğün öncesi seni de çağırdı mı? Ben başka şehirdeyim ve gitmem gerekiyor ancak düğünden önce yarım gün nasıl ortadan yok olacağım onun paniğindeyim.

ben doktora geçici her koşulda yapılabiliyor mu diye sordum, merak etmeyin her koşulda yaparız, yeter ki 3-4 gün önce gelin yazmış. Ama ben önceden bi gidip muayene olacağım, çünkü kaşıntı problemim var benim :(

mantar mı var? Aynı gün yapılıorsa onuda yapıolardır kesin ben kalıcı felp yaptırdım Allah nasip ederse temmuzda düğünüm var inşallah herkez kurtulur bu dertten..

Cloo, sen Ebru hoca ile aynı şehirde misin? Düğün öncesi seni de çağırdı mı? Ben başka şehirdeyim ve gitmem gerekiyor ancak düğünden önce yarım gün nasıl ortadan yok olacağım onun paniğindeyim.

evet canım çağırdı malesef ben aynı şehirdeyim nasıl gidicem diye düşünüyorum :( sen demi ebru hanıma yaptırdın?

Back