• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara' da estetik cerrah tavsiyeleri

fiyatta uygunmuş aslında...

bekleme zamanım geçsin bakalım... bir gidip görüşmekte fayda var...

canım ameliyat sonrası güneşe çıkarken 50 faktörlü bir güneş kremi işini görecektir....

ameliyat sonrası güneş lekesi kalabiliyor, krem kullanılmazsa.... sıkıntı bu...
çok teşekkür ederim bak bu bilgin için arnica jel ile birlkte kullanaym :)

arnica jeli ben ilk 1 hafta kullandım sonrasında kullanmamıstım siz ne kadar süredir kullanıyorsunuz:44:

ben daha ameliyat olmadığım için kullanmaya başlamadım ama tarihi kesinleşince 3-4 gün öncesinden başlamayı düşünüyorum herhalde şişlikler inene kadar da kullanırım tabi sen yine doktoruna danış :)

Dr.eren taştan hakkında bilgi(burun ameliyatı ücreti,nerde ameliyat yaptığı vb) sahibi olan var mı cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

ben daha ameliyat olmadığım için kullanmaya başlamadım ama tarihi kesinleşince 3-4 gün öncesinden başlamayı düşünüyorum herhalde şişlikler inene kadar da kullanırım tabi sen yine doktoruna danış :)

ne ameliyat öncesi ne de sonrası jel gerekmeden çok estetik bir burunu oldu eşimin erkeğ erkeksi kadına kadınsı burun yapıyor Doç.Dr.Muhitdin Eski hoca.Ankara da.GATA nın doktoru.arayın görüşme ücretsiz.bir tanedir.532 2210969.

Merhaba kızlar, ben bugün Tevfik Beyle görüşştüm. burun kemiğimde eğrilik var nefes almada zorlanıyorum ama estetik yaptırma konusunda karar vermem lazım. kendisi olmamı önerdi ama benim korkularım var. İz kalıyor mu? Ameliyattan sonra çok ağrı sızı oluyor mu?

Merhaba Arkadaşlar,

Ben de burun estetiği ameliyatı olmak istiyorum.
Tercihimi sanırım üniversite hastanelerinden yana kullancağım.
Hacettepe üniversitesinde Doktor Haldun Onuralp, Tevfik Sözen veya Ozan Bitik 'e ameliyat olanlar deneyimlerini paylaşabilirler mi?
Bir gidişte hepsiyle görüşüp çıkasım var.
Ankara üniversitesi veya Gazi üniversitesinden de tavsiye edeceğiniz birileri varsa makbule geçer.
Yardımınızı bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.

Ben 23 yıl once 19 yasımdayken Doc. dr. Muvaffak Sipahioglu na burun estetik ameliyatı oldum. Cok cok dogal oldu. O hun bugundur aynı duruyor. Çok begendim ve çok begenildi. Hayatta verdiğim en dogru karardır. Ankara da Muvaffak Sipahioglu 1 numaradır.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Herkese merhaba. Ben de bu konularla yakından ilgiliyim beğenmediği m o kadar çok yerim vardı ki 5 yıl önce burnunu yaptırdım Dr nebil Bozdağ da sonuç güzel sorun yok fakat canım çok yanmisti. Son 2-3 yıldır da karın bölgemde yağlanma beni çok rahatsız ediyordu orantısız bir fizige sahip olmaya başladım neyse sonuç olarak taşlarda simit sırt ve kollarda yağlanma ve sarkma göbek özellikle doğumdan sonra sarkma ve büyüme oldu hemen Dr arayışına girdim liposaktion lazer uygulamasını çok duymam a rağmen nebil Bozdağ tavsiye etmediğini söyledi hatta çok uygun bir rakamla istediğim herseyi yapacaktı ama ben tatmin olmamıştır derken mehmet keteneden çok övgü dolu sözler duydum ameliyatları kendi ofisinin bulunduğu büyük bir klinik yapıyormuş bu beni çok memnun etti hemen kararimi verdim korkuları ameliyat öncesi gece unutmadı bir arkadaşım aynı işlemi yaptırmış ti ve uyandığında o yaz sıcağında Üşüyorum diye ağlıyordu bunu özellikle belirttim ve hiç üşüme hissetmedim aksama kadar unuttuklarimi o üşüme hissi geçene kadar sonra eve geldim inanamıyorum bu kadar basit olacağına ne bir ağrı ne bir sancı yok alınan yağları Giz altıma dudaklarına ve biletleri haa birde popoya enjekte ettirdim eve geldim 10 kilo olan kızımı kulaklarımda gezdir dim aynaya bakmaktan kendimi alamıyorum bu kadar güzel suan ödem olduğu halde bukadar zayiflayacagimi hayal dahi etseydi m yıllar önce yaptırır dim. Artık ne istersem yaptircam hayal bi herkese tavsiye ederim eğer ağrı ve şanzıman yana korkunuz varsa boşa bekliyorsunuz demektir

Buradaki yorumlardan yola çıkarak Serdar Öztürk'e ameliyat oldum. Çok ilgili, güler yüzlü, başta da çok memnundum ama bu aralar acaba başkasına mı olsaydım diyorum.

