• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara' da estetik cerrah tavsiyeleri

Ben de cumartesi geliyorum Ankarara ya Nebil Bey e umarım karşılarız:) Öğlen gelcem ben..Pazar da ameliyat günü..

Merhaba,
Ben de gecen temmuzda hacettepedeki bir profesore ameliyat oldum.Benim burnum estetik açıdan bariz bir görüntüde değildi ama benim hoşuma gitmeyen yerleri vardı bir de nefes alma problemim vardı.Ameliyat geçeli 6 ay olmak üzere ama ben burnumdan yine memnun değilim.Ameliyatıma da 7 milyara yakın para verdim.Büyük ihtimalle revizyon ameliyatı olacağım.Ama şimdi de doktora güven mesele benim için.Çünkü benim ameliyat olduğum doktor da beğenilen bir doktordu.Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum.Reha Yavuzer'e ameliyat olan arkadaşlar var mı? Onun adınına sıkça telefuz ediyorlar.

ya canım hangi doktordu bende hacettepede yücel erk hocaya olmayı düşünüyorum ama yoksa seninki o muydu

bende yucel erkle ilgili olumlu seyler duymadım canim tekrar dusun bence
ya kime olacagımki o zaman aslında ben onun yaptıgı bi hastayı gördüm hoş duruyodu ama burda onunla ilgili bi tane bile yazı gööremedim sanırım tunç hoca ve reha hoca rasında seçim yapsam daha iyi olacak üff çok zor ya karar vermek inşallah bende olurum ve buraya resimlerimi koyarım:)):sm_confused:

inş. canim hepimiz adina en iyisi olur bende bu yaz ameliyat olcam karar vermek çok zor..
sana mail adresimi vercektim ama ozel mesajları ayarlamamışsın sanırım yollıyamadım sakincasi yoksa ozelden mailini yollar misin msne eklerim daha rahat konusuruz.. kib

ben vazgeçtim canım tunç şafak hocaya ameliyat olacam zaten vanila nın resimleride çok güsel olmuş

REHA YAVUZER. gerçekten çok iyi bir doktor.bir yakınım oldu ve sonuç muhteşem zaten adam o kadr dolu ki randevu istesen 1 ay sonraya veriyorlar.adamın bir ayağı amerikada.bnde olcam burun ameliyatı ve kesinlikle REHA YAVUZER'den düşünüyorum.2 hafta sonrya randevum var gidip görüşcem.sizlerede haber veririm kesinlikle sonuçtan bakalım nolcakyerimseniben.

ben vazgeçtim canım tunç şafak hocaya ameliyat olacam zaten vanila nın resimleride çok güsel olmuş

NE YAPTIN CANIM TUNÇ HOCAYA MI KARA VERDİN...ANKARAYA GELİNCE..YANINA GELİP SONUCUNA BAKMAK İSTERİM:))))
BANA HABER VER MERAK ETTİM..VALLAHI BENDE ARADA KALDIM KİME YAPTIRACAGIM GİTTİKÇE ZORLAŞIYOR!!!!

arkadaşlar bende yag enjeksıyonu yaptırcam bacaklarıma ıkı doktor arasında kaldım şimdı reha bey ve nebıl bey reha beye böyle bir amelıyat olan varmı acaba varsa lutfen benımle paylaşabılırmı çünkü bacak önemlı biz kadınlar için yardımcı olursanız sevinirim şimdıden teşkler

laurannaaaa duy sesimiiiiiişutarafagitti mesajını aldım yanlış anlama cvp atıyorum ama galiba senin mesaj ayarlarında bi sorun var gitmiyor..umarım bunu okursun..okursan bana msj at özelden hoşcakal:)

arkadaşlar bende yag enjeksıyonu yaptırcam bacaklarıma ıkı doktor arasında kaldım şimdı reha bey ve nebıl bey reha beye böyle bir amelıyat olan varmı acaba varsa lutfen benımle paylaşabılırmı çünkü bacak önemlı biz kadınlar için yardımcı olursanız sevinirim şimdıden teşkler
slmm cnm:) valla reha bey çok başarılı bi estetik cerrahi ben burunda falan gördüm bizzat sonuçları..sonuçta estetiki cerrahi genel bi kavram olduğu için adam uzman ondada iyidir büyük ihtimalle sen yinede bi yüz yüze görüşsen daha iyi olur:)

