• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canım psikolojim bozuldu benim kendimden eminim ama yinede kalktım tek başıma kimseye haber vermeden dr a gittim muayene oldum bana bunları söledi
ona rağmen yani çentik var ama bakiresin dedi yaa kafayı yedim bu ne demek diye o gün bugündür toplayamadım kendimi ya ilk gece kanamam olmazsa diye çatala oturmak sinirlerimi yıprattı benim

ama hiçte ilişkiye girmemişsin korkma.. önemlı olan da bu değil mi zaten? çok kafanı kurcaladıysa başka dr.a da git ama bana sorarsan kurcalama. sen kendinden emınsen hiç önemı yok... yakın mı düğün.

ama hiçte ilişkiye girmemişsin korkma.. önemlı olan da bu değil mi zaten? çok kafanı kurcaladıysa başka dr.a da git ama bana sorarsan kurcalama. sen kendinden emınsen hiç önemı yok... yakın mı düğün.

45 gün kaldı düqüne yani niye böyle oldum diyorum kendi kendime mutluluqumu bile yaşayamıyorum ya kanamam olmazsa diye düşündükçe çok korkuyorum hiç ilişkiye girmedim ama buna raqmen çentik falan deyince dr ondan sonra da bana su iç ultrasonla bakıcam dedi ultrasonu karnımda gezdirdi ve bana kist olduğunu söledi ben eve gelince de çok yoğun kanamam oldu tabi bunlarda tetikledi beni böyle korktum tabi bu halden

45 gün kaldı düqüne yani niye böyle oldum diyorum kendi kendime mutluluqumu bile yaşayamıyorum ya kanamam olmazsa diye düşündükçe çok korkuyorum hiç ilişkiye girmedim ama buna raqmen çentik falan deyince dr ondan sonra da bana su iç ultrasonla bakıcam dedi ultrasonu karnımda gezdirdi ve bana kist olduğunu söledi ben eve gelince de çok yoğun kanamam oldu tabi bunlarda tetikledi beni böyle korktum tabi bu halden

ultrason ne alaka ya.

önce kendi isteqimle alttan muayene oldum kızlık muayenesi sonra da adet düzensizliqim var dedim oda ultrasonla muayene etti 8.5 cm boyunda kist var dedi eve gelincede ben kanmam oldu 5,6 qün sürdü başka dr. sordum nie oldu bu kanama diye kistten dolayı olmuştur dedi

önce kendi isteqimle alttan muayene oldum kızlık muayenesi sonra da adet düzensizliqim var dedim oda ultrasonla muayene etti 8.5 cm boyunda kist var dedi eve gelincede ben kanmam oldu 5,6 qün sürdü başka dr. sordum nie oldu bu kanama diye kistten dolayı olmuştur dedi

boyutu hakkında ne dedi dr. buyuk deıl mı 8.5. cm. yumurtalıklarda mı nerdeymiş.. üzüldüm ya.

boyutu hakkında ne dedi dr. buyuk deıl mı 8.5. cm. yumurtalıklarda mı nerdeymiş.. üzüldüm ya.

sağ yumurtalıkta 8.5 cm miş ama ben hiç merak etmedim ve sormadım bu ne diye tedavi yada başka bişey sormadım çünkü aklımda sadece önceki söledikleri vardı canım sence neden gördüm ben o kanamayı yani alttan bakınca vede ultrasondan sonra kanama olması normal mi
sorun yaşamam değil mi ilk gece siz bu işlemi neye dayanarak yapıyosunuz

sağ yumurtalıkta 8.5 cm miş ama ben hiç merak etmedim ve sormadım bu ne diye tedavi yada başka bişey sormadım çünkü aklımda sadece önceki söledikleri vardı canım sence neden gördüm ben o kanamayı yani alttan bakınca vede ultrasondan sonra kanama olması normal mi
sorun yaşamam değil mi ilk gece siz bu işlemi neye dayanarak yapıyosunuz

kistten olmustur o kanama dr. un dediği gibi. sonucta alttan muayene etti ama sadece baktı öyle değilmi. herhangi bir alet yada içeri temas olmadı? aklına kötü getirme o kistten olmustur.. ama bence kistin üstünde dur.. önemlı çunku. yumurtalıkta bıde.. sağ yumurtalığını sararsa tek tüple çocuk yapmak zorunda kalırsın..

