düşünmemeye çalışıyorum aslında bugün biraz daha iyiyim.
diğer başlıkta okuduğum bir yazıiçimi rahatlattı az da olsa:)
evli bir bayanın söyledikleri resmen sıkıntımın birazını alıp götürdü.

ben de şöyle yapmayı düşünüyorum şimdi:

beim adetimde düzensizlik var ve son güne ilk güne getirmek gibi bir lüksüm yok ancak vajina daraltma ameliyatı olup hymenoplasti yaptırmayı düşünüyorum ilerde. hymenoplasti tutmasa bile vajinanın darlığı ve ilişki sırasında yaşanacak zorluk sanırım pek fazla soru işareti bırakmaz kafada. zaten evlendiğim kişi beni doktor kontrolüne götürmek istese de cingar çıkarıcam napiim:/ ayrıca adli bir durum olmadıktan sonra adli tıp bekaret kontrolü yapmıyormuş! doktorunda rapor vermesi yasak artık. ancak sen istersen açıklma yapıyor 3. bir şahısa sanırım böyle atlatıcam bilmiyorum yine de

sizce nasıl bir fikir ? atlatabilir miyim ilerde ilk geceyi bu şekilde?

güzel fikir atlatabilirsin bence canım ben de flep oldum ama ayrıyeten bana da daraltma yaptı dr. um.. bende ona guvenıyorum.flep tutmasa bıle daraltma var..

canım ben ilk kez başıma böyle bi durum geldiğinden beri hiç cinsel ilişki falan olmadı, hatta sürtünme bilmem ne falan bile olmadı...anlık bi olaydı benimkisi ve kızlığımın bozulmasına yetti. doktor bana daraltma yapmadı...eğer sende böyleysen benim gibiysen daraltma yaptırma bence. niye boşu boşuna ordan parça kesitiryosun ki. değer mi bu kadar risk almaya....sürekli kontrole gidip gelirsin bullunduğun şehirde birini bulursan bence bu kafi..sorun yaşayacağını sanmıyorum..bak ben flep oldum sorular hala var...çok iyiym ama kanamam var...hiç bi şikayetim yok tutmadımı acaba diyorum..elimden geldiğince dikkat ediyorum napayım başka yapcak bişey yok açıkçası..bekleyip görcem..baktım olmuyor geçici yaptırcam.....işini sağlama al sonra çıngar çıkarırsın:) çokda carlama dikkat çekmesin..katı ol biraz..prensipli davran..yaptığımız doğru bişey değil ben kendimi oscar a aday görüyorum ama..napayım..beni bu hale getiren kişi hayatını yaşarken..bende oscar a oynarım

daraltma nasıl olyrms?
parca kesmek falan ..
evt bnde ilerde yaptrmayı düşüyrm artk ..
tam emin deglm ama . zatn suan hemnceck para bulma gbi bi durumum yok ...
zamanlaa param olablr ondan snra yaptrblrm ..
onu da okul olrk son senemde falan yaptrırım ki..
evlenmeme dha yakın olsn ..
düşünmemeye calşıoyrm artk inanının kii.
düşündkce dhaa kötü olyrmm!

canım malesef ben daha önce ilişkide bulundum ama istiyerek bir şey değildi tiksindiğim halde mecbur kaldım her defasında kendimden tiksindim
o yüzden sanırım daraltma yapılır en azından flep tutmazsa o kurtarır beni diye düşünüyorum.
bir de geçici çok riskli yani düğünden 3 gün önce yaptıracaksın ne bahane bulacaksınki gitmek için? elbet birileri takılacak peşine ya da birlikte gidin denilecek...
yaptırdıktan sonra çok dikkat etmen gerekecek tam da düğünde... çok zor bunların hepsi ben öyle düşünüyorum