Sebebine gelince, yaptığı burunlar ilk zamanlarda (benim 46 gün oldu) çok kısa ve kalkık. Ucu domuzcuk gibi oluyor. Ameliyatımdan önce tonla video izlemiştim, kimsede böyle bir şey görmedim.

Şişliklere falan hazırlamıştım kendimi ama buna hazırlıklı değildim. Umarım uzun vadede memnun kalırım ve buraya daha olumlu yorumlar yazabilirim doktorum hakkında :/

Ameliyatımı olalı tam 20 gün oldu. Başta bu mükemmel değişimi sağlayan doktorum Prof. Dr Zeki CAN ve burada vesile olan yorumlara artı evhamli sizlere çok teşekkür ediyorum,
o konuları açarak ne kadar iyi etmişsiniz zeki hocanın
Kendisiyle görüşmeye gittiğim ilk gün bile güven verici konuşmalarıyla kafamda hiçbir soru işareti kalmadan ayrıldım,
ilk günden kararımı vermiştim ve ameliyatımı oldum zaten ön

görüşmede hocam resmen benim yerinime düşünmüşcesine soruları daha sorulmadan cevaplanmış olcaktır en doğru şekilde yönlendirecek, duymak istediklerinizi değil olanı ve olması gerekenleri size tek tek sabırla anlatacaktır.

Aylarca internetten araştırma yaptım güvenebileceğim bir doktor bulabilmek için sonunda sadece yorumlardan yola çıkarak Zeki hocayla görüşmeye gittiğimide belirtiyim

Yorumlar başta abartılı geldi bu kadar olabilir mi dedim ama sonra bizzat görüşünce yorumların abartı pof poflanma olmadığını anladım.

Ben kan aldırırken bile bayılan hastane fobisi olan biriyim.Burun ameliyatı olmayı çok istiyordum ama bir o kadar da korkuyordum.

Doktorum görüşme sırasında ben veya bır baska doktor olsun doktorunuza güvenin dedi ,gerçekten de ;
O'na güvenin ! Eğer hayatınızda bir defa da olsa çok ağır bir gribe yakalanıp bir kaç gün nesef almada problem yaşamak,biraz da bitkin düşmek ( ki bitkin bile düşmeyeceksiniz ) sizin için hayatın sonu olmamışsa inanın ameliyat sonrası o kısa dönemi de çok kolay atlatacaksınız.Ameliyatın ertesi günü evinize gitmiş,4.günün sonunda tamponlarınız çıkmış ,1 hafta sonunda rahat nefes neymiş onu tatmış ve en önemlisi henüz şişlikler ve morluklar olmasına rağmen aynaya bakmaktan kendinizi geri alamıyor olacaksınız.
Yıllardır isteyip de olamadığım ameliyatı olmaya Zeki hocayla ilk görüşmemizde karar verdim.Kendisi ilk görüşmeden itibaren çok ilgili güler yüzlü karşısındaki insanı rahatlatabilen işini çok iyi yapan güven veren bir doktor ve
doktorum ile en ufak bir soru aklıma takıldıgın da bile bıkmadan usanmadan cevap verdi beni rahatlattı telimi acmadıgı durumda bile max 20 dk sonra geri dönüş yaptı.

tamponlarım çıkarıldı çektiğim ufak acıları o anda unutayım diye espriler yaptı beni güldürdü ,yeni bir bandaj taktı.Ve ben şuanda çok iyiyim kendimi çok iyi hissediyorum artık rahat nefes alabiliyorum, burnumun şekli yapısı özellıklede sorunlu delikler :((( eski burnum şiş olmasına rağmen çok güzel duruyor:)

Daha şişi inmemiş halini bile çok seviyorum Sevgili doktorum
Prof DR Zeki CAN
hocayı tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.

Henüz karar verme durumda olan arkadaşlar umarım sonuçtan çok memnun kalırsınız, seçimleriniz size mutluluk getirsin..

Buradan kendisine ve kalabalık ekibine bir kez daha teşekkür ederim bana verdiği güven için , için işini çok iyi yaptığı için mesleğine aşık bir hekim olduğu için iyi ki tanıdım sizi ve kendimi size emanet ettim ellerinize,emeğinize yüreğinize sağlık hocam.

