• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara' da estetik cerrah tavsiyeleri

merabalar Tili
ben ferruh beye gideli 4-5 ay oluyor.ferruh beyin adını çok duyunca gidip baktım,olmadı sağlık olsun.
ben hacettepede oldum. özel yaptırmak istemedim, sigorta karşıladı bir kısmını, bir kısmını da ben ödedim.
ama sana cevap olarak gelen mailden anlaşılıyor ki gerçekten vakit bulamamış. şanssız zamana denk gelmişiz demekki.
neyse canım görüşürüz.iyi bak kendine

fish ben burda yeniyim böyle sizleri görünce içim rahatlıyor.bende burun amelyatı olalı bir ay oldu ama canım çok sıklıyor burnumun ucu çok şiş ve daha ucu şekilsiz yani şekil belli ama ucu şiş oldugu için benim canım sıkılıyor.senin burnunun şekli oturdumu veya kaç ay sonra oturdu.daoktorum gerçekten işinde uzman benim yüzümde hiç morarma bile olmadı ve çok dogal bir burun yaptı.ve doktorumda bana sabırlı olmamı söylüyor ama yinede sabırsız davranıyorum sanırım bana biligi verirsen çok sevinirim

Mrb Derin öncelikle çok geçmiş olsun umarım istediğinden de güzel bir sonuç çıkar ortaya.Bu arada bende Ankarada ameliyat yaptırmak istiyorum şu an araştırma aşamasındayım.Sakıncası yoksa ameliyatını kim yaptı öğrenebilir miyim?a.s.

yerimseniben
Mrb Derin öncelikle çok geçmiş olsun umarım istediğinden de güzel bir sonuç çıkar ortaya.Bu arada bende Ankarada ameliyat yaptırmak istiyorum şu an araştırma aşamasındayım.Sakıncası yoksa ameliyatını kim yaptı öğrenebilir miyim?a.s.
plakton ben ankaradayım ve ferruh beye oldum memnunum 2 hafta oldu daha ameliyat olalı bence buraya gel ve görüş derim

Mrb eğitmen ,öncelikle geçmiş olsun.Ben de burun estetiği olmak istiyorum ve bende de kemik eğriliği var ancak bana Ankarada bir kbb önerdiler sakıncası yoksa ilk ameliyatını yapan kbb'nın adını öğrenebilir miyim ? Bir de Reha Beye ameliyat olmaya nasıl karar verdin tavsiya üzerine mi yoksa ameliyat sonuçlarını mı gördün ? Son olarak Reha bey burun tasarımı yaptı mı ameliyat öncesinde ? CADIARZU
a.s.

fish ben burda yeniyim böyle sizleri görünce içim rahatlıyor.bende burun amelyatı olalı bir ay oldu ama canım çok sıklıyor burnumun ucu çok şiş ve daha ucu şekilsiz yani şekil belli ama ucu şiş oldugu için benim canım sıkılıyor.senin burnunun şekli oturdumu veya kaç ay sonra oturdu.daoktorum gerçekten işinde uzman benim yüzümde hiç morarma bile olmadı ve çok dogal bir burun yaptı.ve doktorumda bana sabırlı olmamı söylüyor ama yinede sabırsız davranıyorum sanırım bana biligi verirsen çok sevinirim

a.s merabalar derinxx,öncelikle geçmiş olsun.Ameliyatın olalı bir ay olmuş estetik sonuç almak için çok erken.Benim 4,5 ay oldu.Hemen hemen 2 ay sonra burnun ucundaki sişlikler iniyor ama benim burnumun sağ yan tarafındada kesik vardı onun üzerinde hafif bir şişlik var.Çok fazla belli değil ama ben farkedebiliyorum.Bana doktorum zaten 1 sene sonra kimse ameliyat olduğunu anlayamaz dedi.Ben de bekliyorum.Senin operasyonun nasıldı bilmiyorum ama estetikte bana söylenenlere göre,eğer gün geçtikçe güzelleştiğini farkediyorsan başarılı bir operasyon kabul ediliyor.Anlayacağın birazcık sabır gerektiren bir iş.Seninde zamanla düzelecektir. a.s.

cnm ben ameliyat olalı tam 6 ay oldu ve şişlikler anca indi diyebilrim sabırlı olmalısın burun ucu şişliği en zor giden yer hatta burnun tam şeklini alması 15 ayı bulabiliyormuş benim 6 ayı geçmesine rağmen hala iniyor 1 ay daha çok kısa bi süre:) için rahat olsun