laurannaaaa duy sesimiiiiiişutarafagitti mesajını aldım yanlış anlama cvp atıyorum ama galiba senin mesaj ayarlarında bi sorun var gitmiyor..umarım bunu okursun..okursan bana msj at özelden hoşcakal:)
ne sorunu varki anlamadım nasıl ayarlayacagımıda bilmiyorum bende reha beyi düşünüyorum ama ben onun ameliyat olan hiçbi hastasını görmedim bide bau aralar çok yogunmuş bugün telefonda görüştük sence nasıl olur reha bey

merhaba arkadaşlar ben de reha hoca ile tunç hoca arasında kaldım ama reha hocayı düşünüyorum yine de karasızım. Neya göre karar vermeliyim onu da bilmiyorum kafam çok karışık.

merhaba, ben de uzun araştırmalarım sonucu Ankara'dan Reha Bey ve Mehmet Ketene'nin adını çok duydum. Fakat ikisine de ameliyat olmuş kimseyi tanımıyorum. dolayısıyla tarzlarını bilmiyorum. bu forumda adı geçen (ankara'daki doktorlar tabii) birçok doktorla görüştüm. bana en çok güven veren Mehmet Ketene oldu ama kendisi de bilgisayardan örnek gösterme taraftarı değil. Reha Beyi ise çok duydum...

hangi dr.larla gorustun canım bende ank.da burun ameliyatı olcam bana ozelden yazar mısın?ben mesaj atıcaktım ama sana ozel mesaj atılmıyo...
gorusmek uzere
ta kızlar ne zor bi durum karar vermek ama bence çokda düşünmemek lazım gib geliyor elinizde bi kaç tane iyi doktor kalıyor ve onların arasında bi tercih yapmanız lazım ben bu tercihimi tunç hocadan yana kullanmayı düşünüyorum bi dolu doktor eledim ama bunların arasında tunç hoca hep vardı onu bi türlü eleyemedim prof olması özel yerinde yapması bu bizzat kendisinin yapması demek ve bi ameliyatının sonucunun resmi var burda şahsen ben çok begendim gayet hoş duruyor ve hastasının anlattıklarının aynısını banada söledi bikaç kişi dah duydum onlarda memnun kalmışlar ama genede kara vermek çok zor galiba:) reha beymi yoksa tunç hocamı:sm_confused:

inş hepimizn iyi gecer...hersey gonlumuzce olsun...Ama hacettepe e ameliyat olup da memnun olmayan bikaç kişi tanıyorum dikkat et bence...Nebil beyle gorustun mu?
nebil beyi istemiyorum hacettepede olanlar kime olmuş ben oranın doktorlarından tunç şafak ve aycan kayıkçıoğlu nu düşünüyorum aycan bey hastane ortamında yapıyor tunç bey özel yerinde...

lauranaa merhaba ben de senin gibi çok kararsızlık yaşadım ancak şu aralar tunç şafak'a karar verme aşamasındayım. kendisiyle görüştüm ewet muayenehanede yapıyor bu aslında beni biraz korkutuyor ama hoca içimi bayağı rahatlattı. bana tasarım yapmadı yanlız tunç hoca tasarımların gerçeği pek yansıtamayacağını düşünüyor.sana tasarım yapmış mıydı tunç hoca

Slm kızlar aranıza yeni katıldım forumdaki tüm yazılara okudum.
Sizlerin tavsiyeleri ile 3 isim ön plana çıkıyor.
1.Reha Yavuzer
2.Ferruh Bingül
3.Nebil Bey

Ama insan yinede tedirgin oluyor nede olsa brkez yaptırmak isityor.
Yarın feruh beyle randevum var bi gidip görüşeceğim daha sonrada nebil beyle .
Reha bey çok meşgulmüş randevuyu bir ay sonraya atıyor.
Ama ben haziranın ilk haftası ameliyat olmak istiyorum.
Sizden ricam deneyimlerinize dayanarak ferruh Beymi ? Nebil Beymi ?
Localmi , Genelmi ? çünkü local yada genel anestezi daha çok hastaya bırakılıyormuş.
Acaba bu üç doktordan ameliyat olupda tekrar ameliyat olan varmı aranızda , yoksa bunlar çok iyi cerrahlarmı ?
Ankarada daha iyi bir cerrah varmı acaba ?

Back