aylin ben mi yanlış biliyorum anlamadım canımaslında bu kadar araştırmadan sonra benim herşeyi bilmem gerek:)...yakında kendim yapçam himenoplasti ameliyatını
....bana doktor zarın arasına parça koyup dikiyoruz demişti...o dokular kaynaşınca yeni zar oluyormuş...çizerek anlattı...ama benim parçalarda birleşme yok....dikişler düşünce(gerçi ne zaman dştüklerinide görmedim ama) ayrıldı parçalar hele sol tarafta iyce belirgin ıkınınca bilye kadar açıklık var....ben boşa kaybetmiyorum ruh sağlığımı
((( nişanlıma düğünden önce olsun dedim o da kabul etmedi illaki o gece istiyormuş...ya adam durup kan bekleyecek böyle konuştukça stresliyim bu sefer sinir katsayım artıyo, cesaretde geliyo bana...sen öye istersin al işte ben sana böyle yaparım diyorum içimden....bende bakire erkek istiyorum o zaman...bu nasıl adaltsizlik ya...
minikperim cuma günü iyi haberler verirsin inşallah bizlere.... anlatılanlar iyice kafamı karıştırdı yalnız arkadaşlar. geçici mi kalıcı mı? geçiciyi 1 hafta öncesinden yaptırabilirim ancak. o da işe yara mı bilmiyorum. kalıcının tutmama ihtimali var ki benim yaralarım çok geç iyileşir.