Selamlar Kadınlar Kulübünün Güzel Kadınları,

Ankara'da burun ameliyatı olmak isteyen cesur hanımlar. Ben bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine görüştüğüm sayın Dr.Ünal ŞAHİN'i sizlere şiddetle tavsiye ediyorum.Yaklaşık bir yıldır bu konuda odaklanmış olup,son iki ayda seçtiğim birkaç dr içinden kendisini tercih ettim ve çok memnun kaldım henüz çok yeniyim alçım yeni çıktı burnum üzerinde bant var yüzümde ayrıca başka işlemlerde yaptırdığımdam şişlik ve biraz morluklarım var ama burnumu beğendim inşallah daha iyi olcak.Ekip çok profosyonel ameliyata gülerek şakalar yaparak giriyorsunuz.Dr.Onur EROL'un ANKARA ekibi doktorumuzun estetik bakış açısı samimi ve açık konuşması beni etkiledi.Ücret burunda ve yüzde yapılacak işlemlere göre değşmekle beraber makul bu yola başvurmuş herkes rahatlıkla yaptırabilir.
Başarılar herkese sevgiler

Selamlar Kadınlar Kulübünün Güzel Kadınları,

Ankara'da burun ameliyatı olmak isteyen cesur hanımlar. Ben bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine görüştüğüm sayın Dr.Ünal ŞAHİN'i sizlere şiddetle tavsiye ediyorum.Yaklaşık bir yıldır bu konuda odaklanmış olup,son iki ayda seçtiğim birkaç dr içinden kendisini tercih ettim ve çok memnun kaldım henüz çok yeniyim alçım yeni çıktı burnum üzerinde bant var yüzümde ayrıca başka işlemlerde yaptırdığımdam şişlik ve biraz morluklarım var ama burnumu beğendim inşallah daha iyi olcak.Ekip çok profosyonel ameliyata gülerek şakalar yaparak giriyorsunuz.Dr.Onur EROL'un ANKARA ekibi doktorumuzun estetik bakış açısı samimi ve açık konuşması beni etkiledi.Ücret burunda ve yüzde yapılacak işlemlere göre değşmekle beraber makul bu yola başvurmuş herkes rahatlıkla yaptırabilir.
Başarılar herkese sevgiler
çok geçmiş olsun....
Ameliyat ne kadara mal oldu!!!
burdan yazmak istemezsen özele msj atarsan çok sevinirim:dance:
:enbuyukkk:

mrhlar,
bu steyele tanışıp yazılanları okuyunca bende hastane aldım soluğu,özel bir hastanede olacağım tüm ameliyat tetkiklerim bitti bugün ameliyat günümü öğreneceğim.yanlız benim burnumda kemik te var.dr kbb uzmanın önce beni ameliyat edeceğini sonra kendisinin estetik kısmını yapacağını söyledi.çok heyecanlıyım bakalım ne olacak

Cedrina ameliyatını ankarada oluyosun sanırım , doktorların kim hangi hastanede olacaksın öğrenebilir miyim bende yazın ankarada ameliyat olmayı düşünüyorum şuan doktor araştırması aşamasındayım

Cedrina ameliyatını ankarada oluyosun sanırım , doktorların kim hangi hastanede olacaksın öğrenebilir miyim bende yazın ankarada ameliyat olmayı düşünüyorum şuan doktor araştırması aşamasındayım

MRH PLANKTON

ameliyatımı ankarada oluyorum,batıkentte özel bilgi hastanesi var,dr umun adı mustafa ali aydoğdu.bu c.tesi ameliyata gireceğim.bende senin gibi epey araştırdım bu dr u kendime daha yakın buldum.birde bana ben işin sadece estetik kısmına karışırım nefes alabilmeni saylayacak dr kbb uzmanıdır dedi.ikisi beraber girecekler ameliyatıma,maliyetine gelince deviasyon ameliyatımın bir kısmını ssk karşılıyormuş bu ameliyat için 500 ytl kbb uzmanına 2.000 ytl de plastik cerrahıma vereceğim.yani toplam 2.500 ytl ödeyeceğim.ama hastanedeki herkes süper ilgili

ya burun estetiği geçiren arkadaslarım ameliyattan ne kadar sonra herşey serberst oluyu öğrenebilirmiyim yani spor(koşu,mekik vs) herşeyin tamamen serbest olduğu süre lazım arkadaslar acilllllll

