Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saat 4 yonunde açığım vardı benım. daha önce beraberliğim olmustu o yuzden oldum ben.
gitti cnm bılıyorum. öyle olsa dr.umda derdi gerek yok die. az önce dr.umla mailleştim. operasyon olalı ben ortalama 75 gun oldum.. we operasyona bağlı, hani burada arkadaşlar diyor ya operasyondan snra kanama oldu felan dıye. benım bır damla bıle ne kanamam ne sızım oldu.. normal mi diye sordum doktoruma.. kötü bişey yok vajınan geniş olmadığı için dar alanda çalıştık yazmış.. vay be sevındımbıde daraltma yaptı hepten dapdar oldum yaniii
![]()
Kızlar kızlık zarımda saat 3 yönünde yırtık var hymenplasty olmam gerekir mi ilk gece kanamam olur mu?
yani dr önce yırtık dedi sonra toplu iqne başı kadar çentik dedi bu ne demek lütfen yardımcı olun
off seni çok iyi anlıyorum..bende doktora gittim..birşey yok kızzın,kanaman olur demesine ragmen böyle korkuyorum güvenemiyorum hala..insanın aklında hep sorular kalıyor..
AYNEN YAAA deli olucam hep kötüye odaklıyorum kendimi sinirlerim çok bozuk
ben düğüne yakın birkez daha kotrole gidicem..maksat emin olmak..sende eger aklına yatmadıysa baska bir doktora muayene olabılırsın..bende hiç ilişkiye girmedim bende çentik falan da var demedi.gayet iyi kanaman olur dedi..ama içim rahat olsun diye bir kez daha doktora gidicem..sendeki kanamanın sebebi ne acaba..benim muayeneden sonra hiç kanamam olmadı
duygularımı,hissettiklerimi,hayal kırıklığımı nasıl anlatabilirim bilemiyorum.ellerim titrerken gözlerim dolu doluyken içimi dökmek için sağımda solumda en yakınımda kimse yokbu düşünce beni bitirecek yıllaaaaaaaar önce aşık olduğum onun mutluluğunu kendimden daha çok düşündüğüm erkek arkadaşım ayrıldıktan 4yıl sonra beni arayıp;sana ulaşmak için çok uğraştım...sadece hakkını helal etmen için aradım dedi.bende neden helal etmemi istiyosun dediğimde sana yaptıklarım için dedi.ama bana beni sevmemekten başka üzmekten başka birşey yapmadıki.aramızda bişeler de geçmedi.o telefondan sonra aklıma öyle şeyler geliyorki kafayı yiyeceğim.ben erkek arkadaşımın ailesiyle tanışmak için evlerine gitmiştim ve orda kaldım.acaba diyorum ben uyurken beni bayıltıp bana tecavüz etti sonrada vicdan azabı çekip bunca yıl aradan sonra helallik mi istiyor????? okuduğum bölüm nedeniyle anatomide öğrendiğimiz kadarıyla kızlık zarının yapısını biliyorum.
çentikler var bikaç yerde.acaba kuruntularım doğrumu ya kafayı yicem![]()
belırsızlıkler ve ıhtımaller ıle yasamak çok zor. sureklı böyle düşünüp durmak yerıne bır dr.a görunsen? şimdi biz ne desek boş. en doğrusunu yalnız Allah bılır. O'na sığın. ve git muayene ol canım...
Eğer ki öyle bişey yaptıysa da ona yazıklar olsun... Öbür dünyada yakasına yapışırsın ama bızlerde de çok hata var işte. gidip orada kalmak gibi, inanmak güvenmek gibi... cahildik, kandık. herşeyin çaresi var, üzülme....
çok sağol canım.biliyorum.....güvenmek saf saf inanmak...ağzından çıkan her lafı doğru bilmek...kendim nasılsam onuda öyle sanmam çok büyük bir hata...bir de bana ''hala eskisi gibi safmısın?'' demişti bir anlam verememiştim.okadar hikayeler kuruyorum ki aklımdan neler geçiyormuayeneye nasıl giderim ben utancımdan yapamam ki.normalde zaten çekingen birisiyim.böyle birşey için nasıl giderim.nasıl anlatırım doktora
![]()
peki bi kere kendini yenip doktora gitmek yerine, her gun böyle kafana takmakla ne kazanacaksın... senın doktora anlatmanı gerektırcek birşey yok ki... sadece kızlık zarı muayenesi olmak istiyorum dersin olur bıter açıklama yapmana gerek yok. hangi ildeysen o ilde en ıyı dr. u araştır.
aylın daraltmadan olabilir cnm. bana söylemedi gerçi ebru hoca çok daralttım az daralttım die. sadece daraltmada yaptm dedi.
cesaretimi toplayıp gitmem gerek biliyorum...keşke yanımda olacak birileri olsa...off ne zor bir durum bu ya.
hangı sehırdesın cnm.
antepteyim canım...
özkan bey die bi doktr var orda baya ii die dydum gt cnm kntrle inş bsey olmamstr ama cocuk bayaa degsk konusmus hala safmıısn flana die?