yok cnm konya daym ben hc bi doktr da bulamdm bunu yapablen . ankryı dsnyrm o yzden![]()
yapan mutlaka vardırda tek tek doktorları gezip sormakda olmaz..en iyisi şehir dışında yaptırman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok cnm konya daym ben hc bi doktr da bulamdm bunu yapablen . ankryı dsnyrm o yzden![]()
yapan mutlaka vardırda tek tek doktorları gezip sormakda olmaz..en iyisi şehir dışında yaptırman
senin böyle bi durumun yok mu???
yani bu söledklerni bnde yapablrm sırf kanama olsun die??![]()
ya benim aklımı karıştıran öperasyonun başarılı olması için ilk ilişkiye girilme zamanı çok önemli diyor. ben 2 senedir hiç kimmseyle beraber olmadım. ilk ve sondu zaten yaşadığım da! aradan zaman geçerde benim şansım azalırsa diye korkuyorum![]()
bu ilişkiye girme zamanı geçicide önemli kalıcıda değil
kızlarrrrrrrrrrrr ben geldim..saat 3 de olan randevuma saat 2 de gittim ve ancak 18:00 de yani yaklaşık dört saat sonra muayene olabildim..çoooooooook yogun bir doktor..türkiyenin her tarafından hastası var...girişteki kızlar sordu şikayetiniz ne die kayıt yapılırken..bende polikistover için geldim dedim..onlarda o şekilde kaydetti...hemşire de sordu ona da aynısını söyledim..buarada gercektende polikistover hastasıyım...neyse biz hemşire ile ultrasyon olan odaya gectik..şimdi bu beni hazırlıyor falan..ben sonunda dayanamayıp söyledim...kızlık zarına da baktırmak istiyorum dedim..neyse ozaman seni bu tarafa alalım dedi..şu korkunc masaya..ben hayır ilk önce ultrasyona gireyim dedim...doktor baktı ultrasyonda kistlerin küçülmüş yumurtalıkların kuvvetli ama sen genede ilk yıldan cocuk yap korunma dedi..senin çocugun olur dedi.....çokkkkk sevindim çünkü ben cocugum zor olur die düşüüyordum...ama doktor baya kistler azalmıs dedi :) neyse sonra ben doktora evlenicem haziranda ,aklımda soru işaretleri var,kızlık zarıma baktıracaktım dedim..o da tamam bakalım korkma dedi elimi tuttu sakinleştirdi..ben geçtim masaya sadece birkaç saniyede baktı..canım acıdı ama..çekiştirdi baya..korktum birşey olacak die..hatta doktoru bakarken uyardım cok acmayın birşey olmasın falan dedim..hiç kızmadı...nese işte bana söylediği o süper haber : SEN KIZSIN ZARDA HİÇBİR SORUN YOK..NEDEN KORKTUN Kİ ESNEK FALAN DA DEĞİL KESİN KANAR DEDİ :) allahım okdar cok mutluyum ki anlatamam..şükürler olsun..bu duyguyu yasamayan bilemez..baktıktan sonra bir ilaç sürmüştü ..o da sarı kırmızı bi rengte..akıntım var die sürmüş güya..ben cıktım camasırma baktım..leke gördüm..sordum doktora bişe mi oldu die..o da güldü evet artık kız değilsin falan die espiri yaptı..nese sakin bir doktordu kısaca..hemşireye sordum yok merak etme o ilacın lekesidir kan deildir dedi :) ama hala yanma var braz..canım da acıdı...nese ki geçti..bundan sonra rahatlıkla düğün hazırlıklarımı yapıcam :) kızlar sizleri de unutmayacagım..dua edicem sizler için..allahım en kısa zamanda bu rahatlıgı yasamnızı nasip eder inşallah....benim şuanda yasadıgım mutluluk hep sizinle olur umarım..dua edenlerden allah razı olsun...
merhaba kızlar...