Merhaba Tili, sen de burun ameliyatı istiyorsun sanırım. Benimde bir arkadaşım yaptırdı ama o Dr. Nebil beye yaptırdı. ve çok memnun kalmıştı. Bu arada baya bir araştırma yapmışsın. Dr. nebil beylede görüştünmü? Bende ameliyatımı kendisine yaptırmıştım. gerçekten çok başarılı ve en önemlisi çok deneyimli. Birde ilgisi çok fazla bak ben ameliyat olalı nerdeyse 6 ay oldu ama halen gittiğim zaman ilk günkü gibi sıcak karşılıyor. yani ameliyat olup bitince ilgisinden herhangi birşey kaybetmiyor. Tavsiye ederim canım

SLM KUSRA BAKMA GEÇ OLDU YANITIM...
ARAMADIGIM DOKTOR KALMADI:)))NEBİL BEY İLE GÖRÜSTÜM ÇOK TATLI DA NE BİLEYİM HANI BURUN AMELİYATI OLAN BİRİ İLE KONUSSAM DAHA İYİ OLURU DEMİ!!!BU AADA ARKADASININ RESMİ VARMI BANA ÖZELE MAİLİMİ YAZSAM ATARMISIN!!!!
VE HATTA MÜMKÜNSE ARKADASINI GÖRMEK İSTERİM...
ÇOK SEY İSTEDİ AMA KUSURA BAKMA ..ŞU AMELİYATI OLSAMDA KURTULSAM:)))

arkadaslar deviasyon ve estetigi bi arada olan var mi?
estetik cerrahlar deviasyon+estetik ameliyati yapabilir mi?yoksa ameliyat için kbbci ve estetik cerrahina mi ihtiyac var?

sevgili arkadaşım,
ben 16/02/2008 de iki ameliyatı aynı anda oldum.deviasyon ameliyatımı kbb uzmanı yaptı,estetik kısmını plastik cerrah.yani senin anlayacağın iki dr aynı anda ameliyatıma girdi kbb ci işini bitirince palstik cerrahi dr um işin görüntüsü kısmını halletti.fakat bunu ben değil plastik cerrahi dr um istedi.benim burnumda hem deviasyon vardı,hemde kemerliydi.bence tüm drların kendi işini yapması ve birbirlerinin işine karışmaması daha iyi

tesekkur ederim arkadasim:)tekrar gecmiş olsun...umarim burnun istedigin gibi olmustur.sislik ve morluk olustu mu sendede?bazi arkadaslar cok sikayetci 2 aydr morlugu sisligi inmeyen arkadaslar var...zor gercekten bu işler inşallah hersey istedigimiz gibi olur...

iyi dileklerin için tşk ederim arkadaşım.bende çok fazla morluk olmadı sadece gözlerimin altında vardı 5 gün içerisinde onlarda geçti.şuan yzümde hiçbir iz yok sadece burnum biraz şiş oda 3 aya kadar tamamen geçer dedi dr.inanırmısın ne bir ağrı duydum nede sıkıntı yaşadım,sanırım her 2 dr umda işini iyi yapan drlardı.ben biraz şanslıydım sanırım

Tuğbacım ben estetik ameliyatı olalı bugün 26 gün oldu.Reha Yavuzer hakkında hep olumlu şeyler duydum;ancak kendim Nebil Bozdoğana oldum.Doktrumdan memnun kaldım.Daha fazla bilgi istersen yaz bana.
Selam, ben Nebil beye ameliyat olmayi dusunuyorum ama tereddutle yasiyorum acaba dogru kararmi veriyorum, yurt disinda oldugun icinde endisem daha cok.Sen nasil karar verdin baska hangi doktorlari arastirmistin?Birde ne kadara yaptirdin ameliyatini.Resimlerini benim e mail adresime gondere bilirmisin mumkunse, cok merak ediyorum ...kac gunde iyilestin tamamen olmasada...Cunki benim fazla vaktim yok dusunuyorum kac gun surer...Tamponsuz mu oldu ameliyatin cok fazla sorum var biliyorum ama yardim edersen cok ama cok sevindirirsin beni.... Simdiden tesekkurler....

Back