• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara' da estetik cerrah tavsiyeleri

Arkadaşlar ben 25 aralıkta özel tdv 29 mayıs hastanesinde ameliyat olucam nasipse, hem estetik hem et var onu yakıcak doktorumun kendisiyle ilgili bi yazı okumadım nette inşallah iyidir dua edin lütfen çok korkuyorum bu arada ameliyat ücretim 2000 tl doktorumun adı Fulya Şahin Fındıkçıoğlu..
Merhaba Ebru, ameliat oldun mu? Ben de Fulya hanima burun ucu ameliyati olmayi dusunuyorum.

ae_ebru bende dikmende oturuyorum burnuma estetik yaptırıcam.fulya hocayı araştırıyorum sence iyimi ameliyattan önce bana yakışacak burun şekillerii gösteriyormu ha buarada benim sağlıksal olarak hiçbir problemim yok ama burnum büyük bu yüzden estetik düşünüyorum.ameliyattan sonra ağrın oldumu benim 2.5 yaşında bir oğlum var sence ameliyat sonrası zorlanırmıyım?

arkadaşım ameliyat oldun mu? lütfen yazınki sizlerden yeni şeyler öğrenelim bizde

arkadaşım ameliyat oldun mu? lütfen yazınki sizlerden yeni şeyler öğrenelim bizde

evet ameliyat oldum arkadaşım 2.5 ay oldu.. Çocuktan yana sıkıntım olmadı benim de var bi oğlum 3.5 yaşında 10 gün koklayamadım o kadar :) Şiddetle tavsiye ediyorum arkadaşım fotoğrafımı gösterebilsem keşke sana ama facebooktan mesaj olarak atabilirim isim soy ismini özel de bana yazarsan

evet arkadaşım funda hanıma ameliyat oldunuz mu? bende o doktor ve hastaneyi düşünüyorum.

Evet arkadaşım ameliyat oldum ve çok başarılı bi operasyon oldu :) Ağrım sızım hiç olmadı burnum da çok güzel oldu burnumu hafif bi şekilde kaldırdı kemiği törpüledi ve etimi yaktı çok memnun kaldım..

Evet arkadaşım ameliyat oldum ve çok başarılı bi operasyon oldu :) Ağrım sızım hiç olmadı burnum da çok güzel oldu burnumu hafif bi şekilde kaldırdı kemiği törpüledi ve etimi yaktı çok memnun kaldım..

Geçmiş olsun canim gözün aydin olsun.maliyeti ne oldu peki?

Merhaba,
Ben de gecen temmuzda hacettepedeki bir profesore ameliyat oldum.Benim burnum estetik açıdan bariz bir görüntüde değildi ama benim hoşuma gitmeyen yerleri vardı bir de nefes alma problemim vardı.Ameliyat geçeli 6 ay olmak üzere ama ben burnumdan yine memnun değilim.Ameliyatıma da 7 milyara yakın para verdim.Büyük ihtimalle revizyon ameliyatı olacağım.Ama şimdi de doktora güven mesele benim için.Çünkü benim ameliyat olduğum doktor da beğenilen bir doktordu.Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum.Reha Yavuzer'e ameliyat olan arkadaşlar var mı? Onun adınına sıkça telefuz ediyorlar.

Canim hangi Doktora ameliyat oldun

Yarın Zeki Can'a burun ve gözkapağı ameliyatı olacağım....

Herşeyin yolunda gitmesini istiyorum, herşeyin istediğim gibi olmasını istiyorum...

güzel olsunnnn istiyorum...

çok şey mi istiyorum!!!!!!!

benimde burnumda kemik eğriliği var et var yok yok yani.
birazda büyük yani bn kendime dert ediniorum hazır ameliyat olcakkende estetikte olmak istiyorum ama çok kararsızım burnum biraz geniş ve geniş burun estetğinin daha zor olduğunu duydum umarım yanlıştır tecrübesi olan arkadaşlar bilgi verebilirlermi acaba :)

Funda hocayayla görüşmeye gittim.ameliyattan sonra kamyon çarpmış gibi dolanırsın dedi :/ ben ısınamadım açıkcası...
böylece aklımdaki doktor kesinleşti...

Arkadaşlar özelden mesaj atanlar var ancak cevap veremiyorum resim koyamıyorum şu 50 mesaj hikayesi. Ben doktoruma güveniyorum seker_pamuk arkadasım Dr Eren Taştan senin burnuna çözüm getirir inşallah git gör denemekten zarar çıkmaz her görüştüğün doktor seni ameliyat edecek diye bişey yok Netten Hocanın adını girersen cep numarasını bulursun bulmazsan bana özelden mesaj at burdan veririrm

Arkadaşlar özelden mesaj atanlar var ancak cevap veremiyorum resim koyamıyorum şu 50 mesaj hikayesi. Ben doktoruma güveniyorum seker_pamuk arkadasım Dr Eren Taştan senin burnuna çözüm getirir inşallah git gör denemekten zarar çıkmaz her görüştüğün doktor seni ameliyat edecek diye bişey yok Netten Hocanın adını girersen cep numarasını bulursun bulmazsan bana özelden mesaj at burdan veririrm

Aradim bacim eren hocayi agladimm yarim saat beni dinledi cok sicak ses tonuyla beni rahatlatti.umarim derdime care olur .canim bisey sorucam senin burun fotonu nasil gorebiliriz?cok onemli ne olur

Arkadaşlar Dr. Eren TAŞTAN'a burun ameliyatı olanlar benimle irtibata geçebilir mi_? :( lütfen bu 4. ameliyatım olacak. Bana yardım edin
facebook adresim : عثمانليجه سودالسى (hpolat) lütfen bana mesaj gönderin.. mail adresim : hpolat7@gmail.com

Son düzenleme:
Zeki Can'a ameliyat olalı 1 ay oluyor...

Ameliyata girerken doktoru göremedim...

asistani elçin hanım vardı "zeki hoca gelecek değil mi" diye sordum... gelecek dedi...

ameliyattan çıktım.... doktor yine ortalıkta yok....

hep elçin hanım...

2 gün hastanedeydim ama Zeki Can gelipte benim ameliyat ettiğim hasta ne durumda diye gelip bakmadı....

ameliyat öncesi ve sonrası zeki hocayı hiç görmedim... yanıma gelmedi...

ücreti almak için sekreterini gönderdi...

ameliyatın ikinci günü asistanı elçin hanıma "beni kim ameliyat etti" dedim...

Zeki Hoca dedi... bu kadar şeyden sonra hiç inandırıcı gelmiyor:((((

burnum deseniz eski halinin bir tık küçültülmüşü durumunda... gıcık olduğum ne varsa aynen duruyor gibi

şu 6 ayda düzelir diye dua ediyorum... olmazsa revizyon için doktor aramaya başlayacağım bende...

Back