ben 2010 da açılan konudan beri bu hymenoplasti konusunu takip ediyorum...ilk teralem açmıştı...bende o zamanlar çok kararsızdım...öyle böyle derken düğünüm kesinleşti ve bende endişelenmeye başladım...ben bursa yaptırdım...bursada oturuyorum çünkü...aslın şişli medde şu vajinal yoldan daraltmayla yapılan benim aklıma yatmıştı, babam yurt dışına gitmediğinden benim şişli med hayal oldu...kesinlikle uzun süre ortadan kaybolamıyorumm....birde başka şehir bişey olur kalırım oralarda mazallah..
ben soru halinde yazayım..inşallah kafanızdaki bu soruların bi kısmını çözmüş olurum..çünkü insan bu operasyonu yaptırmadan..aklındaki sorular son bulmuyor....
1)düğüne ne kadar kala yaptırmak mantıklı?
benim düğünüme 6 ay var..bence düğün tarihi kesinleşince yaptırmak daha mantıklı gibime geliyor..çünkü flepte tutmama riski var diyelim ki yaptırıldı ve tutmadı o zaman mecburen iş geçiciye kalıyormuş ve...bu daha stresli bence. bana göre 6 ay ideal di o yüzden şimdi yaptırdım
2) operasyondan öncesi ve sonrası arasında fark varmıydı?
evet vardı. bende bi çok kişi gibi operasyondan önce ayna koyup baktım(utandım şimcik:) ) tam vajina girisinde 4 parca yarım cm lik et parçası vardı ıkının ca vajinal yol açılıyordu nasıl diye parçalanmış gibiydi işte..okınınca acılan yer bi yeşil erik ebatındandı...genişlişk o kadardı...ama normal halde daha küçüktü...
operasyondan sonrada ayna koyup baktımordaki et parçalarından eser yoktu..o parçalar yerine nohut tanesi kadar bir delik vardı hatta daha küçük ...sağdan soldan çıkıntı yoktu...sanki o parçalar alınmış ordan oraya ortası daha ufak boyutta bir doku konmuş gibiydi..
3) operasyon olduğu anlaşılır mı?
bunu bilmiyorum ama sonuçta adli tıp doktorları anlıyo sadece...anlaşılmaz bence ama yinede tam iyileşmiş halim nasıl olcak bilmiyorum. yalnız şunu söylemeliyim....hani internette kızlık zarı vajinanın bilmem kaç santim içinde yer alıyor diyorlar ya..bence öyle değil...vajina girişindeydi işte..ve ben eminim bendeki o et parçaları kızlık zarı parçasıydı...internetteki resimlere bakınca görüyorum..ben erkek olsam ve benim şimdiki halim orjinal kızlık zarı görünümünde ya...bunu görsem bide operasyondan önceki halimi görsem..kızlık zarının bozuk olduğunu anlardım..fark var çünkü..kesinlikle var hemde.
4)genel anestezi mi? lokal anestezi mi?
ben kesinlikle genel anestezi derim. çünkü insan duygusallaşıyo..ben zırzır ağladım daha doktor dokunmadan....lokal anestezi olsa kafayı yerdim duygusallıktan..en iyisi genel bence ... uyuyorsunuz...hiç bişey hissetmiyorsunuz.
5)operasyon ne kadar sürdü?
ben ikiye çeyrek varken odaya alındım ; 4 e 20 varken uayndım toplam 40 dakka sürmüş.
6)operasyon sonrası ağrı oldu mu?
evet uyanınca aşağıda orada ağrım vardı böyle parmak kesilirde zonklamayla ağrı olurya öyleydi..genel anestezinin etkisinden sanırım uyanınca üşüdüm çok..hemen ayaklandım zaten ...ilk gün taksiden inerken kan geldi yuğun...sonraki günler peçeteye damla damla geldi. 3. gün hiç kanamam yoktu...hiç ağrım yokru... sadece otururken batma hissediyorum , o da normal miş. yanma olmadı bende, ağrı, aşırı kanama olmadı. rahatım.