Canim ne kadara oldun ameliyatini?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar yarın doktor hasan fındıkla görüşmeye gidiyorum kendisine ya da başka bir doktoraankara ya da İstanbul da bacak estetiği yaptıran var mi yoksa pat diye hasan hocaya yaptirsam mi çok korkuyorum nolur yardim edin sürem de çok kısıtlı bir an önce yaptırmam lazim yoksa ömür boyu yaptıramayacağim

Merhaba.... Kendime verdiğim sözü tutarak, yaşadığım bir estetik tecrübemi burada sizlerle paylaşmak istiyorum...
Aynaya baktığımda beni mutsuz eden, biricik oğlumun bana hediyesi kocaman bir göbeğim, güzel durmayan çıkıntılı dizlerim ve dizden aşağısı çok ince olan bacaklarım vardı.
TIP bukadar ilerlemişken neden bunlar yer değiştirmesin diye düşündüm...
Ve karar verdim. Eşimden de onay aldıktan sonra araştırıp bunu yapacak en iyi yer olarak gördüğüm
Cihantimur Yağ Transfer Sistem, uygulaması yapan ismini veremeyeceğim kliniğin bursadaki
merkezini aradım. Konuştum ve ANKARA daki şubesinden randevu aldım. Muayenenin ücretsiz olduğunuda söylediler. Sıcak bir karşılama ve sonrasında muayenede operasyonu yapacak olan alanında uzman DOÇ.DR. Volkan TAYFUR , bacağıma ve karın bölgeme yapılacak işlemi bana açıkça anlattı. Doktoruma güvendim ve tamam dedim.

Operasyondan 1 gün önce ailemle BURSA ya gittik. O gece otelde kaldık. otel konusundada yardımcı oluyorlar. Ben itici hastahane binası görünümünde biryer beklerken, hoş bir konak şeklinde dizayn edilmiş olan kliniği görünce şaşırdım ve çokta beğendim. Operasyon öncesi hiç korkmadım. Biraz heyecan vardı. sonrasında bir gece klinikte kaldım.
Ertesi sabah ANKARA ya döndüm. İlk birkaç gün biraz ağrım oldu. Ödemler geçti gibi bugün 9 gün oldu ve hiç ağrım sızım yok. Bacaklarım GÜZEL ve belim İNCECİK oldu. Biraz iştahsızdım 2 kilo vermişim şuan 61 kiloyum kendimi çok iyi hissediyorum ilaçlarıma devam ediyorum ,kontrollerimi aksatmıyorum, korsemi giyiyorum ve kendimi kozadaki kelebek gibi hissediyorum.

Buradan sevgili doktorum ; Estetik Ve Plastik Cerrahi Uzmanı DOÇ. DR. Volkan TAYFUR a
Güvenimi boşa çıkarmadığı için TEŞEKKÜR ediyorum....

Birkaç gün önce çektiğim fotoğraflarımdan ekliyorum sevgilerimle...
Arkadasim acaba hâlâ buralarda mısın bana yardımcı olabilir misin??

Merhabalar,
Ben 20 gün önce burnumdan ameliyat oldum ve inanılmaz mutluyum.
Size doktorumu şiddetle tavsiye ediyorum gerçekten çok memnun kaldım.Çok doğal ve yüz anatomime çok uygun bir burun şekline sahip oldum.Olaya çok bilimsel yaklaşan ,ticari düşünmeyen kesinlikle sonuna kadar güvenebileceğiniz mükemmel bir hekim.Ayrıca burnumdaki kırıklardan dolayı sağlıklı bir şekilde nefes alamıyordum ameliyattan sonra sanki bi oda oksijeni içime çekiyorum şimdi; inanılmaz rahatladım.
Doktorum hacettepede doçent.

dktorun ısmınıde soyleseydınde catlatmasaydın:37:

merhaba arkadaşım bende ankarada oturyorum aynı dertten müzdaribim bugun bi doktorla görüşmeye gidecegim g.o.p.nazkızın doktoruna bana fiyat için 1,5 3.000 ytl arası dedi ama tabiki ilk önce görmesi lazım.birde gazi hastanesinde peşin 800 ytl ye yapan bi doktor var.ama muyahane ücreti 125 ytl sevk li gidersen ücretsiz arkadaşım oldu bu gazi hastanesinde şimdi çok memnun.

gazi hastanesi'ndeki doktor ismini rica edebilir miyim*

Hemen hemen her plastik cerrah yapiyo goz kapagi ameliyati..bende kendi doktorumdan duymustum yaptigini..bi arkadasimi yonlendirdim goz alti torbalari icin gidicek..ankarada var yani..sadece burun kadar one cikmiyo cogu operasyonlar..lazerle yag yakma bile yapiliyo devlet hastanesinde..

Lazerle yağ yakma nne için yapılıyor merak ettim

Kızlar yarın doktor hasan fındıkla görüşmeye gidiyorum kendisine ya da başka bir doktoraankara ya da İstanbul da bacak estetiği yaptıran var mi yoksa pat diye hasan hocaya yaptirsam mi çok korkuyorum nolur yardim edin sürem de çok kısıtlı bir an önce yaptırmam lazim yoksa ömür boyu yaptıramayacağim

bende düşünüyorum ama hangi doktor bu konuda uzmanlaşmış bılmıyorum görüşebildin mi hasan fındıkla ne kadar ücret istedı acaba?

Benimde bacaklarımın dizden aşağısı çok ince ne kadar istiyor doktor bey birde 2 yada 3 kez tekrarlatmak gerekıyormus tam bır netıce alma için buda benı bıraz düşündürüyor acıkcası

Back