• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim icim niye bilmiyorum ama rahat.. temmuz 14 te dügünüm var.. bende tutmadığını düşünüyorum ama sadece bir kere ilişkiye girdim en oda zorla:( düşünmemeye çalışıyorum o gece neler olacağını çünkü olacak zaten olur. ben elimden geleni yapacağım ebru hanım düğünden onbeşgün öncesine kadar gelirsin sadece tek bir dikiş atarız%100 garanti veriyorum korkma diyor, güveniyorum ben bilmiyorum.. dediğim gibi içim çok rahat.. kanama olmazsa naparım hiç düşünmüyorum bile ama bir şekilde rabbim in izniyle kurtulacağımı umutt ediyorum. o kendisine edilen duaların hiç birini geri çevirmez bunu biliyorum o gün kanama olmasa bile bi hayır mutlaka vardır diye düşünmek istiyorum.. bence sizde çok düşünmeyin.. ilk gece biraz zorlansak kassak kendimizi bence kanama ihtimali çok büyük vajina zarar alacağından yine kanayacaktır ben bazı sitelerde bu şekilde yorumlar okuyorum.. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin. aklımıza kötü şeyler getirmeyelim...

ebru hanımı bnde düşünyrm ama onun attgı dikş bna daha mı estetik gbi gelior ne?
yani böle ben bi amelyt izlemsstm .
cok az bi yeri dikmşler hani orası normalde de tamamen kapalı degl ya...
düşünmedm degl bukarcık sey mi tutcak die...
ayy bazen cıldryrm ..
nerde oldgnu blsem alcm elime iplk baslıcm yani:D :d
gülmeyn düşünmedm degl bunu(:

ebru hanımı bnde düşünyrm ama onun attgı dikş bna daha mı estetik gbi gelior ne?
yani böle ben bi amelyt izlemsstm .
cok az bi yeri dikmşler hani orası normalde de tamamen kapalı degl ya...
düşünmedm degl bukarcık sey mi tutcak die...
ayy bazen cıldryrm ..
nerde oldgnu blsem alcm elime iplk baslıcm yani:D :d
gülmeyn düşünmedm degl bunu(:

o kadar basit olsa inan bende yaparrdım önemli olan dikmek değil oranın tutması ve belli olmaması.. ben son bir hafta kala gidip tekrar dikiş attırcam zaten.. son dört ayım kaldı inşallah rabbimin izniyle kurtulurum bu dertten,,

inşş cnm peki nedn tekrar dikş atck ki?

çok küçük bi noktada açılma olmuş dedi en son gittiğimde düğünden onbeş gün öncesine kadar gelebilirsin o zaman tekrar dikiş atarız bir tane hiç bir riskin kalmaz dedi. ama üç ay bu ay doldu işte. ben kontrol için haziran ayında gitmeyi düşünüyorum temmuzda düğünüm olacak işte bakalım..

cloo canım az once banyo aldım çıktım da epeydir bakmıyordum vajınama bı bakayım dedim.. senınle bız arkalı önlü yaptırmıstık hatrlarsın ;) neyse baktım ya vajına girişimizin hemen arkasında bı bosluk var delikk.. orası neee anlamadım ben.. yoksa vajına girişim kapalı ıkınınca felan yatar pozisyonda baktım

cloo canım az once banyo aldım çıktım da epeydir bakmıyordum vajınama bı bakayım dedim.. senınle bız arkalı önlü yaptırmıstık hatrlarsın ;) neyse baktım ya vajına girişimizin hemen arkasında bı bosluk var delikk.. orası neee anlamadım ben.. yoksa vajına girişim kapalı ıkınınca felan yatar pozisyonda baktım

bilmiyorumki bendede var o alt tarafında hemen ama ne anlamadım bende ıkınınca açıklık görünüyod baya bir. uzun zamandır hiç bakmıorum zaten haziranda kontrole gidicem işte.

canııııım bir çaresine bakıcaz elbet bir çıkış yolu bulucaz...
Insanların evleneceği kişi ve öleceği zaman şaşmazmış...
Eğerki alnımıza yazılmışsa bir gün o kişiyle karşılaşırız...
Ben artık bunu düşünüyorum... Dua dua dua...

greenbird canm bazen çok umutszluga düşüorum yaptırınca ya tutmazsa tutmayan arkdslar var o zaman hayatım nereye gider bilmıorum.inş bende aslnda bu yöntem için cok umutluyum ama olumszluklar olunca soru işaretleri beynimi tüketio resmen :(

greenbird canm bazen çok umutszluga düşüorum yaptırınca ya tutmazsa tutmayan arkdslar var o zaman hayatım nereye gider bilmıorum.inş bende aslnda bu yöntem için cok umutluyum ama olumszluklar olunca soru işaretleri beynimi tüketio resmen :(

tutmazsa ben de mahfolurum ya da tutar da kanamazsa naparım hayatım biter, olumsuz sonuçlananların sayısı çok mu peki okuyabildin mi yeterince yazılanları

kızlar benim sizlere bi sorum olacak ben daha önce doktora gittim ve muayene oldum doktorda bana kızlık zarında bir çentik olduğundan bahsetti saat 3 yönünde toplu iğne başı kadar dedi onunla ilgili bu ne demek yani ilk gecemde kanamam olur mu

kızlar benim sizlere bi sorum olacak ben daha önce doktora gittim ve muayene oldum doktorda bana kızlık zarında bir çentik olduğundan bahsetti saat 3 yönünde toplu iğne başı kadar dedi onunla ilgili bu ne demek yani ilk gecemde kanamam olur mu

saat 3 yonunde yırtılma var yani... demedi mi doktor kanama olur yada olmazdiye...

