canım okadar yogun ki biryere gideceğini sanmıyorum..benim adetim düğünüme denk geliyor..ben de geciktirici hap yazmasını istedim..o da düğünden bir hafta önce gel yazarım dedi..ben de burdasınız di mi dedim..güldü tabiki dedi..yani o yerin sahibiymiş..gitmeyecekmiş merak etme..ama hemşireler biraz gıcık..oyuzden sen onlarla arayı iyi tut..mümkünse yanında biri olsa daha iyi olur...çünkü benım gördüğüm kadarıyla hemsireler pek yardımcı değil...doktor cok yogun olmasına ragmen sakin..ya elanur birşey sorucam..yanlıs bakmamıstır dimi bu doktor..yani bi terslik cıkar diye halen içimde korku var..ama senin sayende gittim bu doktara ..çok tesekkür ederim..
inş bişey yapmamıştır ya.bazende diyorum ki bu düşündüğüm gibi birşey yapması imkansız.nasıl yapabilir ki diyorum.ama yıllar sonra araması,tuhaf lafları tekrar böyle şeyleri sokuyo kafama ölecem ya dertten...ya bişe yapmışsa :18:cesaretimi bi an önce toplayıp kontrole gidecem.özkan bey dediğiniz nasıl bir doktor peki?
inş bişey yapmamıştır ya.bazende diyorum ki bu düşündüğüm gibi birşey yapması imkansız.nasıl yapabilir ki diyorum.ama yıllar sonra araması,tuhaf lafları tekrar böyle şeyleri sokuyo kafama ölecem ya dertten...ya bişe yapmışsa :18:cesaretimi bi an önce toplayıp kontrole gidecem.özkan bey dediğiniz nasıl bir doktor peki?
ben özkan aydın leyleke muayene oldum..cok iyi bir doktor..kızlık zarıma baktırmak istiyorum dedim..zaten adam docent bilgili bu konuda..tabı bana sağlam sen kızsın demesine ragmen ben paronayak oldugum için bir kez daha yanına gidicem :) sormak istediğin bişe varsa cevaplarım
ben özkan aydın leyleke muayene oldum..cok iyi bir doktor..kızlık zarıma baktırmak istiyorum dedim..zaten adam docent bilgili bu konuda..tabı bana sağlam sen kızsın demesine ragmen ben paronayak oldugum için bir kez daha yanına gidicem :) sormak istediğin bişe varsa cevaplarım
Kızlar bişey sorcam sadece v.jn. nın dar olması da kanamaya neden olur mu
bilgisi olan varsa lütfen yazsın..
canım benim bilgilerime göre sana anlatayım:
vajina dediğimiz kısmı,kadın genital organından içeri doğru giden bir yol gibi düşün.burası kaslardan oluşmuş bir yapı.
kızlık zarı ise vajinanın dış ortama açıldığı deliğin etrefındaki etli kısım.yani benim fikrimi sorarsan;vagina darlığı yada genişliğiyle kızlık zarının alakası yok dolayısıyla kanamanın da yok.eğer vaginanın girişindeki delik yani kızlık zarıyla çevrili olan delik eğer küçükse ve herhangi bir açılma yapıcak kısım yoksa kanama olur.bu benim yorumlarım.tabiki bunun cevabını en iyi doktorlar bilir.
Boşa sevinmişim desene kanama olmama ihtimali yükseldi yani ne yapıcam ben bi çözüm bulmam lazım
saol...eğer sana sağlam,birşey yok demişse bence hiç takma kafana.çünkü bu okadar da karmaşık birşey değil bence.az çok anatomi biliyorum.eğer içim rahatlasın diyorsan bence başka bir doktora git aynı doktora gitmen biraz mantıksız canım.ben sana kayıt alıyolarmı bunu sorcam? birde utanırım ben konuşamam onu napıcam ki
kayıt alıyorlar tabıkıde.ama ben girişte kist için geldim dedim..öle kayıt ettiler..gercekten de kist var bende..nese ben girdim ultrasyon olan odaya hemsire beni ultrasyon için hazırlıyor falan ,ben direk hemşireye dedim ki kızlık zarıma da baktırıcaktım aklımda bikaç soru var dedim..oda tamam doktor ultrasyonla baksın ona da bakar dedi..doktor geldi ultrasyona baktı kistime,birşey bile sormadan kızlık zarına da bakalım bi dedi..onlar için bu cok normal bir olaymıs gibi:) ama bakar bakmaz sen kızsın dedi..işinde uzman oyuzden tekrar ona gitmek istiyorum..birde bu dikme işlemlerinde en iyisi o...ona güveniyorum ama işte insan genede tedirgin oluyor..
kızlar akşam dikişlerimden biri daha doğrusu düğümlerimden biri düştü..bildiğiniz dikiş ipi gibi....12 gün oldu yaptıralı....ama diğer dikişler ayan beyan duruyor, koyu mor ipliklerle...bide bugün çok kanamam oldu inşallah adettendir, çok kaln geldi ve kesildi.......gerçi tutup tutmadığını bilmiyorum ama yapacak bişeyim yok mecburum 20 nisanı beklemeye....((((
bilmiyor bişe soracam sana.sende mi hymenoplasti olacaksın yoksa senin durumunda mı daha belli değil?yani kontrole gittin mi?
şahap inmez'e gittim canım ben. bakalım sonuç mayısta belli olacak. tutup tutmadığını haber vereceğim.
kızlaar merhaba...uzun zamandır aklımdasınız ama insan rahatlayınca o kadar giremiyor foruma...merak ettiklerinize cevap yazmaya çalışırım. Ben ankarada hymenoplati oldum, flep yöntemiyle Ebru Zülfikaroğlu hocama. aslında çok zor karar verdım ama karar verip bu ameliyatı olunca da kendime güvenm geldi ve evlendim. 2.5 ay önce düğünüm oldu. ve ilk gece kanamam oldu. sorun yaşamadım. Ebru hanım yaptıkdan sonra 1 kere kontrole çağırdı ve kesin dikişlerin tutmuş sana garanti veriyorum dedi. Ben de ona güvendim ve güvenimin karşılığını da aldım. Düğün öncesi kontrole de gitmedim. Kanamam sonraki ilişkilerde de oldu herhalde daraltma yapmıştı o yüzden. Şimdi çok mutluyum güzel bir ailem oldu şükürler olsunn darısı hepinizin başına...
kızlaar merhaba...uzun zamandır aklımdasınız ama insan rahatlayınca o kadar giremiyor foruma...merak ettiklerinize cevap yazmaya çalışırım. Ben ankarada hymenoplati oldum, flep yöntemiyle Ebru Zülfikaroğlu hocama. aslında çok zor karar verdım ama karar verip bu ameliyatı olunca da kendime güvenm geldi ve evlendim. 2.5 ay önce düğünüm oldu. ve ilk gece kanamam oldu. sorun yaşamadım. Ebru hanım yaptıkdan sonra 1 kere kontrole çağırdı ve kesin dikişlerin tutmuş sana garanti veriyorum dedi. Ben de ona güvendim ve güvenimin karşılığını da aldım. Düğün öncesi kontrole de gitmedim. Kanamam sonraki ilişkilerde de oldu herhalde daraltma yapmıştı o yüzden. Şimdi çok mutluyum güzel bir ailem oldu şükürler olsunn darısı hepinizin başına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?