• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara' da estetik cerrah tavsiyeleri

merhaba listendeki doktorlar hakkında neler buldun bir karara varabildin mi? Muhitdin Eski ile görüştüm ben, onunla ilgili bir yoruma ulaşabildin mi acaba?
Merhaba kızlar ameliyat oldunuz mu kime oldunuz? ben Muhitdin Eski ile görüştüm güven verdi ama hala kararsızım

Merhaba kızlar ameliyat oldunuz mu kime oldunuz? ben Muhitdin Eski ile görüştüm güven verdi ama hala kararsızım
merhaba, ben Muhitdin ESKİ ye botoks yaptırıyorum eşim ona burun estetiği oldu.ben de yakın zamanda burun estetiği düşünüyorum.diğer sağlık sorunlarımı giderince.başka doktor arayışına hiç girmedim. o kadar doğal yapıyor ki hatlarınız bakışlarınız yumuşacık oluyor.çok memnunuz ondan.

Arkadaşlar özelden mesaj atanlar var ancak cevap veremiyorum resim koyamıyorum şu 50 mesaj hikayesi. Ben doktoruma güveniyorum seker_pamuk arkadasım Dr Eren Taştan senin burnuna çözüm getirir inşallah git gör denemekten zarar çıkmaz her görüştüğün doktor seni ameliyat edecek diye bişey yok Netten Hocanın adını girersen cep numarasını bulursun bulmazsan bana özelden mesaj at burdan veririrm
merhaba eren taştanı ben de düşünüyorum tabi revizyon için:( burnunuzun fotosunu atabilir misniz?

merhaba arkadaşlar ben ankarada bir kaç doktorla görüştüm.(burun ve meme büyütme operasyonları için) ben obsesifim. en küçük bir şey bana büyük sıkıntı oluşturabilir,ve hayatımı kabusa dönüştürebilir. bu yüzden burnumdan memnun değilim ameliyat olmak istiyorum ama bir taraftan sonuçlarına katlanabilir miyim bilmiyorum. bende ilk önce insanlar kimleri öneriyor noluyor kim araştırmasına girdim.göklere sığdırılamayan bir çok doktor var ankarada. volkan tayfur,zühtü demir,hakkı yücel demir,tunç şafak, nebil bozdoğan,aycan kayıkçıoğlu,haldun kanburoğlu ve nicesi.. bir arkadaşım 2 ay önce bu doktorlardan birine ameliyat oldu ve içlerinde burun ameliyatı için en çok fiyat isteyen de oydu. arkadaşımın burnunda çökme oldu ve burun deliklerinin eşit olmadığını söylediğinde ''tatlım kimse sana alttan bakmıyor diye bir cümle kullandığını ifade etti.(ki bence cinayet meselesi olabilir )direk elendin doktorcum!. yine çok yakın arkadaşlarımdan biri yukarıya adını yazmadığım bir doktora burnunu yaptırdı sonuç olarak nefes problemi var ve burnunun ucu maalesef diğer doktorlar tarafından ''bu burun ucu böyle nasıl bırakılır'' tepkisi alıyor.2. ameliyat şart!aynı doktora inatla yaptıran bir diğer arkadaşımın burnu ise şaşırtıcı derecede başarılı. çalıştığım iş yerinden bir arkadaşım yukarıda ismi yazan doktorlardan birine geçen hafta ameliyat oldu ismini vermekte sakınca görümüyorum hakkı yücel demir ve burnu şu an çok şiş ama eminim inince çok güzel olucaktır. ameliyat sonrasında ise güle oynaya ağrısı sızısı olmadan eve gitti.doktorla bende görüştüm inanılmaz sempatik ve iligi bir doktor. sizi dinliyor ve yapmak istediğiniz şeylere beraber karar verebiliyorsunuz. ama dediğim gibi ben obsesifin teki olduğum için bana bir doktorla görüşmek yetmedi. zühtü demir ile görüştüm yine yorumlara dayanarak gittim kendine güvenen çok iyi bir doktor hemen fotoğrafınızı çekip bi tasarım yapıp gösteriyor. ama sempatik ve herşeyi incesiye anlatan bir doktordan çıkıp kalıplaşmış cümleler kurup' yaparız' diyen bir doktora gidince insana biraz hımmmm dedirtiyor. zühtü bey açıkçası fiyat konusundada biraz fazla fiyat verince birazda mecburi elemek zorunda kaldım. gel gelelim bana bi kasvet çöktü kızlar bunalıma girdim önümden geçen estetikli kızlar gördükçe Allahım bunun burnu yamulmuş,şunun şurası böyle,onun burnu ne güzel olmuş derken bu iş kabusa dönüştü. yani kendime soruyorum tatlım istediğin nee? yani görüldüğü üzere sanki biraz şans ne dersiniz? bugün tunç şafakla görüşmeye gittim. tamam profta hani karşımda beliren adam kafamdaki adam değil. içimden haydaaah! dedim oturdum karşısına. bu arada tunç hocanın metini çok duydumda oyle resmi falan yok hiç bir yerde herşeyi düşünüyorum kafamda. çok genci amatör olur , orta yaşlısı kendini yenilememiş olabilir,yaşlısı bilmem ona yorum bile yok..tunç hoca burnuma ve memelerime baktı tamda duymak istediğim şeyleri bir bir noktasına kadar söyledi. ben böyle tatlı anlatan adam görmedim:) annemde arkadaşımda bende sanırım hepimiz aynı anda birisine sanırım tamam budur diyebildik. biliyorum herkes bunlara benzer şeyler hissediyor bu araştırma kısmında. arkadaşlar içinizdeki sese güvenin sadece hepsi birbirinden iyi doktorlar arada şansızlıklar olabiliyor tabi. ben doktorların muayenede para almasına karşıyım yani ne alakaaa yaaa! kaça yapıcağını bilmeden seninle konuşmadan ben niye 200-300 lira vereyim ! açıkçası en başında tunç şafağı çok istemiştim ama muayenesinde üsret aldığını duyunca hayır gitmicem dedim. ama çok bunaldığım bu dönemde tam vazgeçtiğim anda bir şey oldu ve ben tunç hocayla tanıştım. gönül isteer hepsi girsin ameliyatımıza :P ama sanırım ben tunç hocaya teslim olucam.martın ilk haftası ameliyat. arkadaşlar tabi sizide bilgilendiricem her aşamada

