kimyahatun cnm artık bakmıyorum...bakıp moralimi bozacağıma( nede olsa bişey anlamıcam...

benimhikayem çok üzüldüm canım ya(( bakalım 20 nisandan sonra benimde tutup tutmadığı belli olcak doktora gitcem tutmadıysa...bende geçici ye kalıcam( ve bayramdan hemen sonra düğünüm var....çok moralim bozuk ne zaman yaptırcam..bayramda heryer kapalı...kötüyü düşünmemeye çalışıyorum...ama olmuyo işte...psikolojim allak bullak böyle kendimi kötüye hazırlıyorum...ne kadar hazır olabilceksem tabi

moralim yine çok bozuk
bir iki gün her şye güzeldi ama yine aklımda bir sürü soru işareti var
bazen altında eziliyorum bu yükün... yaptırınca ya tutmazsa diyorum geçiciyi ya yaptıramazsam o zaman ne olacak diyorum?
kızlar kurtarın beni bu soru işaretlerinden kafayı yemek üzereyim(((((((((

mnkpermm doktrunla konus bunuda bayrmda falan anlat işte tam olrk acıkmısnz falan die?

bılmıyor adlı arkadsım evet ben de ebru hanıma yaptrdım ancak benımkı tutmadı...dugun oncesı yaparız dıyor ama ıste uzaktan gelıp gtmek nasıl olacak o dugun zamanı bılmıyorum hanı.....

bılmıyor adlı arkadsım evet ben de ebru hanıma yaptrdım ancak benımkı tutmadı...dugun oncesı yaparız dıyor ama ıste uzaktan gelıp gtmek nasıl olacak o dugun zamanı bılmıyorum hanı.....

cok uzak degldr inş ya
..nasıl düştün kü sen off..
ama vardr bunda da bi hayr öle düşün cnm .. sıkma canını ..
o dügnde oynama işini falan sor ebru hanıma bakalm?

evet canım yok ama sanırım ben opsesifim düşünmeden alıkoyamıyorum kendimi bir anda kafamda canlanıyor o gece olabilecekler

bnde öyleydim ...
bi kac gün öncesine kadr .. sonra baktım kendme zarar veriyrm durduk yere kendimi yiyorum ...
olmus bitmiş elden bişey gelmio su saatten snra zamanı alıp geri dönemiyoruz degl mi?
o yüzden sıkma canını burayı takip et ..
burdaki sonuclara göre bi karar vercem bnde hangi doktra yaptrmalym die..
o arada da para mı birktrcem ..
zatn bu kalıcı tamamen dokulara baglı ..
o yüzden pskljm rahtlar die ve belki de tutar die paramı birktrnce yaptrmaya karar verdm ..

cok uzak degldr inş ya
..nasıl düştün kü sen off..
ama vardr bunda da bi hayr öle düşün cnm .. sıkma canını ..
o dügnde oynama işini falan sor ebru hanıma bakalm?

vala oyle bunalıma gırdım kı kadnı arayıp konusasım bıle gelmıyor artık..kendımı cok caresız hıssedıyorm....dusundukce uykularım kacıyor...caresız kalıyorum

ne zmn ki dügünün cnm?
off aslında bu gecici oldgn zmn draltma faln da olablrmsn ?
onu da bi sor dikşler tazeyken mutlka kanama olur orda ya?
hem ben burda o okumstm kendni belli etmeden kasarsan zorlanr falan ..
o zmnda yksek olur kanama ihtmali?

az once aradım ebru hanımı..kafana hıc dert etme 6 ıle 10 gun oncesıne kadar dahı yaparız merak etme dedı..oynaman da bı sorun olmayacak zaten flep tekı kadar kendıne dıkkat etmene de gerek yok dedı...agdanı yaptr gel ıslemden sonra banyo yaparken dus jelı kullanma,kuvette oturma gıbı seylerden uzak dur ayakta dus al hıc bısı olmaz rahat ol dedı....rahatlatıyor hanı ınsanı ıcını ama ne bıleyım oyle talıhsızlıkler yasadım kı artık nefes almak dahı zor gelıyor bana....

benim hikayem allah yardımcın olsun! inş bu günler geçer... ben daha evlilik söz konusu değilken böyle diken üstündeyim...
bu geçici dikiş işi beni çok kasıyor ne biliyiiim inş olur da kurtulursun!
eğerki olmazsa eşin seni doktora götürmek gibi bir şey yapar mı? eğer böyle bir yapıda insan değilse esnek dersin diye düşünüyorum

orası öle zatn..
ama suan bi aday olmadgı için bilemyorum tam olark ne yapblr die
aslında benim var ve beni gerçekten çok sevdiğini ve bu duruma asla önem vermediğini biliyorum ama sırf bunun içinde gidip evlenemem:/ inş karşımıza bizi biz olduğumuz için seven insanlar çıkar...

ben de daha dugun felan yok kızlar...bu durumdan dolayı kımseyle gorusmuyorum cunku..tabı aılem bır anlam veremıyor bu duruma ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…