yasamaktansa mesajları okurken senin yazdıklarını gördüm.sende özkan beye gitmişsin kontrol için.bende kontrol için gitmeyi düşünüyorum.sen naptın gittiğinde ? kayıt alıyolarmı?bana biraz anlatırsan çok sevinecem.

özkan bey çok iyi çok tatlı biri bende gittim antepteyim

Son düzenleme:

ben özkan aydın leyleke muayene oldum..cok iyi bir doktor..kızlık zarıma baktırmak istiyorum dedim..zaten adam docent bilgili bu konuda..tabı bana sağlam sen kızsın demesine ragmen ben paronayak oldugum için bir kez daha yanına gidicem :) sormak istediğin bişe varsa cevaplarım

canım valla bende çıldırmak üzereyim yani başımı alıp gidesim var kimse beni sakinleştiremiyor, inandıramıyor bu konuda bi daha muayene olmakta istemiyorum yani o dr. kafamı çok karıştırdı ne demek istedi hiç bilmiyorum.

saol...eğer sana sağlam,birşey yok demişse bence hiç takma kafana.çünkü bu okadar da karmaşık birşey değil bence.az çok anatomi biliyorum.eğer içim rahatlasın diyorsan bence başka bir doktora git aynı doktora gitmen biraz mantıksız canım.ben sana kayıt alıyolarmı bunu sorcam? birde utanırım ben konuşamam onu napıcam ki

Kızlar bişey sorcam sadece v.jn. nın dar olması da kanamaya neden olur mu
bilgisi olan varsa lütfen yazsın..

canım benim bilgilerime göre sana anlatayım:
vajina dediğimiz kısmı,kadın genital organından içeri doğru giden bir yol gibi düşün.burası kaslardan oluşmuş bir yapı.
kızlık zarı ise vajinanın dış ortama açıldığı deliğin etrefındaki etli kısım.yani benim fikrimi sorarsan;vagina darlığı yada genişliğiyle kızlık zarının alakası yok dolayısıyla kanamanın da yok.eğer vaginanın girişindeki delik yani kızlık zarıyla çevrili olan delik eğer küçükse ve herhangi bir açılma yapıcak kısım yoksa kanama olur.bu benim yorumlarım.tabiki bunun cevabını en iyi doktorlar bilir.

o bu degilde ben hymenoplsti olursam .
ihtiyacım olmasa da daraltma işlemini yaptırcam ..
dha garnti geliyır bna..

Boşa sevinmişim desene kanama olmama ihtimali yükseldi yani ne yapıcam ben bi çözüm bulmam lazım

kayıt alıyorlar tabıkıde.ama ben girişte kist için geldim dedim..öle kayıt ettiler..gercekten de kist var bende..nese ben girdim ultrasyon olan odaya hemsire beni ultrasyon için hazırlıyor falan ,ben direk hemşireye dedim ki kızlık zarıma da baktırıcaktım aklımda bikaç soru var dedim..oda tamam doktor ultrasyonla baksın ona da bakar dedi..doktor geldi ultrasyona baktı kistime,birşey bile sormadan kızlık zarına da bakalım bi dedi..onlar için bu cok normal bir olaymıs gibi:) ama bakar bakmaz sen kızsın dedi..işinde uzman oyuzden tekrar ona gitmek istiyorum..birde bu dikme işlemlerinde en iyisi o...ona güveniyorum ama işte insan genede tedirgin oluyor..

hımm...anladım cnm.benimde özel günlerim çok sancılı geçiyo onun için geldim derim ozaman doktora? bide kızlık zarına bakarkaen falan yanınızda hemşire de var mıydı? peki dikme işlemlerinde en iyisi olduğu kanısına nasıl vardın canım:44:

cnm özlden masj atyrm dolmus ? nasılsınn??

bilmiyor bişe soracam sana.sende mi hymenoplasti olacaksın yoksa senin durumunda mı daha belli değil?yani kontrole gittin mi?

bilmiyor bişe soracam sana.sende mi hymenoplasti olacaksın yoksa senin durumunda mı daha belli değil?yani kontrole gittin mi?

ya canım aslında ben kontrle gtmedm hani kızlıgn bozulmustr die bşey demedler ama ..
hani ben emn gbi bişey oldum . sdce duyup emin oluyım diodum .
snra vazgectm bi de onun için riske grmeye gerek yook ..
malum evli dglm ..
kayt baba üstnde falan..
hymenplsti olcm inş cnm benn

şahap inmez'e gittim canım ben. bakalım sonuç mayısta belli olacak. tutup tutmadığını haber vereceğim.

cnm mutlaka haber ve rolur mu mayısın kacı gbi sonucu ögrenrsn ..
bnde param yetsmicegi içn sanırsam ona yaptrcm mayısta gbi..
bakalm nasıl olckk ...
eger tutmazsa para almadn falan amlyt yapr mı pekii

kızlaar merhaba...uzun zamandır aklımdasınız ama insan rahatlayınca o kadar giremiyor foruma...merak ettiklerinize cevap yazmaya çalışırım. Ben ankarada hymenoplati oldum, flep yöntemiyle Ebru Zülfikaroğlu hocama. aslında çok zor karar verdım ama karar verip bu ameliyatı olunca da kendime güvenm geldi ve evlendim. 2.5 ay önce düğünüm oldu. ve ilk gece kanamam oldu. sorun yaşamadım. Ebru hanım yaptıkdan sonra 1 kere kontrole çağırdı ve kesin dikişlerin tutmuş sana garanti veriyorum dedi. Ben de ona güvendim ve güvenimin karşılığını da aldım. Düğün öncesi kontrole de gitmedim. Kanamam sonraki ilişkilerde de oldu herhalde daraltma yapmıştı o yüzden. Şimdi çok mutluyum güzel bir ailem oldu şükürler olsunn darısı hepinizin başına...

senın adına oyle cok sevındım kı..keske benım de aynı sansım olsaydı....(

canımmmmmmmm öyle sevındım kı nolur bızlere de dua et olur mu... ben de ebru hocaya oldum daraltma da yaptı.. umarım senın gibi bizlerin de yuzu guler. ilk gece naptın. nelere dıkkat ettın. pozisyon felan önemlı mı.. nasıldı adım adım anlatırsan faydalanırız. çok saol.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…