7)nelere dikkat edilmeli?
bi kere kesinlikle evde istirahat edilmesi gerekiyor..ben klozet wc kullanıyorum ve çok rahat. wcden sonra peçeteyle kuruluyorum..ama bastırıp(tabi çok olmıcak) çekiyorum...sonra baticonlu gazlı bezi bastırıp çekiyorum... kesinlikle kabız olmamak gerekiyor..sulu püre çorba puding tüketiyorum ben. bir 15 gün batma falan sıkıntılar olacakmış...15 günden sonra kısmen daha rahat olacağım. bacaklarımı kesinilkle açmıyorum..yere çöemelerek oturmuyorum...zorlamıyorum açıkçası...geniş adımlar kesinlikle atılmayacak...minik minik sakin adımlar atıyorum ben kızlar.. mesela 2-3 çıktığım merdivenlerden daha sakin çıkıyorum:)
8)tutup tutmadığı yada kanayıp kanamayacağı belli olur mu?
evet 40 gün sonra belli oluyormuş..ben 40 gün sonra gidicem doktora.. o zaman dokulşar tutmuşsa ve kızlık zarına eklenen vajina dokuları kanlanmışsa...20 sene sonrada ilişkiye girilse kanar demişti dokto...hatta şu örneği vardi...mesela kesik bir parmağın yerine yeni parmak dikildiğinde önemli olan dikip bırakmak değil öenmli olan o dikğilen parmakta kan dolaşımının olmasıdır dedi..dikilen dokunun kaynaşıp kanla beslenmesi gerekir dedi.
9)tutmazsa nolacak?
bu ihtimali düşünmek bile istemiyorum..ama tutmazsa geçici olacak %100 garantiliymiş çünkü...geçicide kanamayı dokudan kopan ipler sağlıyormuş.
10)tuttup tutmama oranı nedir?
%90 tutma oranı var..inşallah ben o %90 lık kısım içinde olmuşumdur:S
11)son olrak eklemek istediğim bişey var mı?
,
eveee tttt var:)) benim az kanaması ağrımın olmadığı herkesin böyle olacağı anlamına gelmez kızlar...benim kanımda yüksek olan bir değerden dolayı pıhtılaşma oranım yüksek...ahım şahım kanama beklemiyordum zaten ben........... benimde elbet kafamda sorular var..niye kanamadı niye ağrımadı...daha bir sürü yazmakla bitmez..ama şuan beklemekten ve kendime dikkat etmekten başka çarem yok açıkçası...şurda oturup günlerce uyumadan düşünsemde herşey olacağına varıyor kızlar..bekliyorum bende...inşallah herşey iyi olur.
canım çok sevindim bak gitmek çok iyi oldu aklındaki soru işaretlerini silmiş oldun artık rahat rahat hazırlıklarını yaparsın gerçekten özkan bey çok iyi biri kalıcakmısınız diye sordunmu canım:26:
canım okadar yogun ki biryere gideceğini sanmıyorum..benim adetim düğünüme denk geliyor..ben de geciktirici hap yazmasını istedim..o da düğünden bir hafta önce gel yazarım dedi..ben de burdasınız di mi dedim..güldü tabiki dedi..yani o yerin sahibiymiş..gitmeyecekmiş merak etme..ama hemşireler biraz gıcık..oyuzden sen onlarla arayı iyi tut..mümkünse yanında biri olsa daha iyi olur...çünkü benım gördüğüm kadarıyla hemsireler pek yardımcı değil...doktor cok yogun olmasına ragmen sakin..ya elanur birşey sorucam..yanlıs bakmamıstır dimi bu doktor..yani bi terslik cıkar diye halen içimde korku var..ama senin sayende gittim bu doktara ..çok tesekkür ederim..
