canım çünkü sen ne istersen onu yapıyor ama belki ben anlatamayabilirim sonuçta ben degil o karar vermeli bide ben sonucunu hiç görmedim ama çizimleri filan begenmedim reha beyde çok yogun aban gelme orda yaptır dedi:) tunç hoca var bide geen hacettepede doçent aycan bey ama hiçbiriyle yüzyüze görüşmedim ve bizzat sonucunu görmedim sadece resimler gördümBende haziran da ameliyat olmayı düşünüyorum az kaldı ama hala doktoruma tam olarak karar veremedim.Nebil beyle Reha bey arasındaydım ama Tunç beyi de düşünüyorum artık.Özel yerinde yapıyor dedin peki görme şansın oldu mu yaptığı yeri ? Sanki hastane ortamı daha güvenli olur gibi geliyor bana ama orda da enfeksiyon kapma riski fazlaymış .Ufff ya ne zor işmiş bu doktor seçimi hakkımızda hayırlısı olur umarım.Bu arada Nebil beye olmak istemiyorum yazmışsın sakıncası yoksa nedenini öğrenebilir miyim ?
teşekkürler a.s.
Hastane ortamından ziyade özel kliniklerde olmak daha iyi diyorlar.
Hastanede çok ilgilenilmiyormuş ama özele gidince daha fazla ilgi alaka gösteriyorlarmış.
Hastanede bide doktora bıçak parasımı ne varmış vermek lazımmış :)
Bir bilgisi olan varmı acaba?
öleymiş o zaman daha çok ilgileniyorlarmış tunç hocada öle acayip bi fiyat vermedi bana özel yerinde son derce gelişmiş bir teknoloji kullanıyor olsa gerek çünkü ameliyat 1 saat gibi bi süre de oluyormuş ve artık öle tampon filanda koymuyormuş teoman doganın sölediklerini dinledim bemn oda artık hastalarının % 90 nunda tampon kullanmıyor nedense tunç hocaya çok fazla güvendim ben burdaki lavinia nın resmimin etkisi çok tabiki bu kararımda:)
Araştırmalarım en iyisinin Ankara'da Reha bey olduğu ama oda çok yoğun randevuya bile 1 ay sonraya gün veriliyor.
Ferruh bey iyi birisi ama Nebil beyle görüşmeden karar veremiyecem.
Tunç Beyi Hiç tanımıyorum.
Birde Mete Akso u duydum okadar .
ama bence hangisi en iyisi diye ararsak en iyisini bulamıyacağız.
Ben o yüzden artık ameliyat olupda memnun kalmıyan hastaları araştırmaya çalışıyorum.
Benim için ameliyat sonrası eğer memnun kalmamsam çok sorun olur tabi.
Ben Ferruh beyle konuştuğumda haftata 20 kadar ameliyata giriyormuş , kesin Nebil beyde bi okadar giriyordur ama ameliyat olan arkadaşlarla internette bi türlü karşılaşamadım.
Muayyenehanesinede erkekn gittim malesef kimse yoktu yarım sat boyunca :)
Belki biirleri gelirde sohbet eder hastalara direk konuşurum diye ama sanş işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?