• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara' da estetik cerrah tavsiyeleri

katılıyorum sana ama maalesef öyle diil. bengazi de başka bir doktorla görüştüm ve ücreti ödedim. çünkü o doktorun ismini çok duymuştum ve onunla görüşmezsem kendimi iyi hissetmeyecektim

katılıyorum sana ama maalesef öyle diil. bengazi de başka bir doktorla görüştüm ve ücreti ödedim. çünkü o doktorun ismini çok duymuştum ve onunla görüşmezsem kendimi iyi hissetmeyecektim

ben nebil beyle gorustum hem de ucretsz cok da ilgilendi.iyi bir doktor 25 yıllık tecrubesi var.Şuana kadar hiç bir şikayet de duymadım nebil beye karar verdim ben

arkadaşlar nebil beyle bende görüştüm.
Görüştüğüm doktorlar arasında beni en çok ikna eden vede ameliyatın bile nasıl yapılacağı hakkında burun içindeki nelerde oynama yapılacağı hakkında detaylı bilgiler veren vede insanla saatlerce bir arkadaşcasına ilgilenen çok kibar ve iyi biri.
Büyük ihtimal bende Nebil Beyde olacağım.
Çok güven verici bence Nebil beye uğramadan ameliyat olmayın derim.

benide burnum senin gibi Dr. Nebil beyle görüştüm ve gözü kapalı bile yaparım diye şakalaştık :)
Çok iiy bir doktor ve bana hatta sana açık ameliyat bile gerekmez kapalıda da çok rrahatlıkla düzeltirim dedi.
Ben haziranın ilk haftası felan olcam Nebil Beyi düşünüyorum. Bir konuş derim.

merhaba arkadaşlar bende burun ameliyatı olmak istiyorum ve bugun ferruh bingül ile görüştüm. bir sürü doktorla konuştum ve hiç biri benim güvenimi kazanamadı. ama ferruh beye güvendim. ve kararımı bugun onunla tanışınca verdim. en başta micro aletlerle çalıştığı için morarma olmayacagını söyledi. ve resim üzerinde oynama yaparak burnum üzerinde ortak bir karar aldık. çoğu doktor bu yöntemi dogru bulmuyor hastanın hayal kırıklıgı yaşamaması açısından. ama hastanın beklentilerini anlatması açısından bence gerekli. ve beklentilerimi anlattığımı düşünüyorum. ve doktorumun beni dinleyip anlaması benim için çok önemliydi. diğer doktorlar ise bana rutin yaşayacaklarımı ve kendi yapacaklarını anlatıp ne istiyorsunuz diye sordular ama ne istediğimi anlatamadan siz bana güvenin felan fıstık! bakalım artık bu ay bende ameliyat olucam yaşadıklarımı burdan sizlerle paylaşmak dileğiyle.

merhaba arkadaşlar bende burun ameliyatı olmak istiyorum ve bugun ferruh bingül ile görüştüm. bir sürü doktorla konuştum ve hiç biri benim güvenimi kazanamadı. ama ferruh beye güvendim. ve kararımı bugun onunla tanışınca verdim. en başta micro aletlerle çalıştığı için morarma olmayacagını söyledi. ve resim üzerinde oynama yaparak burnum üzerinde ortak bir karar aldık. çoğu doktor bu yöntemi dogru bulmuyor hastanın hayal kırıklıgı yaşamaması açısından. ama hastanın beklentilerini anlatması açısından bence gerekli. ve beklentilerimi anlattığımı düşünüyorum. ve doktorumun beni dinleyip anlaması benim için çok önemliydi. diğer doktorlar ise bana rutin yaşayacaklarımı ve kendi yapacaklarını anlatıp ne istiyorsunuz diye sordular ama ne istediğimi anlatamadan siz bana güvenin felan fıstık! bakalım artık bu ay bende ameliyat olucam yaşadıklarımı burdan sizlerle paylaşmak dileğiyle.

slm acaba ferruh bey açıkmı yoksa kapalımı yapıyor ameliyatları ?

