Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
katılıyorum sana ama maalesef öyle diil. bengazi de başka bir doktorla görüştüm ve ücreti ödedim. çünkü o doktorun ismini çok duymuştum ve onunla görüşmezsem kendimi iyi hissetmeyecektim
merhaba arkadaşlar bende burun ameliyatı olmak istiyorum ve bugun ferruh bingül ile görüştüm. bir sürü doktorla konuştum ve hiç biri benim güvenimi kazanamadı. ama ferruh beye güvendim. ve kararımı bugun onunla tanışınca verdim. en başta micro aletlerle çalıştığı için morarma olmayacagını söyledi. ve resim üzerinde oynama yaparak burnum üzerinde ortak bir karar aldık. çoğu doktor bu yöntemi dogru bulmuyor hastanın hayal kırıklıgı yaşamaması açısından. ama hastanın beklentilerini anlatması açısından bence gerekli. ve beklentilerimi anlattığımı düşünüyorum. ve doktorumun beni dinleyip anlaması benim için çok önemliydi. diğer doktorlar ise bana rutin yaşayacaklarımı ve kendi yapacaklarını anlatıp ne istiyorsunuz diye sordular ama ne istediğimi anlatamadan siz bana güvenin felan fıstık! bakalım artık bu ay bende ameliyat olucam yaşadıklarımı burdan sizlerle paylaşmak dileğiyle.
merhaba ebrub,
diğer gorustugun doktorlar kimledi?
BİR KEZ DAHA DÜŞÜN!!!BENCE!!!op.dr orhan murat özdemir (artplast estetik)
Doç. Dr. Hüseyin Borman
Doç. Dr. Nilgün Markal
Dr.Mehmet KETENE
ama tercihimi ferruh bingülden yana kullanıcam! hayırlısı bakalım!:asigim:
op.dr orhan murat özdemir (artplast estetik)
Doç. Dr. Hüseyin Borman
Doç. Dr. Nilgün Markal
Dr.Mehmet KETENE
ama tercihimi ferruh bingülden yana kullanıcam! hayırlısı bakalım!:asigim:
tili, merhaba sen de uzun süredir araştırma yapıyorsun. sen kime karar verdin ve hangi doktorlarla birebir görüştün?
HIFZI PAHALI DİYE DUYMUŞTUM GİT GÖRÜS AMA...adasu,
ben onep ankara dan hıfzı velidedeoğluyla da gorusmeyi dusunuyorum...