Merhaba,
Ben de gecen temmuzda hacettepedeki bir profesore ameliyat oldum.Benim burnum estetik açıdan bariz bir görüntüde değildi ama benim hoşuma gitmeyen yerleri vardı bir de nefes alma problemim vardı.Ameliyat geçeli 6 ay olmak üzere ama ben burnumdan yine memnun değilim.Ameliyatıma da 7 milyara yakın para verdim.Büyük ihtimalle revizyon ameliyatı olacağım.Ama şimdi de doktora güven mesele benim için.Çünkü benim ameliyat olduğum doktor da beğenilen bir doktordu.Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum.Reha Yavuzer'e ameliyat olan arkadaşlar var mı? Onun adınına sıkça telefuz ediyorlar.
acaba kime ameliyat oldun :/

ben de ankara için araştırma yapıyorum. o kadar kafam karıstıki, en sonunda elime kağıt kalem aldım liste yaptım. en son elimde 7 doktor kaldı: zühtü demir, ünal şahin, serdar öztürk, aycan kayıkcıoğlu, tunç şafak, nebil bozdoğan ve muhitdin eski. bunlar hakkında bir yorumu olan var mı?
Sonuç olarak hangisine karar verdiniz? Ben de aynı isimler arasında kaldım?

Sonuç olarak hangisine karar verdiniz? Ben de aynı isimler arasında kaldım?[/QUOTE
Hepsi birbirinden iyi hocalar. Maalesef insan karar veremiyor. Hangi doktora kendini emanet ediceksin!! Ben tunç şafakta karar kılmama rağmen hala bir yanim eksik. Keza önumde ornekleride var hic bir sıkıntı yasamadilar ve burunları gercekten cok guzel:) yarın doc. Nedim sarıfakıoğlundan randevu aldim. Hepsini elememle beraber tunc hocayla arasinda secim yapicam. Sanirim her sey tam oldugunda para zaman karar vs geriye en zor kendini teslim etmek kaliyomus oda en zoru! İç sesimi dinlemekten baska yapicak bir sey yok

muhitdin hoca görüşmeden ücret almıyor çok da detaylı inceleyip yorumluyor ameliyat dahil hiçbir şeyi oldu bitti aceleye getirmiyor sorularınızı geçiştirmiyor.bence muhitdin hocayı listenin başına koyun. diğer hocaları bilmiyorum mutlaka iyiler vardır aralarında.

