bu konuyu düşünme artık .. ben bugünden itibaren çyle yapmaya basldm cnm ...
inan daha raht oluosun ..
hiç olmamıs gbi düşün ..
normal kızlrdan bi farkın yokmus gbi düşün dha iii oluyr gercekten...
hatta ben yaptrmayı bile düşnmemeye basldm artk ...
evlenme gbi bi olay olursa . hastalıgımn zmanına getrcem ya da ..
evlenme olayı olursa o zmn yaptrcm gbi tabi tam bişey belli degl genede...
düşünmemeye çalışıyorum aslında bugün biraz daha iyiyim.
diğer başlıkta okuduğum bir yazıiçimi rahatlattı az da olsa:)
evli bir bayanın söyledikleri resmen sıkıntımın birazını alıp götürdü.
ben de şöyle yapmayı düşünüyorum şimdi:
beim adetimde düzensizlik var ve son güne ilk güne getirmek gibi bir lüksüm yok ancak vajina daraltma ameliyatı olup hymenoplasti yaptırmayı düşünüyorum ilerde. hymenoplasti tutmasa bile vajinanın darlığı ve ilişki sırasında yaşanacak zorluk sanırım pek fazla soru işareti bırakmaz kafada. zaten evlendiğim kişi beni doktor kontrolüne götürmek istese de cingar çıkarıcam napiim:/ ayrıca adli bir durum olmadıktan sonra adli tıp bekaret kontrolü yapmıyormuş! doktorunda rapor vermesi yasak artık. ancak sen istersen açıklma yapıyor 3. bir şahısa sanırım böyle atlatıcam bilmiyorum yine de
sizce nasıl bir fikir ? atlatabilir miyim ilerde ilk geceyi bu şekilde?
güzel fikir atlatabilirsin bence canımben de flep oldum ama ayrıyeten bana da daraltma yaptı dr. um.. bende ona guvenıyorum.flep tutmasa bıle daraltma var..
canım ben ilk kez başıma böyle bi durum geldiğinden beri hiç cinsel ilişki falan olmadı, hatta sürtünme bilmem ne falan bile olmadı...anlık bi olaydı benimkisi ve kızlığımın bozulmasına yetti. doktor bana daraltma yapmadı...eğer sende böyleysen benim gibiysen daraltma yaptırma bence. niye boşu boşuna ordan parça kesitiryosun ki. değer mi bu kadar risk almaya....sürekli kontrole gidip gelirsin bullunduğun şehirde birini bulursan bence bu kafi..sorun yaşayacağını sanmıyorum..bak ben flep oldum sorular hala var...çok iyiym ama kanamam var...hiç bi şikayetim yok tutmadımı acaba diyorum..elimden geldiğince dikkat ediyorum napayım başka yapcak bişey yok açıkçası..bekleyip görcem..baktım olmuyor geçici yaptırcam.....işini sağlama al sonra çıngar çıkarırsın:) çokda carlama dikkat çekmesin..katı ol biraz..prensipli davran..yaptığımız doğru bişey değil ben kendimi oscar a aday görüyorum ama..napayım..beni bu hale getiren kişi hayatını yaşarken..bende oscar a oynarım
bu akşam itibariyle moralim sıfrın altında....bugün kanamam vardı aa suluydu ve kahve rengiydi..belki adet dönemim bilmiyorum(benim düzensiz çünkü) onun haricinde bu akşam aynayla gene baktım...ya ağlıcam kızlar..önceden orada ip gözükmüyordu ama şimdi ipler görülüyor ve toplu iğne başı kadar olan yer..ıkınınca açılmayan yer şimdi..nerdeyse nohut kadar açık...dikşler gözüküyorıkınınc açılıyor ama nohut kadar......ya kızlar nolmuş olabilir o kadarda dikkat ediyorum ağlıyorum artık sinirden hayal kırıklığından....bi yorum yazın nolur...dikişler tutmamış anlamına mı geliyor....((( baştan o kadar deilk bile yoktu.. doktora sordurdum bugn...dikişler iyileştiği için leke leke kan var demiş..ve artık batma falan bişey hisetmiyorum..benim tutmadı galiba...ya o kadar hassas mı oluyor ki...sonuçta iş yerinde ister istemez faaliyeti oluyo insanın ama dikişler açılcak kadar değildi...çok moralim bozuk...sanırım tutmadı benimki ya
kimyahatun nofair..twissttt nolur cevap verin kızlar ya...sizde nasıldı...normalde iğne başı kadar delik olması gerekmiyor mu niye bende büyük yaaa...2 gün önce böyle değildi
bu akşam itibariyle moralim sıfrın altında....bugün kanamam vardı aa suluydu ve kahve rengiydi..belki adet dönemim bilmiyorum(benim düzensiz çünkü) onun haricinde bu akşam aynayla gene baktım...ya ağlıcam kızlar..önceden orada ip gözükmüyordu ama şimdi ipler görülüyor ve toplu iğne başı kadar olan yer..ıkınınca açılmayan yer şimdi..nerdeyse nohut kadar açık...dikşler gözüküyorıkınınc açılıyor ama nohut kadar......ya kızlar nolmuş olabilir o kadarda dikkat ediyorum ağlıyorum artık sinirden hayal kırıklığından....bi yorum yazın nolur...dikişler tutmamış anlamına mı geliyor....((( baştan o kadar deilk bile yoktu.. Doktora sordurdum bugn...dikişler iyileştiği için leke leke kan var demiş..ve artık batma falan bişey hisetmiyorum..benim tutmadı galiba...ya o kadar hassas mı oluyor ki...sonuçta iş yerinde ister istemez faaliyeti oluyo insanın ama dikişler açılcak kadar değildi...çok moralim bozuk...sanırım tutmadı benimki ya
Kimyahatun nofair..twissttt nolur cevap verin kızlar ya...sizde nasıldı...normalde iğne başı kadar delik olması gerekmiyor mu niye bende büyük yaaa...2 gün önce böyle değildi
kızlar özeldende yazabilirsiniz...deliricem yoksa bu akşam ya
bu akşam itibariyle moralim sıfrın altında....bugün kanamam vardı aa suluydu ve kahve rengiydi..belki adet dönemim bilmiyorum(benim düzensiz çünkü) onun haricinde bu akşam aynayla gene baktım...ya ağlıcam kızlar..önceden orada ip gözükmüyordu ama şimdi ipler görülüyor ve toplu iğne başı kadar olan yer..ıkınınca açılmayan yer şimdi..nerdeyse nohut kadar açık...dikşler gözüküyorıkınınc açılıyor ama nohut kadar......ya kızlar nolmuş olabilir o kadarda dikkat ediyorum ağlıyorum artık sinirden hayal kırıklığından....bi yorum yazın nolur...dikişler tutmamış anlamına mı geliyor....((( baştan o kadar deilk bile yoktu.. doktora sordurdum bugn...dikişler iyileştiği için leke leke kan var demiş..ve artık batma falan bişey hisetmiyorum..benim tutmadı galiba...ya o kadar hassas mı oluyor ki...sonuçta iş yerinde ister istemez faaliyeti oluyo insanın ama dikişler açılcak kadar değildi...çok moralim bozuk...sanırım tutmadı benimki ya
kimyahatun nofair..twissttt nolur cevap verin kızlar ya...sizde nasıldı...normalde iğne başı kadar delik olması gerekmiyor mu niye bende büyük yaaa...2 gün önce böyle değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?