benim de saat 4 yonunde yırtık vardı mesela. hymenoplasti oldum.

kızlar olumlu düşününnnn ucunda ölüm mölüm yok.. iş bızde bitiyor... operasyonu olursunuz ama mutlaka daraltma önemlı etken bence... flep tutmazsa daraltmadan kaynaklı bı zor giriş olucak vajınaya... bırde burda bayanın dediği gibi deneyımsız hareketler ile iş bizde bitiyor... ne bıleyım o an o bölgeyi sıkma, kasma... ilk gece öncesii yerınızı sımdıden yapın her ıhtımale karşı... benım nsnlım mesela suan hiçbir şekılde kanamayı önemsemıyor.. geçmiş beni ilgilendirmiyor diyor... ha anlattım mı asla...... daha öncede dediğim gibi, kendi adıma konusuyorum, ben böyle bı cahıllık vaktı zamanında yapmasaydım gene birşey değişmezdi.. çünkü bana dışarıdan bakan kımyahatun mu yapmıs? ölemiymiş... yok asla... dunyada bunu yaşayacak en son kız derler... yani edep, ahlak başka cahıllık başka.. o yuzden nsnlım bana guvenıyor yani. edebıme ahlakıma... bide ben hep çok canımın yanar mı tarzı konusuyorum mesela konu açılınca nsnlımla. o da yok diyor kafanı ona odaklama o olur bır sekılde diyor... ya hiç olmadı lavaboya girin ayağınıza görunmeyen yerden bı kesık atın kanasın... bu kdr buyutmeyın. gene dıyorum, gene dıyorum vajınal daraltma üzerinde durun....! kanamasa esnek denılır ya da önemsenmez ama orası bol olunca erkek farklı dusunur işte....

ha bide bana bı yakınım anlattı bu ezelden de varmış böyle.. ilişki sırasında kan gelmezmiş derlermiş hemen ayağa kalkta belıne gitmesin kan.. kan geldimi sorun yok. gelmedimi ayağa kalkın gidin tuwalete bakın edin. yoksa kan, atın bi çizik topuğunuza ayak altınıza tamam.... evlenceğiniz erkeğinde körü körüne bağlı olmaması gerek tabi bu kana.. işte orada da rol size düşüyor.... yerinizi ewlenmeden hazırlayın....

zaten ufakmış toplu iğne başı kadar... dediyse dr. kanama olur dıye, olur canım nıye kuruntu yapıyosun. takma:)

canım psikolojim bozuldu benim kendimden eminim ama yinede kalktım tek başıma kimseye haber vermeden dr a gittim muayene oldum bana bunları söledi
ona rağmen yani çentik var ama bakiresin dedi yaa kafayı yedim bu ne demek diye o gün bugündür toplayamadım kendimi ya ilk gece kanamam olmazsa diye çatala oturmak sinirlerimi yıprattı benim

kızlar olumlu düşününnnn ucunda ölüm mölüm yok.. iş bızde bitiyor... operasyonu olursunuz ama mutlaka daraltma önemlı etken bence... flep tutmazsa daraltmadan kaynaklı bı zor giriş olucak vajınaya... bırde burda bayanın dediği gibi deneyımsız hareketler ile iş bizde bitiyor... ne bıleyım o an o bölgeyi sıkma, kasma... ilk gece öncesii yerınızı sımdıden yapın her ıhtımale karşı... benım nsnlım mesela suan hiçbir şekılde kanamayı önemsemıyor.. geçmiş beni ilgilendirmiyor diyor... ha anlattım mı asla...... daha öncede dediğim gibi, kendi adıma konusuyorum, ben böyle bı cahıllık vaktı zamanında yapmasaydım gene birşey değişmezdi.. çünkü bana dışarıdan bakan kımyahatun mu yapmıs? ölemiymiş... yok asla... dunyada bunu yaşayacak en son kız derler... yani edep, ahlak başka cahıllık başka.. o yuzden nsnlım bana guvenıyor yani. edebıme ahlakıma... bide ben hep çok canımın yanar mı tarzı konusuyorum mesela konu açılınca nsnlımla. o da yok diyor kafanı ona odaklama o olur bır sekılde diyor... ya hiç olmadı lavaboya girin ayağınıza görunmeyen yerden bı kesık atın kanasın... bu kdr buyutmeyın. gene dıyorum, gene dıyorum vajınal daraltma üzerinde durun....! kanamasa esnek denılır ya da önemsenmez ama orası bol olunca erkek farklı dusunur işte....

ha bide bana bı yakınım anlattı bu ezelden de varmış böyle.. ilişki sırasında kan gelmezmiş derlermiş hemen ayağa kalkta belıne gitmesin kan.. kan geldimi sorun yok. gelmedimi ayağa kalkın gidin tuwalete bakın edin. yoksa kan, atın bi çizik topuğunuza ayak altınıza tamam.... evlenceğiniz erkeğinde körü körüne bağlı olmaması gerek tabi bu kana.. işte orada da rol size düşüyor.... yerinizi ewlenmeden hazırlayın....

E peki size güvenen bi insanı kandırırken vicdanınız da rahat mı? Kızlık zarınızı yaptırdınız ama vicdanınızdaki zarı ne yapacaksınız?

Back