Merhaba,
Ben de gecen temmuzda hacettepedeki bir profesore ameliyat oldum.Benim burnum estetik açıdan bariz bir görüntüde değildi ama benim hoşuma gitmeyen yerleri vardı bir de nefes alma problemim vardı.Ameliyat geçeli 6 ay olmak üzere ama ben burnumdan yine memnun değilim.Ameliyatıma da 7 milyara yakın para verdim.Büyük ihtimalle revizyon ameliyatı olacağım.Ama şimdi de doktora güven mesele benim için.Çünkü benim ameliyat olduğum doktor da beğenilen bir doktordu.Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum.Reha Yavuzer'e ameliyat olan arkadaşlar var mı? Onun adınına sıkça telefuz ediyorlar.
hacettepedeki hoca kimdi acaba

merhaba arkadaşlar ben ankarada bir kaç doktorla görüştüm.(burun ve meme büyütme operasyonları için) ben obsesifim. en küçük bir şey bana büyük sıkıntı oluşturabilir,ve hayatımı kabusa dönüştürebilir. bu yüzden burnumdan memnun değilim ameliyat olmak istiyorum ama bir taraftan sonuçlarına katlanabilir miyim bilmiyorum. bende ilk önce insanlar kimleri öneriyor noluyor kim araştırmasına girdim.göklere sığdırılamayan bir çok doktor var ankarada. volkan tayfur,zühtü demir,hakkı yücel demir,tunç şafak, nebil bozdoğan,aycan kayıkçıoğlu,haldun kanburoğlu ve nicesi.. bir arkadaşım 2 ay önce bu doktorlardan birine ameliyat oldu ve içlerinde burun ameliyatı için en çok fiyat isteyen de oydu. arkadaşımın burnunda çökme oldu ve burun deliklerinin eşit olmadığını söylediğinde ''tatlım kimse sana alttan bakmıyor diye bir cümle kullandığını ifade etti.(ki bence cinayet meselesi olabilir )direk elendin doktorcum!. yine çok yakın arkadaşlarımdan biri yukarıya adını yazmadığım bir doktora burnunu yaptırdı sonuç olarak nefes problemi var ve burnunun ucu maalesef diğer doktorlar tarafından ''bu burun ucu böyle nasıl bırakılır'' tepkisi alıyor.2. ameliyat şart!aynı doktora inatla yaptıran bir diğer arkadaşımın burnu ise şaşırtıcı derecede başarılı. çalıştığım iş yerinden bir arkadaşım yukarıda ismi yazan doktorlardan birine geçen hafta ameliyat oldu ismini vermekte sakınca görümüyorum hakkı yücel demir ve burnu şu an çok şiş ama eminim inince çok güzel olucaktır. ameliyat sonrasında ise güle oynaya ağrısı sızısı olmadan eve gitti.doktorla bende görüştüm inanılmaz sempatik ve iligi bir doktor. sizi dinliyor ve yapmak istediğiniz şeylere beraber karar verebiliyorsunuz. ama dediğim gibi ben obsesifin teki olduğum için bana bir doktorla görüşmek yetmedi. zühtü demir ile görüştüm yine yorumlara dayanarak gittim kendine güvenen çok iyi bir