Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
umarım umarım ama anlaşacağınıza eminim :102:
ben yapıyorum:)) mac ve profesyonel kryolan ürünlerıyle
Bu da reklam... Yasemin hanima arkadasm yaptirdi makyajini hanimefendi nerdeyse takma kirpik yapistiricisina ayri para alacakti.. 'Prova' makyajinda takma kirpik takmaya ekstra ucret istiyor.. Baska hicbir makyozde duymadim..
unutmusum yazmayi ben provada yaptirmadim sadece on gorusme oldu ve renk konustuk sadece okadar,bende cok titizlenmistim prova yaptirmaya vaktim yoktu benim ama sonuc harikaydi:))):) bende makyajimi kendisine yaptirdim ve harika oldu.bende kendisini internet uzerinden buldum ve yurt disinda yasadigimiz icin sadece telefonla gorustuk ve turkiyeye gittigimizde dugun icin bizi cok guler yuzle karsiladi hatta bircok kolaylik sagladi ki dugun gunu kaza gecirdik ve o anda bile elinden geleni yapti hakkini asla odeyemem ve kiprik konusuna gelince o da hediye oldu bana yani kendisiyle halada gorusmekteyim arada halimi hatrimi sorar yani isim bitti hadi gule gule diyen biri degil tabi sizede birsey diyemem sonucta yasadiklarinizi yazmissiniz ama benimde yasadiklarim ortada kendisine kendimi emanet ettigim icin kendimi sansli genlinlerden goruyorum.reklam bu olmaz!!!!!!!
Bu da reklam... Yasemin hanima arkadasm yaptirdi makyajini hanimefendi nerdeyse takma kirpik yapistiricisina ayri para alacakti.. 'Prova' makyajinda takma kirpik takmaya ekstra ucret istiyor.. Baska hicbir makyozde duymadim..
kalite ucuza olmuyor tatlim kadinin kullandigi kiprikler kaliteli disardaki gibi olsa herkez takar zaten ve secim sizin
Ordu evine git manner makyaj yapılıyor arkadaş yaptırdı süper oldu hayirlusi27 nisanda dugunum var ve makyajimin kusursuz olmasini istiyorum ama fiyatta uygun olmali
Boyle bi yer var mi acabaa yardimlarinizi bekliyorum