Ankara' da estetik cerrah tavsiyeleri

Kızlar merhaba bir aydır baya bi doktora gittim ve hala gitmeye devam ediyorum Ankara'da. Gidip görüşmeden hepsiyle bi karar veremicem sanırım. Çünkü kalın derili bir burnum var ve çene estetiği de yanında olmak istiyorum. Burdaki bilgilerden çok işime yarayan şeyler öğrendim. Şimdiye kadar gitmiş olduğum doktorlar ve fiyatları hakkında bişeyler yazayım dedim. Bu şekilde tavsiye,tecrübe ve bilgi paylaşırsak birbirimiza yardımcı oluruz diye düşünüyorum :) Buyrun güncel fiyatlar

Selim Çelebioğlu Burun - 3500
Selçuk Işık Çene + Burun 4500
Mehmet Ketene Çene + Burun 5500
Muharrem Demiroğulları - Çene + Burun 6000
Nebil Bozdoğan Çene + Burun 7000
Oğuz Kılıç Çene + Burun 8000
Muvaffak Sipahioğlu Çene+ Burun 16000

Daha görüşmeye gittikçe yazarım ama ben Dr.Muharrem Demiroğulları veya Dr.Selçuk Işık a ameliyat olmayı düşünüyorum şimdilik...
Onlar hakkında hep iyi yorumlar duydum .. Bu doktorlar hakkında kötü birşey duyan yada ameliyat olan var mı ?
Lütfen kızlar yorumlarınız çok önemli benim için.

Umarım hepimiz istediğimiz burunlara sahip oluruz .)

Hemen hemen her plastik cerrah yapiyo goz kapagi ameliyati..bende kendi doktorumdan duymustum yaptigini..bi arkadasimi yonlendirdim goz alti torbalari icin gidicek..ankarada var yani..sadece burun kadar one cikmiyo cogu operasyonlar..lazerle yag yakma bile yapiliyo devlet hastanesinde..

selçuk ışık a bir arkadaşım burun ameliyatı oldu.... memnundu...

ama burnu kalın derili değildi sanırım...:26:

selçuk ışık gatadan emekli diye biliyorum......

canım görüşme yaparken dikkat et... doktor güven veriyor mu, yoksa sırdan laflar mı ediyor...
isteklerini üsütne basa basa söyle... mırın kırın edni çiz....

en önemlisi sana güven vermesi ve ameliyat sonrası bir kenara çekilmemesi...

merhaba canım ben de 1 ay önce Ankarada Tevfik sözen'e ameliyat oldum. Burnum kalın derili şu an için herşey yolunda

merhaba canım ben de 1 ay önce Ankarada Tevfik sözen'e ameliyat oldum. Burnum kalın derili şu an için herşey yolunda

Anladım canım sevindim senin adına kalın derili bir burundan olumlu sonuç almak gerçekten benim için çok umut verici :)
Tevfik Bey hakkında biraz bilgi alabilir miyim senden ? Hangi hastane ve hangi teknik ile yapıyor .? Ve ücret ne kadar ödedin ?
Teşekkür ederim :)

Canım dediklerin çok doğru ama bugün Taşkın Bey ' e de gittim kendisi baya güven verdi bana ama Onurkan İdacı ile de görüştüm ikisi arasında kaldım şuan açık ameliyat olmak istiyorum çünkü burun ucum etli ve büyük.. ancak açık teknikle müdahele edilebiliyormuş.
Sen daha önce oldun mu ameliyat ? Olduysan biraz bilgi verir misin ?
Teşekkür ederim :)

selçuk ışık a bir arkadaşım burun ameliyatı oldu.... memnundu...

ama burnu kalın derili değildi sanırım...:26:

selçuk ışık gatadan emekli diye biliyorum......

Evet Gata mezunu canım.. Ben Gata mezunu ve yaşlı tecrübeli doktor arıyorum esasında.. o açıdan iyi bir seçim Selçuk Işık.
Ama arkadaşın ince deriliyse tabi pek benimkiyle aynı sonucu vereceğini sanmıyorum..
Bilgilerin için Teşekkürler yine de :)

Canım tevfik hoca hacettepede burnundaki soruna göre teknik uyguluyor acıkcası ben teknik boyutunu bilmiyorum

ameliyat olan arkadaşın adı "kokyanus"

belki mesaj atarsan sorularını cevaplayabilir...

Benim burun ucumda etli, tombik ve genişti... bu tür burunları maalesef her doktor yapamıyor...

bu tür burunları iyi toparlayan bir doktor bulmalısın....

bende açık ameliyat oldum ve burnumla çok uğraşıldığı ve gereksiz yere ameliyat uzun sürdüğü için ödem ve şişlik had safhadaydı....
ameliyat ne kadar kısa sürer ve gereksiz yerler kurcalanmazsa bütün sıkıntılarınızda o oranda azalır...

benim burnumun ucu maalesef top gibi kaldı...

onurkan idacı hakkında olumsuz yorum görmedim... bu doktora ait bir topik varsa bir göz atın isterseniz.... birde ameliyat öncesi sonrası topiği var... oradan da doktor tercihinizi netleştirebilirsiniz... sizin burnunuza benzeyen burunları ameliyat eden doktorları not edip, içlerinden elemede yapabilirsiniz...