ne demek canım iyi haberini aldım çok sevindim senin adına..evet ya hemşireler çok gıcık sadece asistanını çok sevdim ben kızıl saçlı ama danışmadakiler bakışlarıyla seni rencide ediyorlar..ben arkadaşımla gitmiştim canım yine arkadaşımla gidicem ordaki pskoloji çok berbat..bak canım özkan beye güven eğer para düşkünü biri olsaydı sana gitmiş der ve o parayı alırdı sen rahat ol ya rahat rahat düğününe hazırlan takma kafana bişey![]()
çok tesekkür ederim canım..iyiki seni tanımısım..özkan beyin yanılma şansı yoktur dimi..ya bozuldugunu görmemişse diye düşünüyorum..
bakarken braz bagırdımm cok acma falan die :) korktum..bakarken dedi zaten ,sen kızsın die..ben bakarken birde esnekmi die sordum ,yok dedi.kanar dedi güldü ...nie muayene olmak istiyorsun ilişkiyemi girdin dedi..baktıktan sonra..ben yok agdadan falan korktum dedim :)canım bu ihtimali düşünmek saçma olur çünkü adam dünkü doktor değilki doçent sonuçta..bana kızsın deseydi valla bidaha hiç düşünmez tereddüt dahi etmezdim![]()
merhaba kızlar...
ben 2010 da açılan konudan beri bu hymenoplasti konusunu takip ediyorum...ilk teralem açmıştı...bende o zamanlar çok kararsızdım...öyle böyle derken düğünüm kesinleşti ve bende endişelenmeye başladım...ben bursa yaptırdım...bursada oturuyorum çünkü...aslın şişli medde şu vajinal yoldan daraltmayla yapılan benim aklıma yatmıştı, babam yurt dışına gitmediğinden benim şişli med hayal oldu...kesinlikle uzun süre ortadan kaybolamıyorumm....birde başka şehir bişey olur kalırım oralarda mazallah..
ben soru halinde yazayım..inşallah kafanızdaki bu soruların bi kısmını çözmüş olurum..çünkü insan bu operasyonu yaptırmadan..aklındaki sorular son bulmuyor....
1)düğüne ne kadar kala yaptırmak mantıklı?
benim düğünüme 6 ay var..bence düğün tarihi kesinleşince yaptırmak daha mantıklı gibime geliyor..çünkü flepte tutmama riski var diyelim ki yaptırıldı ve tutmadı o zaman mecburen iş geçiciye kalıyormuş ve...bu daha stresli bence. bana göre 6 ay ideal di o yüzden şimdi yaptırdım
2) operasyondan öncesi ve sonrası arasında fark varmıydı?
evet vardı. bende bi çok kişi gibi operasyondan önce ayna koyup baktım(utandım şimcik:) ) tam vajina girisinde 4 parca yarım cm lik et parçası vardı ıkının ca vajinal yol açılıyordu nasıl diye parçalanmış gibiydi işte..okınınca acılan yer bi yeşil erik ebatındandı...genişlişk o kadardı...ama normal halde daha küçüktü...
operasyondan sonrada ayna koyup baktımordaki et parçalarından eser yoktu..o parçalar yerine nohut tanesi kadar bir delik vardı hatta daha küçük ...sağdan soldan çıkıntı yoktu...sanki o parçalar alınmış ordan oraya ortası daha ufak boyutta bir doku konmuş gibiydi..
3) operasyon olduğu anlaşılır mı?
bunu bilmiyorum ama sonuçta adli tıp doktorları anlıyo sadece...anlaşılmaz bence ama yinede tam iyileşmiş halim nasıl olcak bilmiyorum. yalnız şunu söylemeliyim....hani internette kızlık zarı vajinanın bilmem kaç santim içinde yer alıyor diyorlar ya..bence öyle değil...vajina girişindeydi işte..ve ben eminim bendeki o et parçaları kızlık zarı parçasıydı...internetteki resimlere bakınca görüyorum..ben erkek olsam ve benim şimdiki halim orjinal kızlık zarı görünümünde ya...bunu görsem bide operasyondan önceki halimi görsem..kızlık zarının bozuk olduğunu anlardım..fark var çünkü..kesinlikle var hemde.
