dikiş kendiliğinden eriyecek yoksa erimeyen ip olsa kendi düşecek olsa orada iz kalır... doktorun demek istediği düğüm... başlarken attığı o düğüm düşecek bir tek. betateta hangi dr. cnm?

ayy gene okudum burayaı kafam allak bullk oldu ..
ztn kac gdr ailemde bi garp davrnyr acaba ögrendler mi telaşesi içerisndeym ...
üff ne kötü bişeymiş bu ya...

dikiş kendiliğinden eriyecek yoksa erimeyen ip olsa kendi düşecek olsa orada iz kalır... doktorun demek istediği düğüm... başlarken attığı o düğüm düşecek bir tek. betateta hangi dr. cnm?

şahap inmez'e gittim canım ben. bakalım sonuç mayısta belli olacak. tutup tutmadığını haber vereceğim.

cnm bnde yaptrrsam ankarada yaptrblrm gbi gözkyr ..
smdlk bi ebru hnmn üzrnde baya yogunlştm ..
sahap bey de ankardaymı sanırsam ..
memnunmsun?
sana bi dhaa gelme demş ya nasl emn olbldi hemn?
bilgi verrmsn cnm?
bi de kullndgı ipler emilen cinsinde mi???

evet ankara'da. şu an ne desem yalan olur. ben de ebru hanımı düşündüm hep ama daha önce de dediğim gibi para meselesi ve bir arkadaşımın olumsuz sonuç alması sebebiyle tercih etmedim. reklam yapıyor falan dediler de, benim ne çıkarım olur bu durumdan. kendi derdime düşmüşüm zaten. yaptıranların yazmasını istediğim, merak ettiğim her şeyi yazmaya çalıştım sadece. operasyondan sonra kanamam çok oldu. ağrım oldu üç gün. 13. gün bugün. evlenmeden bir şey diyemem. doktor iyi bir doktordu ama. sakinleştirici yaptı ve hayatımda hiç bu kadar güzel bir şey yaşamamıştım. öyle rahatlatıyor ki insanı :) gitsem de bir daha yapsa bile dedim sonra. vajinamı yıkadı, bir sürü uyuşturucu iğne yaptı ama canım yanmadı. bir saat sürdü operasyon. eski zarımı kesti aldı. baya güzel görünüyor şu an. ama dikişlerim görünüyor. 45 günde tamamen iyileşeceksin dedi. bir ayım var daha... çok fazla para istiyorlar. ben buna çok kızıyorum. 2200 ne demek ya? tamamıyla insanların zor durumda olmalarından faydalanıyorlar. o paraları biz dişimizden tırnağımızdan artırıyoruz. çok zor şartlarda gidiyor herkes. biraz daha vicdanlı olmalılar bence. birkaç doktor daha araştırdım ben ama bana uzak olduğu için gidemedim onlara. onların fiyatı da daha uygundu.

zaraı kesti demissin ya cnm ..
yani fleb kaydırma mı oldn sen??
anlamadım yani sonra orayaı nasl dikti yani kesip??
bide cnm 1 saat demssn ya localle mi oldn genel anestezyle...??
ay sorma cnm .. oryaa altı üstü dikş atyrlar ?
ve hani bunu bi yeerde okumsstm bi kız dogm evndeki ebeye dktrms dgnnde yakn zmnda önce kanama sı olms..
ben bi de seyi anlmadm cnm ?
doktr hani neden dedi bi dha gelme die aa tamam senin dokun uygun kaynar bu gzlce dktm tarznda mı??
bi de güven verdş mş cnm?

ben reklm yaptgnı dşnmyrm cnm .sdce blgi ver ki ona göre anlıım istyrm ..
özlden yazrdm ama msj hakkn yok die ordan konusmırz cnm.

eski zarı kesmiş sonradan gördüm ben. duvarlardan kazıyarak yeni zar yapmış. orjinalinden güzel olmuş öyle dedi. ben garantili çalışırım gelme dedi. benim dokumla alakası yok sanırım. ben işimde çok iyiyim dedi. kendine acayip güveniyordu ama ben öyle işi şansa bırakamam. son üç gün bi fırsatını bulup mutlaka gideceğim. doktora bakarsan hiç sorun yok. her şey iyi. kontrole bile gelme dedi. herkes bunu yapamaz, sık sık çağırırlar ama ben çağırmam dedi. onca laftan sonra tutmazsa bak sen.
ya tutmazsa dedim. tutup tutmama gibi bi durumu yok dedi. nasıl yani ya dikişler tutmazsa dedim. senin dikişle alakan yok zarın tamam dedi. ne demek istedi anlamadım. zaten sakinleştiriciyi yemişim, üstüne bi de ağlamışım. safa dönmüştüm iyice. 2 ya da 3 mayısta gitmeye çalışacağım.
lokal anestezi oldum ben. ama sakinleştirici yapmasaydı zor geçerdi. gerek yok sakinleştiriciye diye düşünmüştüm ama iyi ki yapmış.

