inş ..
önem vermeseler bile.
bunu sölesem ben bi gün yüzüme vurulcadgnı blioyrm ..
erkek mllti yanii.

bilmiyor canım bende senın gibi düşünüyorum.kabul etse bile illakı ilerde yüze vurur ama artık üzülmeyin lütfen bende cok üzüldüm günlerce yataktan cıkmadım sevgilimle birbirimizi çok seviyorduk kabul edemedı cok sevıorum ama edemem dedı ve kaybettım bunun sonrasını siz düşünün psikolojım alt üst oldu.daha yeni toparlandım sayılır suan belkı hayatımda birisi olmadı için biraz rahatladım eskısı gibi kötü diilim ama moral çok önemli herkes yüksek tutsun moralını arkdslar

ooofff zor bir durum gerçekten
sen oldun mu ameliyat canım?

sen sevglne söyledn mi yani cnm???
ımm ..
üzüldm senin için gercekten ..

evet canım o bana başta söylemişti aslında öyle bişeyi kabul edemicegini ama duyguların önüne gecemıosun işte söyleyemedım.sonra ciddi düşünmeye basladı bende söylemek zorunda kaldım o zaman ayrıldı sonra unutamadı bnde tabı bi şekılde tekrar görüşmeye basladık ondan 1 sans vermesını istedım denedı ama olmuyo yapamıorum.düşünün kızlar adam bana ilk kes senınle evliliği düşündüm,seninle olmasını çok istıyorum,dört dörtlük bir insansın ,hatta senin gibisini bir daha asla bulamıcam ama yapamam kabul edemem dedi düşünün artık söylemek ne kadr dgru kaybettım işte

ooofff zor bir durum gerçekten
sen oldun mu ameliyat canım?

hemde cok canım düşünün ne kadr üzüldüysem 4 gunde 4 kılodan fazla verdım atlattım sayılır yeni yeni 1 yıl olcak .yok henüz olmadım çünkü kesın karar veremıyorum doktor secımınde tutmayan arkdslar var onun için beklemedeyım

söylememek en dogrusu kimse bunu kabul edemz .
mesela bnde evlncgm adamın öncedn bryle brlkte olmasnı istemem .
o yüzden böle bi operasyn istyrm yoksa bnde umursmam..:S

tepkisi nasıl oldu peki??
bagırıp cagrmstr allah bilir..
off yaa anasıl yaptk böle bi hatyı biz yaa
allah 'ım düşmanımın basına vermesin

bencede en iyisi ilerde karsına cıkmasını istemıosan söylemıceksın.zor durum allah hepimizn yardımcısı olsun....

tepkisi nasıl oldu peki??
bagırıp cagrmstr allah bilir..
off yaa anasıl yaptk böle bi hatyı biz yaa
allah 'ım düşmanımın basına vermesin

yok bağırmadı söyledı bi söz yetti nasıl yapabildin bunu kendıne ailene dedi orda ben koptum ağladım saatlerce.birlikte bi gelecegımz olamıycagı içinde kızdı

ciddi düşnyrmsydn peki bu oly oln kşyle?
mesela biz brbrmzi cook seviodk .
evlncktm onunla..
ailem istemyrdu .
bni cok üzüyrdu snra da koptu bazı seyler btti bnde

ciddi düşnyrmsydn peki bu oly oln kşyle?
mesela biz brbrmzi cook seviodk .
evlncktm onunla..
ailem istemyrdu .
bni cok üzüyrdu snra da koptu bazı seyler btti bnde

tabıkı ciddi düşünmesem olmazdıki ama suanki düşüncelerım o zaman olsa kımseyle olmasdı ne kadr güvnsemde .o sevmıyormus demkkı baskasıyla evlendı

evet hemde arkasına hiç bakmadan

canııııım bir çaresine bakıcaz elbet bir çıkış yolu bulucaz...
insanların evleneceği kişi ve öleceği zaman şaşmazmış...
eğerki alnımıza yazılmışsa bir gün o kişiyle karşılaşırız...
ben artık bunu düşünüyorum... dua dua dua...

her gecen gun daha kotu hıssedıyorum kendımı..acaba dıyorum hıc evlenmesem mı...oylece yasasam...ısım gucum de var hanı..sımdılık aılemle yasarım..sonrası....kendı paramla gezer tozar,cocuk ozlemımı yegenlerımden gdermeye calısır kendımı avuturum....aslında hayatta en cok ıstedgım seylerden bırıydı cocuk sahıbı olmak ama...hıc boyle bır noktaya gelecegımı dusunmezdım..ne hayallerım vardı kendıme daır....yazık oldu sanırım....oyle acı cekıyorumkı bazen..kımseyle de konusamıyorum....

bak blmyrdum ben bunu:)
bakalm neler olck hep yazın kızlar burda yazdklrmızın baskalrna ders olsun onlaar aynı hatayı yapmasın...

tunaydın kızlarrr naslsınız.. ben bugun pek bi keyifsiz uyandım. penceremi felan açtım dışarıda hava da çok güzel... ama ben durgunum. bişey de olmadı ama canım sıkkın puufff

benim icim niye bilmiyorum ama rahat.. temmuz 14 te dügünüm var.. bende tutmadığını düşünüyorum ama sadece bir kere ilişkiye girdim en oda zorla düşünmemeye çalışıyorum o gece neler olacağını çünkü olacak zaten olur. ben elimden geleni yapacağım ebru hanım düğünden onbeşgün öncesine kadar gelirsin sadece tek bir dikiş atarız%100 garanti veriyorum korkma diyor, güveniyorum ben bilmiyorum.. dediğim gibi içim çok rahat.. kanama olmazsa naparım hiç düşünmüyorum bile ama bir şekilde rabbim in izniyle kurtulacağımı umutt ediyorum. o kendisine edilen duaların hiç birini geri çevirmez bunu biliyorum o gün kanama olmasa bile bi hayır mutlaka vardır diye düşünmek istiyorum.. bence sizde çok düşünmeyin.. ilk gece biraz zorlansak kassak kendimizi bence kanama ihtimali çok büyük vajina zarar alacağından yine kanayacaktır ben bazı sitelerde bu şekilde yorumlar okuyorum.. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin. aklımıza kötü şeyler getirmeyelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…