şansınız bol olsun...

Anladım tatlım şimdi yani sen Taşkın Bey'e ameliyat oldun ve burun ucun hayal ettiğin gibi olmadı mı ?
ona göre bende vazgeçebilirim açıkçası
diğer söylediğin başlıklara da iyice bakıcam çok sağol

aman kuzum yanlışlık olmasın.... ben Taşkın beye ameliyat olmadım....

ankara üniversitesinde oldum maalesef...

prof ile anlaştım ama ameliyata onun girdiğinden emin olamıyorum... kendisini ameliyat öncesi ve sonrası görmedim....

asistanların elinede kalmış olabilirim....

aman canım, ameliyata girerken doktorun gelmeden seni uyutmalarına izin verme...

bol şans

Anladım canım tabi üniversite hastanesinde olmanın da öyle bir dezavantajı var dimi asistanları kullanıyorlar kendileri yerine :/
Hiç mi memnun değilsin yani yoksa sdece ucundan mı problemli burnun ?
umarım iner şişi tabi ne zaman ameliyat oldugunu da bilmiyorum da. belkı ödem vardr.

bende ondan korkuyorum aslında hocaların asistanları sokmasından o yzden özel bakıyorum yani.
dediğin şeye dikkat edicem ama aklına koyan sen uyuduktan sonra da asistanları sokabilir...
şansa kaldık ya en çok da ona üzülüyorum..
umarım düzelir ne diiyim..

evet üniversite hastanelerinde böyle bir risk var...

dediğin gibi uyurken yanında olup, uyutma işlemi sonrası işlemi asistana bırakıp gidebilir de...

işte ne kadar önlem alabiliriz diye bir uğraş bizimkisi...:26:

benim burun tabanım genişti, onun daraltılmasını ve tombiş olan ucunun tombişliğinin kaybolmasını istemiştim....

burun tabanı eskisi kadr olmasa da hala geniş bence... uçtaki tombulluk için beklemedeyim hala... 4 ay geçti ameliyat olalı...

düşündüğüm başka bir amliyat var... onu olurken burnada revizyon yaptırırım diye düşünüyorum...

bir 4-5 ay daha bekleyeceğim sanırım...

evet işte en iyisi doktorun sana güven vermesi ve dürüst biri olması..görüşmeler sırasında karakter analizi yapmak da önemli yani..
canım senin adına üzüldüm bekle bakalım 6 ay dan sonra da pek bi değişklilk olmazsa dediğin gibi revizyon olursun..herşeyin çaresi var artık umudunu sakın yitirme birazck sabret sdce...revizyonda ise bak bugun haldun kamburoglu ile görüştüm gercekten cok basarılı bir doktor baya araştırarak gittim kendisi hacettepe de . yar doç. yani cok guven verdi bana ve ameliyat tarıhıne bıle hemen karar verdim düşün ; revizyon için ilerde bu doktor ile görüşebilirsin ben agustosun basında olacagım en yakın tarıh o varmış...gelişmeleri saana iletirim tabi canlı bır ornegını de gormen iyi olur.. hocaya asistanları sokuyor musunuz diye ozellkle sordum ve hayır dedı cok net sekılde..umarım yanılmam...:)

en başta doktora güven geliyor evet....

ben ameliyatımdan önce burayı keşfetmiş olsaydım, herşey çok başka olurdu...

nerden bilirdim ki, üniversitede bir prof. böyle birşey yapacak...

yaşına, makamına güvendim ve hata ettim... aslında gerçekten karakter analizi gerekiyor doktor seçimi için...

haldun beyi bende hep olumlu duyuyorum... sende sonuçlarını yazarsan bize çok yararı olur canım...

acaba haldun bey, revizyonu kaça yapıyor...:26:

ameliyatın sıcak bir aya kalmış ama sanırım heryılki kadar sıcak olmayacaktır...

3500 diye biliyorum revzyonu ama sen yine de bi görüşürsn.. fiyat konusunda cok iyi gercekten basarısına göre.. tabıkı gelısmelerı paylşcm burdan merak etme.. ay sıcak mıcak artık evden cıkmam yeter kı guzel olsunn :)))

fiyatta uygunmuş aslında...

bekleme zamanım geçsin bakalım... bir gidip görüşmekte fayda var...

canım ameliyat sonrası güneşe çıkarken 50 faktörlü bir güneş kremi işini görecektir....

ameliyat sonrası güneş lekesi kalabiliyor, krem kullanılmazsa.... sıkıntı bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…