4)genel anestezi mi? lokal anestezi mi?
ben kesinlikle genel anestezi derim. çünkü insan duygusallaşıyo..ben zırzır ağladım daha doktor dokunmadan....lokal anestezi olsa kafayı yerdim duygusallıktan..en iyisi genel bence ... uyuyorsunuz...hiç bişey hissetmiyorsunuz.
5)operasyon ne kadar sürdü?
ben ikiye çeyrek varken odaya alındım ; 4 e 20 varken uayndım toplam 40 dakka sürmüş.
6)operasyon sonrası ağrı oldu mu?
evet uyanınca aşağıda orada ağrım vardı böyle parmak kesilirde zonklamayla ağrı olurya öyleydi..genel anestezinin etkisinden sanırım uyanınca üşüdüm çok..hemen ayaklandım zaten ...ilk gün taksiden inerken kan geldi yuğun...sonraki günler peçeteye damla damla geldi. 3. gün hiç kanamam yoktu...hiç ağrım yokru... sadece otururken batma hissediyorum , o da normal miş. yanma olmadı bende, ağrı, aşırı kanama olmadı. rahatım.
7)nelere dikkat edilmeli?
bi kere kesinlikle evde istirahat edilmesi gerekiyor..ben klozet wc kullanıyorum ve çok rahat. wcden sonra peçeteyle kuruluyorum..ama bastırıp(tabi çok olmıcak) çekiyorum...sonra baticonlu gazlı bezi bastırıp çekiyorum... kesinlikle kabız olmamak gerekiyor..sulu püre çorba puding tüketiyorum ben. bir 15 gün batma falan sıkıntılar olacakmış...15 günden sonra kısmen daha rahat olacağım. bacaklarımı kesinilkle açmıyorum..yere çöemelerek oturmuyorum...zorlamıyorum açıkçası...geniş adımlar kesinlikle atılmayacak...minik minik sakin adımlar atıyorum ben kızlar.. mesela 2-3 çıktığım merdivenlerden daha sakin çıkıyorum:)
8)tutup tutmadığı yada kanayıp kanamayacağı belli olur mu?
evet 40 gün sonra belli oluyormuş..ben 40 gün sonra gidicem doktora.. o zaman dokulşar tutmuşsa ve kızlık zarına eklenen vajina dokuları kanlanmışsa...20 sene sonrada ilişkiye girilse kanar demişti dokto...hatta şu örneği vardi...mesela kesik bir parmağın yerine yeni parmak dikildiğinde önemli olan dikip bırakmak değil öenmli olan o dikğilen parmakta kan dolaşımının olmasıdır dedi..dikilen dokunun kaynaşıp kanla beslenmesi gerekir dedi.
9)tutmazsa nolacak?
bu ihtimali düşünmek bile istemiyorum..ama tutmazsa geçici olacak %100 garantiliymiş çünkü...geçicide kanamayı dokudan kopan ipler sağlıyormuş.
10)tuttup tutmama oranı nedir?
%90 tutma oranı var..inşallah ben o %90 lık kısım içinde olmuşumdur:S
11)son olrak eklemek istediğim bişey var mı?
,
eveee tttt var:)) benim az kanaması ağrımın olmadığı herkesin böyle olacağı anlamına gelmez kızlar...benim kanımda yüksek olan bir değerden dolayı pıhtılaşma oranım yüksek...ahım şahım kanama beklemiyordum zaten ben........... benimde elbet kafamda sorular var..niye kanamadı niye ağrımadı...daha bir sürü yazmakla bitmez..ama şuan beklemekten ve kendime dikkat etmekten başka çarem yok açıkçası...şurda oturup günlerce uyumadan düşünsemde herşey olacağına varıyor kızlar..bekliyorum bende...inşallah herşey iyi olur.
canım ilk önce sakinleştirici iğne vurdu sonra vajinaya 7 tane iğne vurdu uyusturmak için. operasyon 1 saat kadar sürdü kalıcı yöntemle yaptırdım. 1 kutu antibiyotik ve 1 kutu ağrı kesici verdi. onun dısında her tuvalet ihtiyacından sonra batikonlu gazlı bezle temziliyorum