bu akşam itibariyle moralim sıfrın altında....bugün kanamam vardı aa suluydu ve kahve rengiydi..belki adet dönemim bilmiyorum(benim düzensiz çünkü) onun haricinde bu akşam aynayla gene baktım...ya ağlıcam kızlar..önceden orada ip gözükmüyordu ama şimdi ipler görülüyor ve toplu iğne başı kadar olan yer..ıkınınca açılmayan yer şimdi..nerdeyse nohut kadar açık...dikşler gözüküyorıkınınc açılıyor ama nohut kadar......ya kızlar nolmuş olabilir o kadarda dikkat ediyorum ağlıyorum artık sinirden hayal kırıklığından....bi yorum yazın nolur...dikişler tutmamış anlamına mı geliyor....((( baştan o kadar deilk bile yoktu.. doktora sordurdum bugn...dikişler iyileştiği için leke leke kan var demiş..ve artık batma falan bişey hisetmiyorum..benim tutmadı galiba...ya o kadar hassas mı oluyor ki...sonuçta iş yerinde ister istemez faaliyeti oluyo insanın ama dikişler açılcak kadar değildi...çok moralim bozuk...sanırım tutmadı benimki ya

kimyahatun nofair..twissttt nolur cevap verin kızlar ya...sizde nasıldı...normalde iğne başı kadar delik olması gerekmiyor mu niye bende büyük yaaa...2 gün önce böyle değildi

Son düzenleme:

minikperim yaa ben hymentoplasti olmadım ama labioplasti oldum bundan 1.5 ay once. aynı sekılde eskıden toplu ıgne bası kadar olan yer suan büyük. ve ıkındıgımda resmen içini görüyorum.acayıp genişledi.1.5 aydır bu durum geçer mi diye umut ederek yasıyorum. dr um da yasadıgım sehırde degıl.ama mutlaka kontole gıdecegım

canım sakin ol lütfeeeeen...
Ben henüz böyle bir operasyon geçirmedim fakat eğer ters bir şey yapmamışsan tutmuştur neden tutmasın! Istersen yarın hemen doktoruna bir görün. Müdahale eder gerekirse ama içini ferah tut olmamıştır bir şey...

kızlar özeldende yazabilirsiniz...deliricem yoksa bu akşam ya

canım endişelenme bu çok normal çünkü ilk baktığında korkudan bakamıyorsun ıkınmıyorsun şimdi daha çok bakamaya başladığın için öyle gözüküyor ben ilk baktığımda neresi olduğunu bile görememiştim bendede o şekilde yani korkacak birşey yok. inşallah herşey yolunda gider kurtulursun senden,,

mnkpermm sakin olll ..
düşnme bu kdr öncelkleee..
bakıp durmaa ltfen ...
ıkınma harektleri de yapma ...
sen sdce dkkt et harekltlerne o kdr tuttck inşş

cloo canım çok teşekkürler ya..bu akşam o kadar çok ağladım hala moralim bozuk...yazını ve diğer kızların yazdıklarını görünce içim rahatladı...bi daha bakmıcam aynayla..her hereketimden işkillenir oldum yemin ederim hiç iyi değilim...resmen kaskatı kesildim...işyeri harici evde koltukta bile oturmuyorum . sürekli yatıyorum.....ne kadar zor bişeymiş..yaptrana kadar bir dert yaptırdıktan sonra bir dert...artık iyice psikolojim bozuldu...zaten bozuktu daha beter oldum

zaten adet dönemimde yaklaştı sanırım...nasıl bi psikolojide olduğumu düşünün artık...tam iyileşiyor derken adet olacağım orasının kuru olması lazım...işte ya herşey üstüste delircem....şu 40 gün geçse 18 nisanda kontrole gidicem o zaman belli olcak...33 gün
iişkence gibi geçecek...

pdam canım niye öyle oluyo anlamadım ...acaba operasyondan dolayı şişlik varda sonramı iniyomu o şişlik...hiç bilmiyorum ya...

