• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara' da estetik cerrah tavsiyeleri

hevesini kırmak istemem ama ben gittim. güzel bi yer. ama bilgisayardaki örnekler beni tatmin etmedi:)) fiyatlarda diğer doktorlarla aynı

Gittiğin yer hastene ortamı gibi bir yermi yoksa bildiğimiz doktorların muayenesi gibi bir yermi ?

Birde kalabalık bir yermi yani insanların gidipde durmadan ameliyat için seçtikleri bir yermi ?

yani düşündüğün gibi diil... ben de internet sayfasında görünce, nihayet bi yer bulmuştum diye sevinmiştim

Kızlar bence kesinlikle tam donanımlı bir hastahanede olun ameliyatınızı.Herhangi bir aksilik çıkarsa her açıdan müdahale edilebilmeli.Estetik deyip geçmemek lazım.Ben de ameliyat olurken donanımlı bir hastaheneyi ve genel anesteziyi seçtim.
Burun ameliyatı yaptıracak olanlar , lütfen birden fazla doktorla görüşün ve tüm isteklerinizi detaylı bir şekilde dile getirin.Ve mutlaka tasarım yapmalarını isteyip karşılaştırın.Yapılacak burun tasarımın aynısı olmayabilir ama en azından nasıl bir şey olacağını az çok anlarsınız.Tasarım yapmayan bir doktorun ne yapacağını bilemezsiniz.Yüzüne yakışacağını yapacağım der doktorların bir kısmı ama belki o yakıştırabilir ama siz yakıştıramayabilirsiniz.Herkesin görüş açısı farklı.
Mümkünse daha önce ameliyat ettiği hastalarıyla yüz yüze görüşün.Bir tane görmekle olmaz.Yaptığı ameliyatlardan başarısız olanları da görmek isteyin ve bunların revize edilmiş şekilllerini de görün derim.
Lütfen bunlara dikkat edin.Bu ameliyatı olmayı düşünenler bir kere olsun ister 2.ameliyat daha zor oluyor sonuçta.
Hepinize kolay gelsin.

Ben daha önce bu konuda yazmıştım.Ne işlevi düzeldi ne de estetik açıdan istediğim gibi oldu.Bu yüzden sizleri uyarıyorum.Revizyon olmayı düşünüyorum ama biraz ertelemeyi de düşünüyorum.Burun şeklinin tam oturması gerekiyor 2 ameliyat için.

Ben daha önce bu konuda yazmıştım.Ne işlevi düzeldi ne de estetik açıdan istediğim gibi oldu.Bu yüzden sizleri uyarıyorum.Revizyon olmayı düşünüyorum ama biraz ertelemeyi de düşünüyorum.Burun şeklinin tam oturması gerekiyor 2 ameliyat için.

SEN KİME AMELİYAT OLMUŞTUN HATIRLAYAMADIM!!!

Canım özel mesajını aç da oraya yazayım.Hacettepe'deki bir profa olmuştum.

sana katılıyorum. ben Ferruh ve Nebil beyin örneklerinde şunu beğenmemiştim; öncelikle yapılmış oldukları çok belliydi... elbette Allah yapısı diil kul yapısı ama ben doğal dursun istiyorum. en korktuğumda burun deliklerinin büyük kalması ya da orantısız olması... geçengün aynı doltora ameliyat olmuş 2 kişiyle görüştüm. mesela onlar için mükemmel burunlrı olmuş diyorlardı. bi gördüm hiç de güzel olmamış. tabii göreceli bi durum estetik olayı. ama işte bu tip nedenler yüzünden yaklaşık 7 aydır ameliyat olacağım kişiye karar veremiyorum.

Evet karar vermek zor bir aşama...Bence eğer bıçak altına yatıp,estetik oluyorsam burnum biraz küçük ve hoş durmalı,yakışacaksa estetik olduğum da anlaşılsın,benim için sorun değil.Çok doğal durmasını istesem zaten bıçak altına yatıp da o kadar acıyı çekmem.Ben biraz oyulmuş,kavisli kalkık burunları seviyorum ama yüze uyum sağladığı sürece.Her yüz tipine de bu tip burunlar olmaz.Herkesin zevkleri farklı işte...fisfisfis

Evet karar vermek zor bir aşama...Bence eğer bıçak altına yatıp,estetik oluyorsam burnum biraz küçük ve hoş durmalı,yakışacaksa estetik olduğum da anlaşılsın,benim için sorun değil.Çok doğal durmasını istesem zaten bıçak altına yatıp da o kadar acıyı çekmem.Ben biraz oyulmuş,kavisli kalkık burunları seviyorum ama yüze uyum sağladığı sürece.Her yüz tipine de bu tip burunlar olmaz.Herkesin zevkleri farklı işte...fisfisfis

Ben de öyle düşünüyorum.Yani güzel olsun da estetik olduğu belli olsun ne olacak ki?Bazı burunlar var doğal olan ama o kadar güzeller ki insan estetik sanıyor ama öyle değil.Doğuştan estetikli gibi.

Ben de kavisli hafif kalkık burunları beğeniyorum.Yüz şekline göre böyle bir burun yapılabilir.Ben revizyon ameliyatımı İzmir'de olmayı düşünüyorum.Yazın gidip bir kaç doktorla görüşeceğim.

Ben de kavisli hafif kalkık burunları beğeniyorum.Yüz şekline göre böyle bir burun yapılabilir.Ben revizyon ameliyatımı İzmir'de olmayı düşünüyorum.Yazın gidip bir kaç doktorla görüşeceğim.

Ameliyatınızı neden Ankara'da düşünmüyorsunuz?Buradada iyi doktorlar var.Kusura bakmayın sordum ama ben de bu yaz ameliyat olacağım araştırma yapıyorum...CADIARZU

zaten Tunç hoca hep kapalı yapıyormuş ben vazgeçtim ona olmaktak yine nebil Bey veya Ferruh bey daha iyi geliyor hiç olmazsa açık yapıyorlar düzelmeme riski nerdeyce cok az .

zaten Tunç hoca hep kapalı yapıyormuş ben vazgeçtim ona olmaktak yine nebil Bey veya Ferruh bey daha iyi geliyor hiç olmazsa açık yapıyorlar düzelmeme riski nerdeyce cok az .

Bana da acik ameliyat daha iyi gibi geliyor ama tabiki de doktorlara birakmak lazim onlar daha iyi bilir...Adasu,Nebil Beyle veya Ferruh Beyle gorustun mu?

Ya tunç hoca ile ön görüşme yapacaktım 150 ytl isitor :(.
Zaten kapalı yapıyormuş bide ön görüşmede bu kadar para istemesi beni delirtti.
Ben asla olmam o hocaya bi dahada görüşmem.

Ya ödemek sorun değil ama karar verme asamasında onca hocayla görüşüyorum. Fikir elde etmek istiyorum.
Yani karar versem muayne etse öderim ama sadece 5 bilemediniz 10 dk konuşulacak şu şu şekilde olabilr diye tavsiyede bulunacak ve aklınıza yatarsada ameliyat için randevu alınacak bunun için bu kadar para istemesi pes yani.
Ben beni önemsemesini isterim para peşinde koşan doktoru istemem.
tabi Yapacağı cerrahi işlemin elbette hakkını almalı ama bir 5 dk görüşmede bile bu kadar ticari düşünen bir insanlada benim asla işim olmaz.

Back