cnm ebru hnm mesela tutmazsa gecicide yapyr bu adam tutmama ihtmlini bile vermems ..
garip acıkcası ..
inş tutr yaa .. hem bak egerr öyle dedyse bnm aklıma su geldi.
mesela zarın bi kısmını tutmustur. onu hoop katsı taraftaki duvarına dikmşmidi acaba?
yani garip
.
sonra arayp konustun mu peki?
bi de ben bakıyrm bnde sanki 2 delk gbi bsey gözkyr kafam karstı cnm ya?
bi de ne kadra olmustun sen?

yok zarı gördüm valla olduğu gibi almış. 1300 verdim ben. sonra aramadım da. adet olacağım yakında onu bekliyorum. bittikten sonra bir sorun falan olursa ararım. onun dışında zaten tutmadıysa bile düğünden önce yapılacak bir şey yok. gene son 3 güne kalıyor. tutmazsa dediğimde şaşırdı adam. nasıl yani dedi. dikişler tutmazsa dedim, senin dikişlerle işin yok ki dedi. hangi teknikle nasıl bir şey yaptı bilmiyorum. vajinayı da daraltmış. genetik bi genişlik varmış. zevk almanı engeller dedi. aynayla deliği gösterdi. kalemin arkası kadardı. minicik bir şey olmuş.

cnm ben asla reklam yaptığına filan inanmıyorum bunu söyleyenler önce kimin reklam yaptığına baksınlar herşey anlaşılıyor..forumu biraz dikkatli takip eden arkadaşlarım çok rahat anlıyordur..doktorun söylediklerine gelince umarım kendine olan bu güveni haklıdır..ama bencede sen kendini garantiye al ve mutlaka kontrole git..sonucunu merakla bekliyorum buraya yazmayı lütfen ihmal etme..

ilk fırsatta mutlaka yazacağım. neler hissettiğinizi ve sonucu nasıl merak ettiğinizi çok iyi biliyorum. ben de kendi sonucumu merak ediyorum

acaba nasıl bi teknkle yapıyr cnm keşke sorsaydn ya ..
merak ettm bnde smdi .
bakalm senin sonucuna göre bsey yapıcam ben de..
evllk zart zurt bseyler yok ..
ilk gnkü gbi olsun .. istyrm hc bsey olmamıs gbi inş olur o da

Kızlar kuzenim aradı kanaması hala geçmemiş. Sizce normal mıdır? Bende bu kadar olmamıştı cok azi...ama Ebru hanım sanki daraltmayi çok yaptım demişti kuzenime sizce ondan mıdır? Kuzenim daha önce kürtaj da olmuştu da vajinasi genismis...

kızlar akşam dikişlerimden biri daha doğrusu düğümlerimden biri düştü..bildiğiniz dikiş ipi gibi....12 gün oldu yaptıralı....ama diğer dikişler ayan beyan duruyor, koyu mor ipliklerle...bide bugün çok kanamam oldu inşallah adettendir, çok kaln geldi ve kesildi.......gerçi tutup tutmadığını bilmiyorum ama yapacak bişeyim yok mecburum 20 nisanı beklemeye....((((

aylın daraltmadan olabilir cnm. bana söylemedi gerçi ebru hoca çok daralttım az daralttım die. sadece daraltmada yaptm dedi.

perimmmm yoksa hala bakıyor musun.... adet kanıdır o iyi düşün sen... adet olunca iplik iplik gelıyor böyle kan.. benımde öyle olmustu...

Kızlar kızlık zarımda saat 3 yönünde yırtık var hymenplasty olmam gerekir mi ilk gece kanamam olur mu?
yani dr önce yırtık dedi sonra toplu iqne başı kadar çentik dedi bu ne demek lütfen yardımcı olun

canım sen takmaaaaaaa senın kanamamanın olması için ilk gece toplu iğne başından daha ufak bı penis girmeli ki kanamasın :)) kanaman olur zedelenme war sadece ufak bişiy demek istemiş doktor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…