Yok sadece gazlı bezle açtı ıkın dedi ve baktı bişey sokmadı
yumurtalıktaki kistin boyu büyükmüş baya o muayeneden sonra yaklaşık 1 hafta kanama gördüm kesildi sonrasında 20 gün daha kanama gördü evlendikten sonra bakıcam onun çaresine canım beni çok rahatlattın allah yardımcın olsun inş.

Yok sadece gazlı bezle açtı ıkın dedi ve baktı bişey sokmadı
yumurtalıktaki kistin boyu büyükmüş baya o muayeneden sonra yaklaşık 1 hafta kanama gördüm kesildi sonrasında 20 gün daha kanama gördü evlendikten sonra bakıcam onun çaresine canım beni çok rahatlattın allah yardımcın olsun inş.

evlenınce hemen bebek düşün.. bebekle beraber o kistide alırlar.. yoksa 2 kere operasyon geçirirsin.. Allah yar ve yardımcın olsun senin de . çok sağol.

bu akşam itibariyle moralim sıfrın altında....bugün kanamam vardı aa suluydu ve kahve rengiydi..belki adet dönemim bilmiyorum(benim düzensiz çünkü) onun haricinde bu akşam aynayla gene baktım...ya ağlıcam kızlar..önceden orada ip gözükmüyordu ama şimdi ipler görülüyor ve toplu iğne başı kadar olan yer..ıkınınca açılmayan yer şimdi..nerdeyse nohut kadar açık...dikşler gözüküyorıkınınc açılıyor ama nohut kadar......ya kızlar nolmuş olabilir o kadarda dikkat ediyorum ağlıyorum artık sinirden hayal kırıklığından....bi yorum yazın nolur...dikişler tutmamış anlamına mı geliyor....:(((( baştan o kadar deilk bile yoktu.. doktora sordurdum bugn...dikişler iyileştiği için leke leke kan var demiş..ve artık batma falan bişey hisetmiyorum..benim tutmadı galiba...ya o kadar hassas mı oluyor ki...sonuçta iş yerinde ister istemez faaliyeti oluyo insanın ama dikişler açılcak kadar değildi...çok moralim bozuk...sanırım tutmadı benimki ya:50::14::14::14:

kimyahatun nofair..twissttt nolur cevap verin kızlar ya...sizde nasıldı...normalde iğne başı kadar delik olması gerekmiyor mu niye bende büyük yaaa...2 gün önce böyle değildi

adet günün yaklaştığı için açılma olmuş olabilir. adet olmadan önce genelde bende açılma oluyor. onun dışında ben hymenoplasti olalı 13 gün oldu. ilk hafta kanamam yoğundu. düne kadar da sulu kahverengi akıntı devam etti. iyileşme tamamlandıkça dikişler atılacağı için çıkıyor olabilir.dikişlerin çıkmadan düşmesini bekleme canım. kuruntu yapma sakin ol ki yaralar çabuk iyileşsin. moral her şey için olduğu gibi bunun için de önemli. benim düğünüme 45 gün kaldı.. ağrım sızım kalmadı. sadece dikişlerin yok olmasını istiyorum.

adet günün yaklaştığı için açılma olmuş olabilir. adet olmadan önce genelde bende açılma oluyor. onun dışında ben hymenoplasti olalı 13 gün oldu. ilk hafta kanamam yoğundu. düne kadar da sulu kahverengi akıntı devam etti. iyileşme tamamlandıkça dikişler atılacağı için çıkıyor olabilir.dikişlerin çıkmadan düşmesini bekleme canım. kuruntu yapma sakin ol ki yaralar çabuk iyileşsin. moral her şey için olduğu gibi bunun için de önemli. benim düğünüme 45 gün kaldı.. ağrım sızım kalmadı. sadece dikişlerin yok olmasını istiyorum.

cnm sen kontrole ne zaman gidiyosun

Back