cloo canım bu arada benim sulu kahve kanama hariç ne ağrı ne sızı ne batma bi şey yok..kaşıntı vardı düne kadar artık oda yok...sıkıntı yaptım...hemşire hanıma derdimi anlattım ne ügüzel geçiyo işte dedi...bu seferde acaba beni yanlışmöı anladı diye düşünüyorum....yok yok yok.....kuruntulardan kurtulamıyorum ya...az bi eğilmeyle...dikişler atar mı ya...yada az bi ıkınmayla..kaam allak bullak

canım sıkma canını bişey olmamıştır.. sızı olmaması normal değil mi sence 1 hafta oldu nerdeyse sen yaptıralı. açıklığıda çok takma bence kafana bide bakmamaya çalış canım. allah yardımcın olsun inşallah bişey olmamıştır. bide iyileştiğin zaman kegel egzersizine çalış faydası olur bence. ama iyileşme süreci geçsin önce.

canım sıkma canını bişey olmamıştır.. sızı olmaması normal değil mi sence 1 hafta oldu nerdeyse sen yaptıralı. açıklığıda çok takma bence kafan. bide bakmamaya çalış canım. allah yardımcın olsun inşallah bişey olmamıştır. bide iyileştiğin zaman kegel egzersizine çalış faydası olur bence. ama iyileşme süreci geçsin önce.

kızlar ben malum flep yaotrmıstım ancak ıyılesme surecınde dusunce tutmamıstı...sonra tekrar yaptrdım doktorum ebru hanım ancak %40 ıhtımal demıstı kı tutmadı zaten...tek yolum gecıcı dugun oncesı gıbı gorunuyor da o yontemde de kafama takılanlar var...mesela 1 hafta oncesınden yaptrdın ..1 hafta sonra nasıl dugunde oynayacak nasıl banyo yapacaksın felan.....oyle uzgunum kı tek ıstegım yaptırıp kurtulmak tı ama basıma gelenlere bak...goruculer gelıyor ama kımseyle grsmuyorum ben ....rezıl olma korkusu sardı benlıgmı,kımseye de anlatamıyorum bu durumu..yasamak zor gelıyor boyle bazen...

benimhikayem umutsuz olma! ilk geceyi atlatmak icin cok care var sakin ol lütfen! Allah cok büyük bol bol dua et. hymenoplasti yaptırmayı düşünenler başlıgının son sayfalarını oku orda ebehemşire olan lathinia var yazdiklarını oku icin rahatlasın biraz üzme kendini lütfen!!!

Bilmiyor arkadasım Ebru hanım kaca yapti diye sormussun kuzenime 2000 tl ye yaptı. Benim de ona kalan borcumu ödedim ve bitti hepsi çok şükür. Kuzenim nisanda takılan çeyrek altınlarını bozdurdu biraz da birikmiş parası vardı öyle ayarladık. kuzenimin düğün gunü kesinleşti 23 Nisan. İnşallah kazasiz belasiz güzel haberler alırız da hepimize umut olur. şimdiden heyecanlaniyorum...

inş cnm...
ne güzel yaralmış parayı falanda..
onun sonucunu mutlaka bildrrmsn?
bnde ona göre harekte gecicek artk ...
ama benm aklm sunu almıo nden 1300 falan yapnlarda var ebru hnm neden bu kdr pahalı yapyr??
cnkü onu denklştrmem de uzun sürebilir??
bide sen sonradan ödedm demşşn ya bi mktar onu nasl ayarldınız doktrla??

iyi geceler canım,öncelikle kurcalayıp durmayı bırak o bölgeni. inceleme bakma. daha kaç gun oldun yaptıralı şimdiden böyle yapma.. olumsuz da düşünme. iyi düşün ya.. bız ne desek boş, çünkü uzman değiliz. tutmadı desek moralin bozulur, yo tutmustur desek ümit bağlarsın... bilemeyiz ki.. herkesin vucut anatomisi farklı. iyileşme süreci farklı. en iyisini dr. un bilir, sabırlı ol lütfen... öptüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…