inş ..
önem vermeseler bile.
bunu sölesem ben bi gün yüzüme vurulcadgnı blioyrm ..
erkek mllti yanii.
bilmiyor canım bende senın gibi düşünüyorum.kabul etse bile illakı ilerde yüze vururama artık üzülmeyin lütfen bende cok üzüldüm günlerce yataktan cıkmadım sevgilimle birbirimizi çok seviyorduk kabul edemedı cok sevıorum ama edemem dedı ve kaybettım bunun sonrasını siz düşünün psikolojım alt üst oldu.daha yeni toparlandım sayılır suan belkı hayatımda birisi olmadı için biraz rahatladım eskısı gibi kötü diilim ama moral çok önemli herkes yüksek tutsun moralını arkdslar
ımm anldm cnm ..
yasın kac peki?
hani evlnme cagı die bşey var ya :) ondan soruorm ben
sen sevglne söyledn mi yani cnm???
ımm ..
üzüldm senin için gercekten ..
ooofff zor bir durum gerçekten
sen oldun mu ameliyat canım?
evet canım o bana başta söylemişti aslında öyle bişeyi kabul edemicegini ama duyguların önüne gecemıosun işte söyleyemedım.sonra ciddi düşünmeye basladı bende söylemek zorunda kaldım o zaman ayrıldı sonra unutamadı bnde tabı bi şekılde tekrar görüşmeye basladık ondan 1 sans vermesını istedım denedı ama olmuyo yapamıorum.düşünün kızlar adam bana ilk kes senınle evliliği düşündüm,seninle olmasını çok istıyorum,dört dörtlük bir insansın ,hatta senin gibisini bir daha asla bulamıcam ama yapamam kabul edemem dedidüşünün artık söylemek ne kadr dgru kaybettım işte
tepkisi nasıl oldu peki??
bagırıp cagrmstr allah bilir..
off yaa anasıl yaptk böle bi hatyı biz yaa
allah 'ım düşmanımın basına vermesin
ciddi düşnyrmsydn peki bu oly oln kşyle?
mesela biz brbrmzi cook seviodk .
evlncktm onunla..
ailem istemyrdu .
bni cok üzüyrdu snra da koptu bazı seyler btti bnde
tabıkı ciddi düşünmesem olmazdıki ama suanki düşüncelerım o zaman olsa kımseyle olmasdı ne kadr güvnsemde .o sevmıyormus demkkı baskasıyla evlendı
baskasyla mı evlendi yuh!!!
vicdansız adam !!!!
evet hemde arkasına hiç bakmadan
canııııım bir çaresine bakıcaz elbet bir çıkış yolu bulucaz...
insanların evleneceği kişi ve öleceği zaman şaşmazmış...
eğerki alnımıza yazılmışsa bir gün o kişiyle karşılaşırız...
ben artık bunu düşünüyorum... dua dua dua...
cloo canım çok teşekkürler ya..bu akşam o kadar çok ağladım hala moralim bozuk...yazını ve diğer kızların yazdıklarını görünce içim rahatladı...bi daha bakmıcam aynayla..her hereketimden işkillenir oldum yemin ederim hiç iyi değilim...resmen kaskatı kesildim...işyeri harici evde koltukta bile oturmuyorum . sürekli yatıyorum.....ne kadar zor bişeymiş..yaptrana kadar bir dert yaptırdıktan sonra bir dert...artık iyice psikolojim bozuldu...zaten bozuktu daha beter oldum
zaten adet dönemimde yaklaştı sanırım...nasıl bi psikolojide olduğumu düşünün artık...tam iyileşiyor derken adet olacağım orasının kuru olması lazım...işte ya herşey üstüste delircem....şu 40 gün geçse 18 nisanda kontrole gidicem o zaman belli olcak...33 gün
iişkence gibi geçecek...
pdam canım niye öyle oluyo anlamadım ...acaba operasyondan dolayı şişlik varda sonramı iniyomu o şişlik...hiç bilmiyorum ya...
cloo canım bu arada benim sulu kahve kanama hariç ne ağrı ne sızı ne batma bi şey yok..kaşıntı vardı düne kadar artık oda yok...sıkıntı yaptım...hemşire hanıma derdimi anlattım ne ügüzel geçiyo işte dedi...bu seferde acaba beni yanlışmöı anladı diye düşünüyorum....yok yok yok.....kuruntulardan kurtulamıyorum ya...az bi eğilmeyle...dikişler atar mı ya...yada az bi ıkınmayla..kaam allak bullak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?