doktor hemen fotoğrafınızı çekip bi tasarım yapıp gösteriyor. ama sempatik ve herşeyi incesiye anlatan bir doktordan çıkıp kalıplaşmış cümleler kurup' yaparız' diyen bir doktora gidince insana biraz hımmmm dedirtiyor. zühtü bey açıkçası fiyat konusundada biraz fazla fiyat verince birazda mecburi elemek zorunda kaldım. gel gelelim bana bi kasvet çöktü kızlar bunalıma girdim önümden geçen estetikli kızlar gördükçe Allahım bunun burnu yamulmuş,şunun şurası böyle,onun burnu ne güzel olmuş derken bu iş kabusa dönüştü. yani kendime soruyorum tatlım istediğin nee? yani görüldüğü üzere sanki biraz şans ne dersiniz? bugün tunç şafakla görüşmeye gittim. tamam profta hani karşımda beliren adam kafamdaki adam değil. içimden haydaaah! dedim oturdum karşısına. bu arada tunç hocanın metini çok duydumda oyle resmi falan yok hiç bir yerde herşeyi düşünüyorum kafamda. çok genci amatör olur , orta yaşlısı kendini yenilememiş olabilir,yaşlısı bilmem ona yorum bile yok..tunç hoca burnuma ve memelerime baktı tamda duymak istediğim şeyleri bir bir noktasına kadar söyledi. ben böyle tatlı anlatan adam görmedim:) annemde arkadaşımda bende sanırım hepimiz aynı anda birisine sanırım tamam budur diyebildik. biliyorum herkes bunlara benzer şeyler hissediyor bu araştırma kısmında. arkadaşlar içinizdeki sese güvenin sadece hepsi birbirinden iyi doktorlar arada şansızlıklar olabiliyor tabi. ben doktorların muayenede para almasına karşıyım yani ne alakaaa yaaa! kaça yapıcağını bilmeden seninle konuşmadan ben niye 200-300 lira vereyim ! açıkçası en başında tunç şafağı çok istemiştim ama muayenesinde üsret aldığını duyunca hayır gitmicem dedim. ama çok bunaldığım bu dönemde tam vazgeçtiğim anda bir şey oldu ve ben tunç hocayla tanıştım. gönül isteer hepsi girsin ameliyatımıza :p ama sanırım ben tunç hocaya teslim olucam.martın ilk haftası ameliyat. arkadaşlar tabi sizide bilgilendiricem her aşamada
merhaba yazınızı okudum ve bende aynı bunalım içerisindeyim birçok doktorla telefonda görüştüm ama bir türlü karar veremiyorum birçok yorumlar okuyorum bazısı iyi bazısı kötü. Kötü yorumlar beni çok etkiliyor ya o kadar para verip istediğim gibi bir burna sahip olmazsa ya da yüzüme yakismazsa dahada önemlisi yuzumde başka sorunlar cıkarsa. Mart ayında olcağını yazmışsınız oldunuz mu ? Şuan nasılsınız ? Tunç Şafak lâ telefonda görüştüm şekeri Handan hanim ilk muayenenin ücretsiz olduğunu söyledi ben mi yanlış anladım acaba bu konuda da bilgi verirseniz çok memnun olurum şimdiden tesekkurler