Tili neden Ferruh beyi bir daha düşün dedin ?
Bende Nebil ve Ferruh bey arasında kaldım ama son anda ferruh bey de karar klıdım.
Acaba asisem için mi ferruh bey için bir kez daha düşün diyorsun ?

op.dr orhan murat özdemir (artplast estetik)
Doç. Dr. Hüseyin Borman
Doç. Dr. Nilgün Markal
Dr.Mehmet KETENE

ama tercihimi ferruh bingülden yana kullanıcam! hayırlısı bakalım!:asigim:

merbaba, Mehmet Ketene örnek gösterdi mi? ben de kendisiyle görüşmeye gitmiştim, ama yaptığı ameliyatlarla ilgili örnek göstermedi.

tili, merhaba sen de uzun süredir araştırma yapıyorsun. sen kime karar verdin ve hangi doktorlarla birebir görüştün?

tili, merhaba sen de uzun süredir araştırma yapıyorsun. sen kime karar verdin ve hangi doktorlarla birebir görüştün?

BEN ARADA KALDIM AMA...BİR İKİ AY İÇİNDE NETLEŞECEK BARIŞ ÇAKIR AĞIR BASIYOR AMA UFUK BİLKAYDA BAYA BİR KAFAMDA...ANKARADA ATİLLA BEY VAR İYİ GİBİ AMA BEN PEK ANKARADA KİMSEYE ISINAMADIM!!TUNÇ ŞAFAKTA OLABİLİR ÇÜNKÜ ODA PROF....:
AÇIKCASI BARIŞ ÇAKIR VE UFUK BEY ARASINDA GİDİP GELİYORUM...SONRA YOK ANKARADA OLSUN DİYORUM...ANKARADA ÇOK KİMSE İÇİME SİNMEDİ!!!

Bence Ankara'da da cok iyi doktorlar var.Bence siz fazla abartıyosunuz doktor işini sonuçta biraz da şans.Mesela Onep doktoru Naci Çelik bile kötü bir burun yapmış,dava açılmış alehine
Tabikide cok iyi arastırıcaz ama doktorumuza guven de gerekli atrdıkça secenekler de artıyor dolayısıyla karar güçleşiyor.

Bencede bizler biraz abartıyoruz.Ben ferruh beyle konuştuğumda ayda 20 - 25 kadar burun ameliyatı yaptıgını soyluyordu.
Yani yıllardır yapıyor tabi makina değil bu insanlar ama çok da deneyimli insanlar bir iki kişide kötü sonuçla karşı karşıya kalınması "oda göreceli tabi " ankarada değilde başka bir yerde olması biraz abartı bencede.
Ben kararımı verdim gerçi o yad bu hepside iyi bence ama ben ferruh beyin yetenekli olduğuna inanıyorum.
Ha birde bazı arkadaşlarımız prof. lardan bahsediyor bence bu iş pratiklikle daha çok ilgili profluk bu işin Teori kısmı pratiklik ise bu işin gerçek kısmı prof. olmuş olmamış benim için hiç mi hiç önemli değil. yeterki deneyimli olsun.

AMELİYATIMA AZ KALDI AMA HALA EMİN OLAMIYORUM KAFAYI YİCEM PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU..BURUN EGRİLİĞİ,KEMER VE BURUN UCU SARKIKLIĞI KONUSUNDA EN BASARILI ESTETİK CERRAH KİM ANKARA'DA?BENİMLE AYNI SORUNU YASAYANLAR LUTFEN BANA ULAŞSIN 1 AYDAN AZ ZAMANIM KALDI!!!!!!!

Dolcissimo merhaba ben karar verdim.
Ferruh bey.
asya642 ile msnde baya konuştuk çok iyi bir sonuç elde etmiş ve bir çok arkadaşıda ameliyat olmuş onlarda iyi sonuç elde etmiş.
Tamam bu sitede bir iki kişi memnun kalmamış olabilir yinede başarılı bir dr.
Artı olarak ben ferruh beyin burun ucu egri olan ameliyatlarına bakmıştım gerçekten fena değildi.
Ben bu hafta sonu yanına gidip randevu alacam.
Nebil beyi elememin sebebi ise çok dr gittim hepsi burnun açık olması gerek dedikleri halde nebil bey kapalı yaparım demesi açıkcası korkuttu ya düzelmezse burnumun ucu diye.
asya642 sordum iz kalıyormu diye yoo kalmıyormuş burun altında ameliyat izi.

Back