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben ankarada bir kaç doktorla görüştüm.(burun ve meme büyütme operasyonları için) ben obsesifim. en küçük bir şey bana büyük sıkıntı oluşturabilir,ve hayatımı kabusa dönüştürebilir. bu yüzden burnumdan memnun değilim ameliyat olmak istiyorum ama bir taraftan sonuçlarına katlanabilir miyim bilmiyorum. bende ilk önce insanlar kimleri öneriyor noluyor kim araştırmasına girdim.göklere sığdırılamayan bir çok doktor var ankarada. volkan tayfur,zühtü demir,hakkı yücel demir,tunç şafak, nebil bozdoğan,aycan kayıkçıoğlu,haldun kanburoğlu ve nicesi.. bir arkadaşım 2 ay önce bu doktorlardan birine ameliyat oldu ve içlerinde burun ameliyatı için en çok fiyat isteyen de oydu. arkadaşımın burnunda çökme oldu ve burun deliklerinin eşit olmadığını söylediğinde ''tatlım kimse sana alttan bakmıyor diye bir cümle kullandığını ifade etti.(ki bence cinayet meselesi olabilir )direk elendin doktorcum!. yine çok yakın arkadaşlarımdan biri yukarıya adını yazmadığım bir doktora burnunu yaptırdı sonuç olarak nefes problemi var ve burnunun ucu maalesef diğer doktorlar tarafından ''bu burun ucu böyle nasıl bırakılır'' tepkisi alıyor.2. ameliyat şart!aynı doktora inatla yaptıran bir diğer arkadaşımın burnu ise şaşırtıcı derecede başarılı. çalıştığım iş yerinden bir arkadaşım yukarıda ismi yazan doktorlardan birine geçen hafta ameliyat oldu ismini vermekte sakınca görümüyorum hakkı yücel demir ve burnu şu an çok şiş ama eminim inince çok güzel olucaktır. ameliyat sonrasında ise güle oynaya ağrısı sızısı olmadan eve gitti.doktorla bende görüştüm inanılmaz sempatik ve iligi bir doktor. sizi dinliyor ve yapmak istediğiniz şeylere beraber karar verebiliyorsunuz. ama dediğim gibi ben obsesifin teki olduğum için bana bir doktorla görüşmek yetmedi. zühtü demir ile görüştüm yine yorumlara dayanarak gittim kendine güvenen çok iyi bir doktor hemen fotoğrafınızı çekip bi tasarım yapıp gösteriyor. ama sempatik ve herşeyi incesiye anlatan bir doktordan çıkıp kalıplaşmış cümleler kurup' yaparız' diyen bir doktora gidince insana biraz hımmmm dedirtiyor. zühtü bey açıkçası fiyat konusundada biraz fazla fiyat verince birazda mecburi elemek zorunda kaldım. gel gelelim bana bi kasvet çöktü kızlar bunalıma girdim önümden geçen estetikli kızlar gördükçe Allahım bunun burnu yamulmuş,şunun şurası böyle,onun burnu ne güzel olmuş derken bu iş kabusa dönüştü. yani kendime soruyorum tatlım istediğin nee? yani görüldüğü üzere sanki biraz şans ne dersiniz? bugün tunç şafakla görüşmeye gittim. tamam profta hani karşımda beliren adam kafamdaki adam değil. içimden haydaaah! dedim oturdum karşısına. bu arada tunç hocanın metini çok duydumda oyle resmi falan yok hiç bir yerde herşeyi düşünüyorum kafamda. çok genci amatör olur , orta yaşlısı kendini yenilememiş olabilir,yaşlısı bilmem ona yorum bile yok..tunç hoca burnuma ve memelerime baktı tamda duymak istediğim şeyleri bir bir noktasına kadar söyledi. ben böyle tatlı anlatan adam görmedim:) annemde arkadaşımda bende sanırım hepimiz aynı anda birisine sanırım tamam budur diyebildik. biliyorum herkes bunlara benzer şeyler hissediyor bu araştırma kısmında. arkadaşlar içinizdeki sese güvenin sadece hepsi birbirinden iyi doktorlar arada şansızlıklar olabiliyor tabi. ben doktorların muayenede para almasına karşıyım yani ne alakaaa yaaa! kaça yapıcağını bilmeden seninle konuşmadan ben niye 200-300 lira vereyim ! açıkçası en başında tunç şafağı çok istemiştim ama muayenesinde üsret aldığını duyunca hayır gitmicem dedim. ama çok bunaldığım bu dönemde tam vazgeçtiğim anda bir şey oldu ve ben tunç hocayla tanıştım. gönül isteer hepsi girsin ameliyatımıza :p ama sanırım ben tunç hocaya teslim olucam.martın ilk haftası ameliyat. arkadaşlar tabi sizide bilgilendiricem her aşamada
Merhaba, ben de burun estetiği konusunda Tunç hocayı düşünüyorum. Sana özelden de yazdım. Süreç hakkında bilgilendirebilir misin, ve öncesi / sonrası fotoğraflarını paylaşır mısısn? Teşekkürler :)

Arkadaşlar Ankarada önereceginiz doktorlar hangileri. Artik cok zorlaniyorum cok yazi okuyincada zorlaniyorum

Arkadaşlar merhaba,çarpık bacak problemim var.Bacak estetiği yaptıracağım.Ankara'da bu konuda hangi doktoru önerirsiniz?

Gazi Üniversitesinden Plastik Cerrahi Baş asistanı Serhat beye gitmeyin kesinlikle önermiyorum ilgisiz buz gibi hastasına yardımcı olmayan işini yalap şalap yapan biri koltuk altı botoksu için gitmiştim ufacık bir operasyonu bile beceremedi . hİç bir etkisini göstermedi Hakkımı kesinlikle helal etmiyorum.

Merhaba Selçuk Işık'a ameliyat olan var mı? Ankarada maksimum 5000e kadar kimleri önerirsiniz

selçuk ışık'ı ben de düşünüyorum ama yorum göremedim pek hakkında

Back